تا 250 چی میتونم بگیرم ؟ دست دوم هم شد شد
صداش خوب باشه , دوربینش خوب باشه , باطریش طولانی باشه
ممنون
تا 250 چی میتونم بگیرم ؟ دست دوم هم شد شد
صداش خوب باشه , دوربینش خوب باشه , باطریش طولانی باشه
ممنون
سلام دوستان عزيز
من يك گوشي Sony Ericsson k510 گرفتم ولي با اين گوشي يك مشكل دارم :
اينكه نميشه طوري تنظيمش كرد كه بيشتر از 7-8 ثانيه ال سي ديش روشن باشه بعد خاموش بشه چون بعضي مواقع
كه دارم اس ام اس ميخونم خاموش ميشه ضد حالهحالا ويژگي خاصي نداره اين گوشي كه بگين ما استفاده كنيم
![]()
![]()
![]()
با سپاس از شما دوستان عزيز
با سلام خدمت دوستان عزیز
مشکلی واسه گوشیم ( k5190) بوجود اومده اینه که روشن نمی شه یعنی اول پیام داد که سیم کارت غیر فعاله
سیم کارت رو هم جابجا کردم ولی حل نشد.
لطفا بگین باید چی کار کنم؟
دوست من عضويت جديدت رو تبريك ميگمنوشته شده توسط mehdvirus
![]()
دبليو 700 انتخاب خوبيه كه الآن ميتوني 240 بخريش
مشخصات كاملش رو ميتوني تو همين انجمن يه جستجو بكني چون زياد در موردش بحث شده![]()
نه عزيزم تقريبا تمام مدلهاي سوني اريكسون تنظيم و تايمري براي نور ال سي دي ندارن و به نظر من يه ايراد براي اين برند هستنوشته شده توسط Manager_66
![]()
اول يه سيم كارت ديگه بنداز تو گوشيت ببين چي ميشه اگه جواب داد كه مشكل از سيم كارتت هست كه شايد بدهي قبلي داشتي و الآن فعال نيستنوشته شده توسط mozhgan
![]()
![]()
اقا مهدی ممنون از جوابتوننوشته شده توسط Mehdi_MaX
Oh My God.نوشته شده توسط mozhgan
![]()
نکنه گوشیت رجیستر نیست ؟![]()
چون....
بهتره این خبر رو بخونی :
به گزارش روابط عمومی شركت ارتباطاتسيار،
همانطور كه در اطلاعيه قبلی نيز آمده است: فقط مالكان آن دسته از گوشیهای تلفنهمراه، كه با سيمكارت شركت ارتباطاتسيار، فعال نمیشود؛ ضروری است تا روز شنبه 20 آبانماه سال جاری، به ادارات مشتركين و متقاضيان تلفنهمراه، مراجعه و نسبت به ثبت شماره سريال گوشی مذكور، اقدام نمايند.
اين گزارش ادامه میدهد: هموطنان ارجمندی كه گوشی تلفنهمراه در اختيار دارند، میتوانند با سيمكارت شركت ارتباطاتسيار، وضعيت آن را تست نمايند؛ بدينترتيب كه اگر با سيمكارت مذكور، فعال شد، نيازی به ثبت سريال ندارد و درصورتی كه فعال نشد، با همراه داشتن مدرك شناسايی معتبر و شماره سريال 15 رقمی گوشی، به نزديكترين اداره مشتركين و متقاضيان تلفنهمراه (طبق شهرهای مندرج در اطلاعيه قبلی) مراجعه و نسبت به تكميل و ارائه فرم تقاضای ثبت سريال، اقدام نمايند.
شركت ارتباطاتسيار، در پايان اين گزارش، مجدداً تأكيد كرده است كه: مهلت 20 آبان، تمديد نخواهد شد و بعد از تاريخ مذكور، صرفاً به گوشیهايی خدمات داده میشود كه بهصورت مجاز و برابر مقررات، وارد شده باشند.
Last edited by ahmad rayaneh; 09-11-2006 at 17:20.
راستی مهدی جان چجوری میشه با کابل USB واسه w700 بازی و برنامه ریخت ؟!
البته هم کابل اینفرارد دارم وهم بلوتوث ولی خوب کابل سرعتش خیلی بالاتر از ایناس دیگه !
گوشي w810 با گارانتي ايراتل 310000 تومان
و گوشي w300 امروز 198000 تومان با گارنتي ايراتل
خودم ديروز قيمت گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)