منم 3روز قبل این گوشی رو از نمایندگی سامسونگ علاالدین با قیمت 1760 برای داداشم خریدم! عالیه..
منم 3روز قبل این گوشی رو از نمایندگی سامسونگ علاالدین با قیمت 1760 برای داداشم خریدم! عالیه..
سلام من حدودا یک ماه پیش گلکسی نوت 3 ، n900 خریدم . روزهای اول به راحتی وصل بودیم به وای فای . بعد از چند روز مرتبا قطع می شد و می گفت دوباره sign in کن .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همراه سرویس خاورمیانه (گارانتی ) رفتم گفتن اندرویدت 4.3 هست باید ارتقائ بدیم به 4.4.2 . تا دیروز مشکلی نداشتیم ولی از دیروزگوشی دوباره همون مشکل رو پیدا کرده.
امروز هم رفتم . به وای فای خودشون وصل شدم هیچ مشکلی پیدا نشد و قطع نشد و sign in مجدد نخواست. گفتن توی خونه برو توی تنظیمات وای فای ، توی تنظیمات آی پی
گزینه Static رو انتخاب کن و ذخیره کن . انجام دادم باز هم همون مشکل وجود داره .تلفنی تماس گرفتم نتونستن مشکل رو حل کنن . ضمنا یکی از دوستان که گلکسی اس 4 داره
به راحتی پیش ما و با استفاده ازما از صبح وصله و اصلا قطعی نداره. روتر من ( TP-Link TL-WR741ND ) هست . هر کی هم هر کاری روی اینترنت گفته کردم و نتیجه نگرفتم.
خیلی ببخشین طولانی شد. اگر راهی به نظرتون می رسه ممنون میشم راهنمائی کنین.
سلام . بهترین کار اینه که نرم افزار Samsung Kies رو نصب کنید توی پی سی یا لپ تاپتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و انتقال از گوشی به پی سی یا بالعکس رو با Kies انجام بدین . اونجا وقتی کارتون تموم میشه گزینه ای مشابه eject رو دارین. یه خوبی دیگش اینه که با Kies خیلی راحت و بی دردسر می تونین از همه چیز در گوشیتون بک آپ بگیرین و به راحتی هم Restore کنیدش.
دوستان کابلش رو بچه ها زدن ترکوندن!!
اسم کابلش چیه از اینترنت سفارش بدم؟؟
اصلا سایتی میشناسید که کابلشو بفروشه؟؟!!![]()
سلام
دوستان
ایا دراین تالار دریخشی ان راجه به انواع ----- صبحت میشه که برم یه اطلاعاتی بدست اورم؟اگه میدونید ادرسشو بدید ویا اگر درجای دیگه ادرس دارید لطفا اینکشو بگذارید
باتشگر
سلام.
اسم کابلش که کابل USB 3 هست منتها اگر فقط برای شارژ میخوای استفاده کنی از همین میکرو یو اس بی های معمولی هم میتونی استفاده کنی.![]()
سلام . کابلش مثل اینهاست ؟اگر بله , این کابل بهش میگن USB- MICRO USB و خیلی ارزانه . توی کویت 3000 تومن و لزومی نداره اصلی باشه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-06-2014 at 20:52.
سلام.
کابل اصلیشون این نیست ،کابل یو اس بی 3 هست منتها از این میکرو یو اس بی ها هم میتونن استفاده کنن برای شارژ و انتقال اطلاعات با سرعت پائین.
ضمن اینکه کابل اصلی و غیر اصلی هم خیلی با هم متفاوته توی سرعت شارژ و سرعت انتقال اطلاعات همچنین تاثیر داره روی عمر باطری.![]()
سلام دوستان
حدود 4ماه است که گوشی نت 3 راخریده ام .وازان راضی هستم.
امروز متوجه شدم که وقتی یک شماره جدید به شماره ها اضافه میکنم انرا سیو نمیکند وچند بارهم این کار را کردم ولی درست نشد.
مشکل دیگری ندارد . ضمنا مقدار حافظه راچک کردم 17گیک اشغال شده و14گیگ فضای خالی دارد .
فکر میکنید مشکل ازکجاست.
ممنون میشوم اگرراهنمایی کنید
به امید امتیازگرفتن ازژانتین
سلام دوستان
کسی اینجا هست که این باتریِ یدکی رو امتحان کرده باشه ؟
میگن بیش از دو ب
رابر باتریِ گوشی کار میده
ار 5000mA داره تا 10000mA
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)