یعنی با کینکت سر بازیکانا داد بزنیم و دستورات تاتیکی بدیم؟...
یعنی با کینکت سر بازیکانا داد بزنیم و دستورات تاتیکی بدیم؟...
آره یه چیزی تو همین مایه ها فقط باید زبانت خوب باشه
باید ببرنت خنداننده برتر[emoji23] [emoji23] [emoji23]
کینکت سنسور صدا نداره(مطمئن نیستم) اصن این قابلیتو نمیذارن
فکر کن باید داد بزنی برسه به کینکت[emoji52]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اتفاقا سنسور صدا داره خوبشم داره مخصوصا برای ایکس باکس وان و همینطوری هم داره پیشرفت میکنه.
من شخصا ایکس باکس ندارم ولی از پشت کوه هم نیومدم یکی از کارهایی که موقع نصب کینکت انجام میدن اینه که سنسور صدا رو کالیبره میکنن تا نویزهای صدا رو کمتر دریافت کنه و بعد با گفتن کلماتی از شما کینکت صدای شما رو برای اجرای فرامین صوتی میشناسه
تکرار میکنم فرامین صوتی که یکی از اصلی ترین کارهای کینکته
بعد داد میزنیم میگیم (( هی مگه کوری دربازه به اون بزرگی رو نمیبینی))... اینا که برای نسخه بعدی نوشتی یه تاپیک جدید بزن براش
آره دیگه با داد زدن و یا همین عادی حرف زدن یا کلا هر شکلی که کینکت درک کنه و بازیکنا بفهمن
داداش برای تاپیک 2016 یخورده زود نیست؟؟؟ چون 1 ماه و نیم تازه بازی میاد و تا کرک بشه هممون پیر میشیم
ولی سعی میکنم اگر کسی از بچه ها تاپیک رو زودتر نزد تو اولین فرصت برای 2016 هم تاپیک بزنم![]()
سلام دوستان
من FM14 بازی می کنم ولی نه ادیتور این بازی رو دارم و نه لیگ ایران برای این بازی و نه آپدیت نقل و انتقالات برای این بازی و حتی نحوه استفاده از اونها رو هم نمیدونم،فقط fm14 با آپدیت 14.1.3 رو بدون هیچ تغییری بازی میکنم. به تاپیک FM14 هم سر زدم ولی فایلها رو نمی شد دانلود کرد برای همین تو این تاپیک پیام گذاشتم. لطفا راهنمایی کنید و همه فایلهای بازی fm14 رو برام بذارید.![]()
سلام
من FM14 بازی می کنم ولی نه ادیتور این بازی رو دارم و نه لیگ ایران برای این بازی و نه آپدیت نقل و انتقالات برای این بازی و حتی نحوه استفاده از اونها رو هم نمیدونم،فقط fm14 با آپدیت 14.1.3 رو بدون هیچ تغییری بازی میکنم. به تاپیک FM14 هم سر زدم ولی فایلها رو نمی شد دانلود کرد برای همین تو این تاپیک پیام گذاشتم. لطفا راهنمایی کنید و همه فایلهای بازی fm14 رو برام بذارید.
Last edited by giuiu; 16-10-2015 at 12:05.
کسی نیست جواب بده .
سلام رفیق
به خاطر تاخیر در جواب شرمنده. چند وقتی میشد که به تاپیک سر نمی زدم و منتظرم که نسخه 2016 بیاد.
در مورد سوالت هم از اونجایی که آخرین آپدیت رسمی برای نسخه 2014 بیش از 1/5 سال ازش میگذره و تا الان لینک های دانلودش هم خراب شده در این مورد کمکی از دستم بر نمیاد.
در مورد بقیه آپدیت های غیر رسمی هم که در حال حاضر از آپدیت های اصلی و معتبر اون ها هم حدود یه سال میگذره و چیز خوبی گیر نمیاد و این روند هر ساله بازی و کسایی که تو آپدیت دست دارن هست. در ضمن پیش نیاز اجرای آپدیت های غیر رسمی هم آخرین نسخه آپدیت رسمی بازیه.
تنها راهی که میتونم بهت پیشنهاد بدم اینه که نسخه 2015 رو دانلود کن و تا وقتی که نسخه 2016 میاد ازش استفاده کن تا ایشالا 3 هفته دیگه که نسخه 2016 اومد بعد از اینکه براش کرک منتشر شد که اونم معمولا چند هفته طول میکشه اونوقت آخرین نسخه بازی رو امتحان کن.![]()
Last edited by onlyroma; 22-10-2015 at 21:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)