تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 213 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

درمورد سوال اولم وقتی رو عکس گیف میزنم دو گزینه save to gifs و save to downlods داره که مسیر ایندو رو نمیدونم کجاست و ازکجا باید دسترسی پیدا کنم؟منظورم مسیر روی حافظه هست چون تو گالری نمایش داده نمیشه

درمورد سوال دوم یعنی اصلا نمیشه با تلگرام نسخه موبایل متنی به عکس متحرک (gif) اضافه کرد و بنام خودم ارسال کنم و حتما باید از نسخه کامپیوتر استفاده کنم؟
    تو فایل منجیر برید تو پوشه دانلود ها میره فکر کنم یا پوشه تلگرام(الان دسترسی به گوشی ندارم دقیق نمیدونم)

ویرایش:بالاخره یافتم:

شما رو عکس ضربه میزنید بعد یه گزینه forward داره همون بزنید بعد زیرش میگه متن هم اضافه کن

عکسا هم تو پوشه دانلودها ذخیره میشه

مشکل من با ضبط صدا نیست
    مشکم با تلگرامه که اون دکمه میکروفون فعال نیست. هر چی هم روش کلیلک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته
    من دیروز یه تستی کردم با هدست موبایل برای نسخه دسکتاب تست کردم

وقتی هدست رو تو قسمت هدفون لبتابم گذاشتم ارور داد و گفت نمیشه ولی وقتی هدست رو گذاشتم تو قسمت میکروفن لبتاب اصلا برام فعال نشد

ولی تو قسمت هدفون لبتاب فعاله ولی ارور داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

سلام آقا امکان داره یک کانال تلگرام روی موبایل یا کامپیوتر ذخیره کرد که برای مرور مطالب دیگه آنلاین نشیم
    یعنی نرم افزاری باشه که بشه بصورت آفلاین از مطالب کانال های تلگرام استفاده کنیم ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام آقا امکان داره یک کانال تلگرام روی موبایل یا کامپیوتر ذخیره کرد که برای مرور مطالب دیگه آنلاین نشیم
    یعنی نرم افزاری باشه که بشه بصورت آفلاین از مطالب کانال های تلگرام استفاده کنیم ممنون
    سلام
    این درخواست شما رو هم قبلا کسی درخواست کرده بود

خیر تا جایی که من میدانم چنین نرم افزاری هنوز ساخته نشده

4. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

چه جوری میشه یه شماره رو از تلگرام حذف کرد؟

من چند شماره رو از دفترچه تلفن خود موبایل حذف کردم اما هنوز تو تلگرام وجود دارندو هرکاری می کنم از حذف نمیشن.
    (در حالی که از برنامه های دیگه مثل وایبر و ایمو حذف شدن)

حتی اگه یه نفر رو هم بلاک کنم بازم تو دفترچه تلگرام وجود داره حتی اگه از دفترچه موبایل حذف شده باشه!!!!
    تو کانتکتهای تلگرام یه سری هم دیلت اکانت وجود داره که نمی دونم مال کی هست ، فقط نوشته شده دیلت اکانت که اونها هم حذف نمیشن.
    حتی یه بار تلگرام رو پاک کردم و دوباره نصب کردم گفتم شاید مشکل حل بشه اما هیچ تاثیری نداشت.

لطفا منو راهنماییم کنید.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

من چند شماره رو از دفترچه تلفن خود موبایل حذف کردم اما هنوز تو تلگرام وجود دارندو هرکاری می کنم از حذف نمیشن.

حتی اگه یه نفر رو هم بلاک کنم بازم تو دفترچه تلگرام وجود داره حتی اگه از دفترچه موبایل حذف شده باشه!!!!
    تو کانتکتهای تلگرام یه سری هم دیلت اکانت وجود داره که نمی دونم مال کی هست ، فقط نوشته شده دیلت اکانت که اونها هم حذف نمیشن.
    حتی یه بار تلگرام رو پاک کردم و دوباره نصب کردم گفتم شاید مشکل حل بشه اما هیچ تاثیری نداشت.

