رمم مایکرو اس دی هست و با اداپتور میزنم به لپتاپ. قبلا با همین اداپتور روی یه لپتاپ دیگه خوب کار میکرد. مطمئنا مشکل داره رم ریدر لپتاپم
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
رمم مایکرو اس دی هست و با اداپتور میزنم به لپتاپ. قبلا با همین اداپتور روی یه لپتاپ دیگه خوب کار میکرد. مطمئنا مشکل داره رم ریدر لپتاپم
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
آخه من رو رم های SD این مشکل رو دارم ولی وقتی رم دوربینم که مدل SDHC هست رو میزنم قشنگ جا میره و راحتم در میاد... یه رم SDHC رو امتحان کن ببین چه قشنگ جا میره...
این قضیه وبکمش چیه!!؟ تو سایتش زده HD ولی با برنامه دوربین ماکروسافت که بزور تصویر نشون میده!! نکنه برنامه مخصوصی چیزی داره!!؟
وبکمش معادل 2 مگاپیکسله که با کیفیت HD فیلم میگریره... HD بودن به این معنی نیست که مثل دوربینای پیشرفته عکس و فیلم میگیره . hd فقط فرمتشه .
مگه اینکه از قسمت دیوایس منیجر دیس ابل کنی درایو وبکم و دیگه![]()
خو آخه خوندم که 720pـه!!!
برای من هم همینطور است آقا افشین.
یعنی رم را باید تا ته فشار بدی که بره داخل، بعد در آوردنش دردسر داره. باید با سوزن ته گرد و ... آرام رم را بکشی بیرون. حالت فنری نداره.
فکر هم نمیکنم اشکال سخت افزاری باشد. احتمالا کلا همینطوره، چون قبلا هم یکی از بچه ها همین موضوع را مطرح کرده بود.
آره اون یه نفر که مشکل داشت من بودم دیگه رم نمیزنم به لپ تاپ آخه خیلی دردسر داره در آوردنش![]()
بله برای رم های معمولی مشکل داره اما باید بگم که حالت فنری داره. ولی رم خیلی می ره داخل. رم را فشار دهید داخل تا جا برود و سپس با ناخن و یا وسیله دیگری آن را به داخل فشار دهید تا بیرون بیاید. البته رم ریدر من به این صورت کار می کنه. رم ریدر شما را نمی دونم. مسئولیت تستش به عهده خودتون.![]()
اگه مشکل جدیه بهتره از هاب رم ریدر استفاده بشه دیگه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)