تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 105 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1050

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2017

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میدونه چرا این بازی تو قسمت training ارور میده و خراب میشه...؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

نیازی نیست کیس را بیارین نزدیک تی وی
    من یه کابل اچ دی ام آی خریدم 10 متر وصلش میکنم بازی میکنم
    دسته ها هم وایرلس هستند مشکلی نداره (مال xbox 360)

3. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام به پی ای اس بازان گرام
    شاهکار کونامی رو امسال شاهدیم. واقعا لذت بخشه. دیگه از این بهتر نمیشه. گرافیک، انیمشن، گیم پلی و هوش واقعا عالی شده. از سال 2013 تا الان تمام نسخه ها شبیه هم بودن. خیلی ایراد ها گرفته میشد. اما امسال همه چی خوب شده. موندم چطور بعضی از دوستان تفاوت ها رو حتی با 2016 تشخیص نمیدن. توی این نسخه بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده. نمره های بالای سایت های بازی به این نسخه بی دلیل نبود
    بازی رو تا وقتی کرک نشد نصب نکردم و حتی دمو رو هم بازی نکردم. اما وقتی کرک شد. فایل 10 گیگ رو دانلود کردم. چون فقط میخواستم لیسانس ها و نقل انتقالات درست باشه پچ 500 مگا بایتی PTE ورژن 2 رو نصب کردم. همه چی عالی شده. دوستانی که میگن دروازه بان ها سخت شده فرض کنن اشمایکل در اوج آمادگی توی دروازه است البته من بازی رو حدود 10-15 دست دو نفره بازی کردم و هنوز با کامپیوتر بازی نکردم. دریبل زدن سخت نیست. سانتر کردن و سر زدن واقعی تر شده. داوری هم خوبه مخصوصا با اون حافظه بلند مدتش که اگه دقیقه 1 خطا کردی و آوانتاژ داده باشه و بازی تا دقیقه 45 متوقف نشه حتما دقیقه 45 کارت زرد رو نشون میده
    ضربات ایستگاهی تا الان گل نزدم اما با شوت از پشت محوطه جریمه گل های قشنگی زدم. دیگه بازی با نتیجه های 10 -12 تموم نمیشه. حداکثر گلی که رد و بدل شد 4-3 بود که اونم 2 تاش پنالتی بود
    بشینید و از یک بازی کامپیوتری خوب لذت ببرید. گیر الکی هم ندین. توی واقعیت هم موارد عجیب پیش میاد چه برسه به PES2017 که شبیه سازی یک بازیه. فوتبال ساحلی رو تماشا کردین ؟ ماشالله دروازه بان ایران ( حسینی ) توپ هایی رو میگیره که توی PES هم دروازه بان ها نمیگیرن !

5. 6 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

خب پس متوجه نشدی تمرین آزاد چی داره یه سر بزن بد نیست ! یه نمونه اون تمرین ضربه آزاد که یکی از مهمترین هاست و...
    نگرفتی چی میگم....
    تمرین دریبلو پاس سانتر و پاس عمقی برام مهم تره که تو تمرین آزاد یادگیری نیست فقط تمرینه....
    به درد نخوره....
    Last edited by Altairezio; 06-11-2016 at 09:46.

7. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان قسمت تمرینی بازی کار نمیکنه....
    فقط کرش میده....
    کسی میدونه چرا این بازی تو قسمت training ارور میده و خراب میشه...؟؟
    خدمت دوستان عرض کنم که هیچیک از بخش های تمرین مشکلی نداره و من خودم دیروز داشتم تمرین بخش مهارت ها رو انجام میدادم
    احتمالا نسخه 5 گیگ رو نصب کردین درسته؟

9. این کاربر از mahyar21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام به پی ای اس بازان گرام
    شاهکار کونامی رو امسال شاهدیم. واقعا لذت بخشه. دیگه از این بهتر نمیشه. گرافیک، انیمشن، گیم پلی و هوش واقعا عالی شده. از سال 2013 تا الان تمام نسخه ها شبیه هم بودن. خیلی ایراد ها گرفته میشد. اما امسال همه چی خوب شده. موندم چطور بعضی از دوستان تفاوت ها رو حتی با 2016 تشخیص نمیدن. توی این نسخه بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده. نمره های بالای سایت های بازی به این نسخه بی دلیل نبود
    سپاس . بهترین حرف رو زدی فرشاد عزیز .
    منم وقتی بعضی میگن که بازی فرقی با نسخه 16 نداره و یا هیچ کار نکردن و...خیلی تعجب می کنم اینکه چطور این همه تفاوت رو نمیبینن !!! منصف باشیم امسال خوب کار کردن و تقریبا کامل هستش بازی و با کمترین نقص ممکن .

11. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان . از کار و زندگی افتادم بابا انقد pes 2017 بازی کردم خسته هم نمی شم .
    آقا من 5 ساله هر دسته ای که میخرم دووم نمیاره زود خراب میشه دسته های usb و play station خریدم هیچکدوم خوب نبود (همه جنسای چینی هستن ) . کسی دسته ی خوب سراغ نداره ؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم : من خودم مسترلیگ بازی نمیکنم یکی از دوستام بازی میکنه میگه بازیکن که میفروشه همه پولش در اختیارش قرار نمیگیره یعنی وقتی میخواد بازیکن بخره میگه پولت کافی نیست این پول کجا میره ؟!

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان . لطفا پست ps3 واصه بازي pes 2017 لينكشو بزارين ممنون ميشم .

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان . لطفا پست ps3 واصه بازي pes 2017 لينكشو بزارين ممنون ميشم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

از وقتی بازی کرک شده دارم این بازیو انجام میدم تقریبا همه گلایی که زدم از سانتر وضربه سر بوده
    با تیم ارسنال (در سخت ترین حالت بازی) مرحله گروهی چمپیونز لیگو با 15 امتیاز پشت سر گذاشتم الیور ژیرو نه گل زده با سر
    جالب و خنده داره رئالو در حالی که میزبان بود ودر حالی که دوبازیکنم اخراج شده بودن چهار دو شکست دادم.
    بنازم به گیم پلی وشبیه سازی.
    فقط کافیه یه بازیکن هدف تو محوطه جریمه حریف بزاری توپو ببری به کناره ها وسانتر کنی . یعنی اصلا نیاز پیدا نمیکنی مثلا از عمق حرکت کنی و .....
    بازی کما فسابق برای کمی تغییر ذائقه تفریح صرف مناسبه ولا غیر.

من بعد از انجام بازی نظرمو گفتم و تمام .ممکنه کسانی هم مخالف من باشن کاملا طبیعیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •