سلام سلام سلام
فوقع ما وقع =پس اتفاق افتاد آنچه که اتفاق افتاد
تبریک می گم به همه ژرمنی ها ، طرفداران آلمان و همه همه
یه نقل قول از زمان ایجاد تاپیک تا الان که هی تکرار شد و کسی بهش رسیدگی نکرد
این جام ما رو بدین بریم
بفرماچیزی نمونده که من بگم همه رو دوستان گفتم یه خورده دیر رسیدم
برای تبریک ولی به هرحال چند خطی :
اول از همه ، امسال من برای اولین بار عضو گروه آلمان شدم تو این فروم و اولین بار بود که وارد این جو و گروه میشدم خیلی ممنون از همه که من رو به عنوان عضوی از گروه پذیرفتن
ممنون از کاپیتان بردیا بابت تایید درخواست من و ممنون از یوسف عزیز کاپیتان دیگه ، و همینطور شهاب بابت کیت ها و مسعود بابت ایده هاشهمین طور بقیه دوستان که ذکر اسمشون از توانایی ذهن و دست من خارجه
![]()
![]()
در مورد بازی نظر کارشناسی ندارم که بدمولی بازی فوق العاده سنگینی بود ، آرژانتین هر چند خیلی خوب بازی کرد ولی آلمان بهتر بازی کرد و به حقش که یعنی برد بود ، رسید . گوتزه کسی که تا آخرین بازی خودش رو نشون نداد ، پسری که اصلا فصل خوبی نداشت و وقتی وارد جام جهانی شد تاثیر فصل بدش روش سنگینی می کرد و اصلا خوب بازی نمی کرد ولی بالاخره شاهکاری انجام داد که حالا حالا توی ذهن ماها ثبت میشه و هیچ وقت فراموش نمیشه گل بسیار زیبایی به ثمر رسوند که کار هر کسی نیست به نظر من ، واقعا گلش زیبا بود بعدم که پیراهن رویس دیگه همه چیز رو کامل کرد این پسر
توی بازی ، همهی بازیکنان آلمان خوب بازی کردن ، یه خورده دفاع ضعیف نشون داد که خداروشکر اتفاقی نیافتاد . هر چند دفاع کمی ... ولی نویر همه چیز رو کامل می کرد و آخر به حقش دستکش طلا هم رسید ...
همه اینا یه طرف، گل ، دروازه بانی نویر و بازی خوب یه طرف ، مردونه و غیرتی بازیکردن شواینی یه طرف، واقعا وقتی از درد نمی تونست راه بره ولی باز بلند میشد و بازی رو ادامه میداد... دو سه بار گفتم که دیگه باید با آمبولانس ببرنش ولی باز بلند میشد و بازی رو ادامه میداد ، اخرش هم که صورتش خونی شد و کاری کرد که این جام بوی خون بده(کپی رایت بای مسعود
)
+
همین طور این برد رو تبریک می گم به طرفدارانی که دقایق آخر به طرفداران آلمان اضافه شدن
و بازم تبریک![]()