والا چون قراره خودم رادیو بخرم و امکان سنجی کنم یکم استرس دارم چون اگه نگیره میمونه رو دستم اونوقت از این ور به اون ور باید دنبال مشتری باشم تا ابش کنم .
والا چون قراره خودم رادیو بخرم و امکان سنجی کنم یکم استرس دارم چون اگه نگیره میمونه رو دستم اونوقت از این ور به اون ور باید دنبال مشتری باشم تا ابش کنم .
منم این ماجرایی که میگی رو تست کردم.خیالت راحت میگیییییره. فقط دکل رو بتونی ببینی کافیه
منظورت اینه که از تو حیاط خونمون دکل رو با چشم ببینم ؟
دوستانی که رفاتک دارن نامحدود های رفاتک قیمتش خوبه؟ پینگش حدودا چنده؟
128 نامحدود دارم 20 تومن . 16 کلیوبایت سرعت دانلود کمتر نمیشه . از ساعت 6 عصر تا 12 شب هم سرعت دانلود میاد روی 24. شاید صبح ها هم سرعت بیاد روی 24 ولی تست نکردم تا حالا.
پینگش هم خوبه معمولا . سیگنال دهی رفاتک واسه من خیلی ضعیف شده واسه همین نمیتونم نظر بدم.
بهتره که نانو رو ببرید رو پشت بوم و یه میله 2 متری هم بهش وصل کنید.
توی این شرایط خیالت راحت با اون عکسی که کشیدی میتونی سرویس بگیری.
راصد مارال آوا جنوب سرویس 1مگ 12ساعت رایگان تو ساعت رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت سیگگگگگنال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by imanparsa; 05-09-2014 at 20:22.
از نظر تایم اوت چطوره؟
خداروشکر به هیچ وجه تایم اوت نداره
سلام
رادیو ها و اینترنت وایرلس اصطلاحا p2p هستند که مخفف point to point هست و برای داشتن بهترین سیگنال باید هر دو رادیو در دیدرس هم باشند یا اینکه نیاید بینشون جسم فیزیکی باشه
هرچند تو فاصله های طولانی و وجود مانع فیزیکی بالخره سیگنال به رادیو میرسه
بهترین مثال برای این پدیده موج حاصل از انداختن سنگ توی اب هست
خیلی از اوقات ممکنه شما سیگنال انعکاسی رو دریافت کنید یعنی سیگنال اول به یه ساختمان برخورد میکنه و تغییر جهت میده و به رادیوی شما میرسه در این حالت حتی ممکنه سیگنال خیلی قوی باشه ولی کیفیت خوبی نخواهد داشت
این صحبت ها همه بصورت تئوری اثبات شده ولی درواقعیت بدلیل وجود متفیرهای دیگه تاوقتی که خودتون تست نکنید نمیشه بصورت قطعی چیزی گفت
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)