بدون شرح ! .
![]()
بدون شرح ! .
![]()
چیزی نیست.
من دیشب تیم ایران و ژاپن رو انتخاب کردم هیچ کدومشون نه اسماشون درست بود نه قیافه هاشون و نه حتی لباس هاشون ! لباس ژاپن قرمز بود !!! چرا اینجوریه ؟
این ژاپنی ها به خودشون هم رحم نکردن
فک کنم مشکل لایسنس باشه
چون تیم های باشگاهی ژاپن رو خوب کار کردن
پس واسشون کاری نداشت تیم ملی ش رو درست کنن
این patch که آبان میاد این چیزا رو دست میکنه یا نه ؟
--------------------------------------------
قیافه رونالدو چقدر بد طراحی شده !!! ولی قیافه کریم بنزما - پوگبا و ... عالیه
Last edited by MOHAMMAD2010; 22-10-2015 at 13:09.
چطوری میشه کاری کرد که تنظیمات مربوط به صداها و همچنین ترکیب تیم با هر بار خارج شدن از بازی و اجرای دوباره بازی ذخیره بشه و نیاز نباشه از اول تنظیم کنم...من ترکیب رو می چینم و با اون گزینه که ایکونش فولدر هست اسمش یادم نیست ذخیره می کنم ولی دوباره که وارد بازی میشم یه پیغام میده کاملش یادم نیست: overwrite data.... که چه yes بزنم چه no ترکیب که ذخیره کردم می پره همچنین تنظیم مربوط به صدا ها همینطوریه....چه کار باید کرد که واسه همیشه ذخیره بشه؟؟؟؟
مرسی....
جایی هست بازی رو که دانلود کنم آخرین patch هم باهاش فعال باشه؟ اینجوری بگم که آخرین ورژن رو میخوام.
سلام. اون پیغام رو زمانی میده که سیستم هر دفعه هنگ کنه و مجبور باشید Restart کنید. برای خود من اتّفاق افتاده. تا هفته ی پیش سیستمم خیلی هنگ می کرد و صفحه ی آبی مرگ میومد که مجبور میشدم Restart کنم که همین باعث میشد هر سری مجبور باشم از اوّل تنظیمات رو انجام بدم؛ ولی با کمک یکی از دوستان تو انجمن همسایه، مشکل هنگ کردن رو حل کردم و دیگه الآن اون پیغام نمیاد.
اگه شما هم سیستمتون هنگ می کنه، دنبال راه حلّش باشید؛ وگرنه تا آخر همین آش و همین کاسه ـست.
سلام. تو Google یه جستجو کنید. خیلی سایت های معروفی میاد برای دانلود.
اوّلین Patch رسمی ای هم که قراره بیاد، هفتم آبانه.
آره مشکل اصلی من هم همین هنگ کردن هست....توی همینجا و یه فروم دیگه هم پرسیدم کسی جوابی نداد: توی همینجا پستم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط برای من صفحه آبی مرگ نمی یاد....
اون فرومی که مشکل هنگ کردن مطرح کردی میشه لینک بدی من با اسم همسایه سرچ کردم یه فروم اومد که اصلا پست نداشت!!!......
دمت گرم بابت جواب دادن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)