درضمن هرکدوم از نرم افزارهای مدیا پلیرکیفیت های مختلفی دارنmx از همه پایینتره vlc به وضوح بهتره و تو اینا که من نصب کردم از همه بهتر kodi هست
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
درضمن هرکدوم از نرم افزارهای مدیا پلیرکیفیت های مختلفی دارنmx از همه پایینتره vlc به وضوح بهتره و تو اینا که من نصب کردم از همه بهتر kodi هست
درود،عرض ادب
دوستان من هر بار تي وي رو خاموش ميكنم بعد كه ميخوام روشنش كن دكمه پاور روي كنترل رو ميزنم در عرض ٣ ثانيه تي وي روشن ميشه انگار روي إستند باي بوده و تصوير لوگوي سوني و اندرويد نمياد،تصوير مياد ولي صدا نداره نميشه شبكه ها رو هم جابجا كرد و اينكه هيچكدوم از دكمه هاي روي كنترل و تي وي كار نميكنه حتي دكمه پاور روي كنترل هم كه تي وي رو باهاش روشن كردم ديگه كار نميكنه
تي وي رو از برق بكشم دوباره به برق ميزنم درست ميشه
مشكل از كجاست؟
ممنون
Last edited by fazel1989; 01-01-2017 at 12:33.
فکر میکنم یه نرم افزار یا ویروس روش نصب کردی که مانع خاموش شدن کامل تلویزیون میشه باید تموم نرم افزارا و بازیاتو چک کنی نهایتا همه رو پاک کن تلویزیون هم ریست فکتوری کن اینم بگم معمولا نرم افزارایی که دسته بازی میخان اینجوذی میشن چون تلویزیون منتظر فرمان از دسته بازی هست ولی حتی تو اون حالت هن باید کلید منو کار کنه
استندبای این TV اصلا مثه TV های دیگه نیست. درست مثه گوشیه که شما قفلش میکنید و صفحه خاموش میشه. برای راه اندازی مجدد یا ریستارت (که همون لوگوی سونی و اندروید میاد) باید دکمه پارو روی ریموت رو نگه دارید
درود،ممنون
دوستان شما هر موقع با كنترل تي وي روخاموش ميكنيد بعد دوباره با كنترل روشن ميكنيد لوگوي سوني و اندرويد واستون مياد يا نه؟
نه . دوستمون کاملا درست میگه تنها در صورتی لوگو میاد که تی وی رو از برق بکشی البته وقتی با کنترل خاموش میکنی قسمتهای مربوط به تی وی (مث صفحه نمایش و بک لایت هاش و کنترل کننده های یو اس بی و تیونر و... خاموش میشن ولی قسمتهای مربوط به اندروید روشن میمونن یه جورایی عین موبایل
دوستان اهل فن لطفا راهنمایی کنن
من چنتا مشکل دارم
_توی نرم افزار فایل منیجر یک بار فایل از طریق وای فای به تی وی ارسال کردم ولی حالا هرچی میکنم برای ارسال شناسایی نمیکنه
_بعضی برنامه ها روی صفحه افقی اجرا میشن چطور میشه حالت rotate رو غیر فعال کرد
_میخام یه هارد اکسترنال بخرم.ایا مدل wd my passport رو ساپورت میکنه
Last edited by erajkoon; 01-01-2017 at 18:37.
سلام من یه سری مرم افزار نصب کردم رو تی وی با فلش مثل بازار و ... نصب شد ولی الان رو صفحه home تی وی اصلا نیستن. دوستان راهنمایی می کنن
من که پدرم دراومد با shareit و zapia خیلی وررفتم ظاهرا یه نکته یا چیزی داره که شما نمیتونی فایل از جایی بگیری یا ذخیره کنی فقط هم با یواس بی می تونی نرم افزار روش بریزی اصولا نرم افزارایی هم که 90 درجه!نشون میده ماله موبایل هستن تنها راه کلیک روی گزینه هاشون هم استفاده از موس هست
Last edited by mehran.h.3000; 01-01-2017 at 20:39.
نرم افزارهای مخصوص خودش این مشکل رو ندارن ولی بهر حال من خودم x-plore رو نصب کردم هروقت بخوام اونها رو اجراکنم از اون استفاده میکنم
میتونی فایلها رو تغیرنام بدی کپی یا دیلیت کنی یابرنامه ها حذف کنی فایلهای نوشتاری و....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)