تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 752 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من خودم هدفن creative auvana live رو دارم تقریبا 7 ماه میشه که خریدمش.
    من که از صداش خیلی راضی ام هم بیسش خوبه هم این که تریبلش
    در کل بالانسه و کیفیت بسیار بالایی داره.طراحیش هم که بسیار شیک و ظریفه البته این رو هم بگم که کیفیت
    ساختش بسیار عالییه و سفت و محکمه
    عرق کردن گوش هم تو کار نیست چون جنس دور گوشیش چرم طبیعیه و خیلی هم نرمه
    از قیمتش بگم که من خریدم 90000تومان البته با کلی گشتن و الافی چون اولش به من هم قیمت 115000تومان داده بودن
    و تخفیف هم نمیدادن
    من این مدل رو کلا تو 6تا مغازه دیدم که 2 تا تو پاساژ پایتخت بود 2تاش تو پاساژ ایران 2تای دیگه هم تو پاساژ علائدین بود البته فروشگاه های تو علائدین هر دو نمایندگی اصلی creative بودن تو پست بعدی ادرس دقیق و شماره هاشون رو براتون میزارم.
    و پیشنهاد من هم به دوست عزیزم milad2012 اینکه ارزش خریدن رو حتما داره و واقعا هدفن خوب و را دستیه برای هر نوع استفاده ای که بخای ازش بکنی

2. این کاربر از Mm_behnam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت همه

من از صبح نشستم و کل تاپیک رو خوندم.
    خیلی مدل ها معرفی شدن و واقعا تعدادشون زیاده
    من شماره تلفن ها رو پیدا کردم البته 5 تاشو نمیدونم اون یکی کارتش کجاست
    1-رایتک 02188894459 اقای علیاری-خدایی ادرس پاساژ ایران رو بروی پله برقی واحد 119
    2-فوکا سیستم 02188940215 ادرس پاساژ ایران طبقه همکف واحد a43
    3-دیجیتال 02188781016 ادرس پاساژ پایتخت طبقه همکف شماره 76
    4-رهاورد ما 02166726212 ادرس پاساژ علائدین طبقه 4 واحدهای 438و439
    5-گیگا رایانه 02166721363 اقای حسینخانی ادرس پاساژ علائدین طبقه اول مقابل پله برقی واحد 173و174
    اون یکی هم تو پایتخته بالای فروشگاه دیجیتال نمیدونم طبقه 2 یا3

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام،اساتید محترم!!!!!!
    تا 50 تومان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟
    EX85 سونی چطوره(+قیمت)؟؟؟؟؟EX300 سونی چطوره(+قیمت)؟؟؟؟؟؟

شاد باشید!!!!!
    دوست خوب، ضمناً لطف کن سوالت رو در یک تاپیک مطرح کن .. یا اینجا یا اونور .. برای من و دوستان دیگه فرقی نداره و همه مون هر دو تاپیک رو می بینیم. ممنون.

در مورد دو سوال اولت (گزینه ها تا 50 تومن و EX85) که صحبت شد ..

در مورد سوال سومت چند خط اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستم رو بخون... قیمتش باید 70-80 تومن باشه.. باید از نمایندگی ها بپرسی . اینا مدلهایی هستند که گاهی هستند و گاهی نه .. یه جا هستند و ده جا نه! .. بهرحال هدفون های عالی ای هستند.
    باید در حد قیمتشون خوب باشند ... مساله مهم در مورد این هدفونها اینه که خوب فیت بشن و لق نخورن یا نیفتن .. (البته سایز گوش هم شرطه!) .. بعنوان یه قاعده کلی معمولاً گوش های بزرگتر رو بهتر جواب میدن!

من کارای سونی رو ترجیح میدم که اغلب طراحی بهتر دارن و البته قیمت بالاتر.