لطفا منو راهنماییم کنید.
    هم بايد از دفترچه تلفن پاك بشن و هم تلگرام داخل تگرام هم از داخل كش
    ديليت آكانت ها رو هم از روي دسكتاب ميتوني پاك كني

7. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

لطفا منو راهنماییم کنید.

سلام راستش من از نسخه دسکتاب استفاده میکنم ولی این چیزایی که میگید اصلا برام اتفاق نیافتاده

تو نسخه موبایل هم مطمئنا با نسخه دسکتاب شباهتهای زیادی داره پس نمیشه یک نفرو از لیست کانتکتا حذف کنید ولی شمارش هنوز باشه

به هر حال اون دیلیت اکانت های شماره های کسانیه که خودشون اکانت خودشون رو دیلیت کردند و کاریش نمیشه کرد
    تو گروه ها هم اگر عضو باشند هم به صورت unknown شناخته میشن

اما اون مشکلتون رو دقیقتر بگید یعنی چطور حذف نمیشه؟یعنی اگر شماره طرف و اسمشو از تو دفترچه تلفن پاک کنید باز تو تلگرام شمارش و اسمش میاد؟

9. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آیا راهی وجود داره که پس از ایجاد اکانت اون پیام فلانی جویند تلگرام برای افرادی که شماره ما رو در گوشیشون دارند فرستاده نشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

آیا راهی وجود داره که پس از ایجاد اکانت اون پیام فلانی جویند تلگرام برای افرادی که شماره ما رو در گوشیشون دارند فرستاده نشه؟
    نه چنین راهی وجود نداره،یعنی من تا حالا ندیدم البته این پیام برای کسی میاد که خواسته ببینه شما در تلگرام اکانت دارید یا نه؟!

یعنی اگر من شماره شما رو وارد کنم تا ببینم اکانت دارید پیامش میاد برای من اگر وارد نکنم نمیاد

مگر با شماره ای ناشناس که هیچ کس هم شماره شما رو نداشته وارد بشید،اینطوری پیامش اصلا برای دیگران نمیاد

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

فكر كنم براي هر كسي كه شماره شما رو داشته باشه ميره
    اگر نداسته باشه و شما فقط شماره اون رو داشته باشيين نميره
    درسته

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

14. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض

با سلام به همه دوستان

ممنون از همراهیتون

گوشی من هوایی g610 لطف کنید مراحل حذف کردن یک نفر رو در تلگرام تو این گوشی برام بگید تا من بگم که کجای کار مشکل داره

به هر حال اون دیلیت اکانت های شماره های کسانیه که خودشون اکانت خودشون رو دیلیت کردند و کاریش نمیشه کرد
    تو گروه ها هم اگر عضو باشند هم به صورت unknown شناخته میشن
    خوب من باید بتونم حذفشون کنم؟ درسته ؟ اما حذف نمیشن

اما اون مشکلتون رو دقیقتر بگید یعنی چطور حذف نمیشه؟یعنی اگر شماره طرف و اسمشو از تو دفترچه تلفن پاک کنید باز تو تلگرام شمارش و اسمش میاد؟
    یه مثال میارم من سیم کارت پدرم رو گذاشتم تو گوشی خودم یه کاری بود انجامش دادم و بعد سیم کارت رو در آوردم و سیم کارت خودم رو گذاشتم . شماره های دوستان پدرم رو هم از دفترچه تلفن حذف کردم.
    اما الان تمام دوستای پدرم که تلگرام دارن تو دفترچه تلگرام منم هست و حذف نمیشن.
    واقعا کلافه شدم . نمی دونم چیکار کنم
    به دادم برسید

یه سوال دیگه : میشه تو دفترچه تلفن خود گوشی شماره ای رو مخفی کرد؟ من میگم شاید این شماره ها حذف نشدن و مخفی شدن.
    چه جوری میشه شماره های مخفی شده رو تو هووایی g610 دید؟

ولی در هر صورت من هیچ شماره ای رو نمی تون از تلگرامم حذف کنم.
    Last edited by sanam.b; 08-05-2016 at 12:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •