کسی میدونه چرا این بازی تو قسمت training ارور میده و خراب میشه...؟؟
کسی میدونه چرا این بازی تو قسمت training ارور میده و خراب میشه...؟؟
نیازی نیست کیس را بیارین نزدیک تی وی
من یه کابل اچ دی ام آی خریدم 10 متر وصلش میکنم بازی میکنم
دسته ها هم وایرلس هستند مشکلی نداره (مال xbox 360)
سلام به پی ای اس بازان گرام
شاهکار کونامی رو امسال شاهدیم. واقعا لذت بخشه. دیگه از این بهتر نمیشه. گرافیک، انیمشن، گیم پلی و هوش واقعا عالی شده. از سال 2013 تا الان تمام نسخه ها شبیه هم بودن. خیلی ایراد ها گرفته میشد. اما امسال همه چی خوب شده. موندم چطور بعضی از دوستان تفاوت ها رو حتی با 2016 تشخیص نمیدن. توی این نسخه بازی خیلی به واقعیت نزدیک شده. نمره های بالای سایت های بازی به این نسخه بی دلیل نبود
بازی رو تا وقتی کرک نشد نصب نکردم و حتی دمو رو هم بازی نکردم. اما وقتی کرک شد. فایل 10 گیگ رو دانلود کردم. چون فقط میخواستم لیسانس ها و نقل انتقالات درست باشه پچ 500 مگا بایتی PTE ورژن 2 رو نصب کردم. همه چی عالی شده. دوستانی که میگن دروازه بان ها سخت شده فرض کنن اشمایکل در اوج آمادگی توی دروازه استالبته من بازی رو حدود 10-15 دست دو نفره بازی کردم و هنوز با کامپیوتر بازی نکردم. دریبل زدن سخت نیست. سانتر کردن و سر زدن واقعی تر شده. داوری هم خوبه مخصوصا با اون حافظه بلند مدتش که اگه دقیقه 1 خطا کردی و آوانتاژ داده باشه و بازی تا دقیقه 45 متوقف نشه حتما دقیقه 45 کارت زرد رو نشون میده
ضربات ایستگاهی تا الان گل نزدم اما با شوت از پشت محوطه جریمه گل های قشنگی زدم. دیگه بازی با نتیجه های 10 -12 تموم نمیشه. حداکثر گلی که رد و بدل شد 4-3 بود که اونم 2 تاش پنالتی بود
بشینید و از یک بازی کامپیوتری خوب لذت ببرید. گیر الکی هم ندین. توی واقعیت هم موارد عجیب پیش میاد چه برسه به PES2017 که شبیه سازی یک بازیه. فوتبال ساحلی رو تماشا کردین ؟ ماشالله دروازه بان ایران ( حسینی ) توپ هایی رو میگیره که توی PES هم دروازه بان ها نمیگیرن !
نگرفتی چی میگم....
تمرین دریبلو پاس سانتر و پاس عمقی برام مهم تره که تو تمرین آزاد یادگیری نیست فقط تمرینه....
به درد نخوره....
Last edited by Altairezio; 06-11-2016 at 09:46.
خدمت دوستان عرض کنم که هیچیک از بخش های تمرین مشکلی نداره و من خودم دیروز داشتم تمرین بخش مهارت ها رو انجام میدادم
احتمالا نسخه 5 گیگ رو نصب کردین درسته؟
سپاس . بهترین حرف رو زدی فرشاد عزیز .
منم وقتی بعضی میگن که بازی فرقی با نسخه 16 نداره و یا هیچ کار نکردن و...خیلی تعجب می کنماینکه چطور این همه تفاوت رو نمیبینن !!!
منصف باشیم امسال خوب کار کردن و تقریبا کامل هستش بازی و با کمترین نقص ممکن .
سلام دوستان . از کار و زندگی افتادم بابا انقد pes 2017 بازی کردمخسته هم نمی شم .
آقا من 5 ساله هر دسته ای که میخرم دووم نمیاره زود خراب میشهدسته های usb و play station خریدم هیچکدوم خوب نبود (همه جنسای چینی هستن
) . کسی دسته ی خوب سراغ نداره ؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم : من خودم مسترلیگ بازی نمیکنم یکی از دوستام بازی میکنه میگه بازیکن که میفروشه همه پولش در اختیارش قرار نمیگیره یعنی وقتی میخواد بازیکن بخره میگه پولت کافی نیست این پول کجا میره ؟!![]()
سلام دوستان . لطفا پست ps3 واصه بازي pes 2017 لينكشو بزارين ممنون ميشم .
از وقتی بازی کرک شده دارم این بازیو انجام میدم تقریبا همه گلایی که زدم از سانتر وضربه سر بوده
با تیم ارسنال (در سخت ترین حالت بازی) مرحله گروهی چمپیونز لیگو با 15 امتیاز پشت سر گذاشتم الیور ژیرو نه گل زده با سر
جالب و خنده داره رئالو در حالی که میزبان بود ودر حالی که دوبازیکنم اخراج شده بودن چهار دو شکست دادم.
بنازم به گیم پلی وشبیه سازی.
فقط کافیه یه بازیکن هدف تو محوطه جریمه حریف بزاری توپو ببری به کناره ها وسانتر کنی . یعنی اصلا نیاز پیدا نمیکنی مثلا از عمق حرکت کنی و .....
بازی کما فسابق برای کمی تغییر ذائقه تفریح صرف مناسبه ولا غیر.
من بعد از انجام بازی نظرمو گفتم و تمام .ممکنه کسانی هم مخالف من باشن کاملا طبیعیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)