این مدلهایی که گفتی ایران گیر میان؟ ... من از مدلهای این تیپی سونی، AS20 رو دیدم و AS30 .. و J11

5. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای اطلاع دوستان
    قیمت کریتیو EP635 و سونی EX 35 الان تو بازار تهران یکیه .
    هر 2 با قیمت 22 هزار تومن فروخته میشه .
    بازار رضا و نمایندگیهای سونی تو جمهوری همه با این قیمت میدن .

در آغاز فعالیت milad2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من خودم هدفن creative auvana live رو دارم تقریبا 7 ماه میشه که خریدمش.
    من که از صداش خیلی راضی ام هم بیسش خوبه هم این که تریبلش
    در کل بالانسه و کیفیت بسیار بالایی داره.طراحیش هم که بسیار شیک و ظریفه البته این رو هم بگم که کیفیت
    ساختش بسیار عالییه و سفت و محکمه
    عرق کردن گوش هم تو کار نیست چون جنس دور گوشیش چرم طبیعیه و خیلی هم نرمه
    از قیمتش بگم که من خریدم 90000تومان البته با کلی گشتن و الافی چون اولش به من هم قیمت 115000تومان داده بودن
    و تخفیف هم نمیدادن
    من این مدل رو کلا تو 6تا مغازه دیدم که 2 تا تو پاساژ پایتخت بود 2تاش تو پاساژ ایران 2تای دیگه هم تو پاساژ علائدین بود البته فروشگاه های تو علائدین هر دو نمایندگی اصلی creative بودن تو پست بعدی ادرس دقیق و شماره هاشون رو براتون میزارم.
    و پیشنهاد من هم به دوست عزیزم milad2012 اینکه ارزش خریدن رو حتما داره و واقعا هدفن خوب و را دستیه برای هر نوع استفاده ای که بخای ازش بکنی
    صد در صد من خودم از طرفدارای Creative ام مرسی که بازم راهنماییم کردی!
    قیمت الانشم داری؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان من px100 دارم میدونید که اونم داره مثل کریتیو سیمش پاره میشه یعنی از محلی که سیم میخواد به jack وصل میشه داره جدا میشه یعنی هنوز نشده یه قسمت کوچیکی از سیمش لخت شده !!!! ....
    من کار وحشیانه ای هم باهاش نکردم ولی خوب وقتی ایپاد تو جیبم بوده حرکت میکردم یا توی جیب شلوارک بوده سیم به مرور هی تکون خورده و اینجوری شده من چی کار کنم 4 ماه شده تاز خریدمش !!! مثلا میخواستیم بیشتر باهاش حال کنیم ! ای بابا ...

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان من px100 دارم میدونید که اونم داره مثل کریتیو سیمش پاره میشه یعنی از محلی که سیم میخواد به jack وصل میشه داره جدا میشه یعنی هنوز نشده یه قسمت کوچیکی از سیمش لخت شده !!!! ....
    من کار وحشیانه ای هم باهاش نکردم ولی خوب وقتی ایپاد تو جیبم بوده حرکت میکردم یا توی جیب شلوارک بوده سیم به مرور هی تکون خورده و اینجوری شده من چی کار کنم 4 ماه شده تاز خریدمش !!! مثلا میخواستیم بیشتر باهاش حال کنیم ! ای بابا ...
    سلام!!!!
    این اهوازم که خیلی باحاله!!!!!رفتم سونی سنتر بعد بهم میگه آخرین محصول ارایه شده از سونی EX35 هستش که ما هم داریم!!!!!!وقتی بهش گفتم که تو تهران هست،گفت نه!!همچین چیزی نیست و تو ژاپن و کل جهان عرضه نشده!!!!
    نزدیک بود که دعوامون بشه که دیگه بیخیال شدم!!!!!
    آقا تو تهران بهترین نمایندگی سونی رو که EX85 داشته باشه بهم معرفی کنید!!!!!!!(اسم مغازه+آدرس)
    راستی EX85LP و EX85SL با هم فرق دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با چه ضمانتی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شادباشید!!!!!

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

چرا!!!!!!!!
    من که زود تر از تو گرفتم ظاهرش که هیچ ... سیمش هم عین وز اوله!
    اتفاقا من خیلی مراعاتش نکردم یعنی تا دلت بخواد از دستم افتاده و هدفون تو گوشم بوده و موبایل از دستم ول شده و در حالی که موبایل تو هوا معلق بده جکشم وصل بوده و کش اومده ولی چیزیش نشده!!!
    حتما فکر کن دنبال یه دلیل غیر طبیعی باش...!!!

سلام!!!!
    این اهوازم که خیلی باحاله!!!!!رفتم سونی سنتر بعد بهم میگه آخرین محصول ارایه شده از سونی EX35 هستش که ما هم داریم!!!!!!وقتی بهش گفتم که تو تهران هست،گفت نه!!همچین چیزی نیست و تو ژاپن و کل جهان عرضه نشده!!!!
    آقا تو تهران بهترین نمایندگی سونی رو که EX85 داشته باشه بهم معرفی کنید!!!!!!!(اسم مغازه+آدرس)
    شادباشید!!!!!
    اون یارو میشناسمش ادم وحشی تشریف داره و زیاد از هدفون سرش نمیشه البته اگه با همون یارو که من حرف زدم درگیر شده باشی خودشه!
    بهترین کار اینه از تهران بگیری چون هم راحت گیرت میاد هم لازم نیست با این بی سوادا سر و کله بزنی!

11. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

نه تا حالا از دسته من نیوفتاده فقط یه بار ایپاد ازش اویزون شد یعنی 2-3 بار همین شاید به خاطر اون بوده یعنی اگه قطع بشه که من کلی اعصابم خورد میشه که

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام!!!!
    شادباشید!!!!!
    به حرف فروشنده هیچوقت اعتماد نکن .. یعنی اگه گفت ماست سفیده ، تو باید شک کنی که شاید ماست ها سیاه باشن!! ... این قاعده طلایی خرید محسوب میشه .. وقتی وارد فروشگاه بشو که دقیقاً بدونی چی میخوای، و حرف فروشنده واسه ات هیچ اهمیت و ارزشی نداشته باشه و صرفاً موضوعی که برای صحبت وجود داشته باشه، بحث قیمت باشه ...

//

اگه درست یادم مونده باشه مربوط به طول سیم هستش .. LP سیم بلند (حدود یه متر) هستش و مرسوم تره .

//

باید نمایندگی ها رو سر بزنی .. همونطور که گفته شد، امروز شاید داشته باشه فردا اصلاً وجود چنین مارکی رو انکار کنه!! ... توی پاساژ ایران سه تا نمایندگی هست، توی بازار رضا دو تا هست اگه اشتباه نکنم .. جمهوری هم چندین نمایندگی داره . خلاصه یه دور کوچک در اون منطقه از شهر شاید بتونی 10 تا نمایندگی رو چک کنی.
    نه تا حالا از دسته من نیوفتاده فقط یه بار ایپاد ازش اویزون شد یعنی 2-3 بار همین شاید به خاطر اون بوده یعنی اگه قطع بشه که من کلی اعصابم خورد میشه که
    ایشالا که مشکلت حل بشه یا حداقل با همین هدفونها یه جوری سر کنی و وضع بدتر نشه .. اما یه چیزی رو بصورت تجربی بگم انگار همونطور که کریپتونایت نقطه ضعف سوپرمن بود، بعضی ها هم واسه هدفون مثل کریپتونایت رفتار می کنن و باعث میشن بتدریج داغون بشه!! .. من یکی از دوستانم اینطوریه، خواهر کوچیکه ام هم اینطوریه (که پریروز داشت می گفت : محمد یه چیزی میگم عصبانی نشی ها .. ولی هدفونم یه گوشی اش خراب شده!! ... این فکر کنم 4 مین هدفونش در 5 سال اخیره! -- اغلب هم سونی بوده ان!)

حالا غرض مقایسه نیست ... صرفاً داریم داستانهامون رو به اشتراک میذاریم..

14. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •