تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 278 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقا کسی نیس جواب مارو بده ؟ این لپ تاپ نیاز به 12 ساعت شارز نیاز داره یا نه ؟ بعد موقعی که با برق باهاش کار میکنی باتریشم در نمیاد چه جاکی به سرمون بریزیم؟ مدل لپ تاپو همونDB71رو پشت لپ تاپ نوشته ؟ رو جعبش ننوشته ؟ خوب اومدیمو بعد اینکه جعبه رو باز کردیم دیدیم پشت لپ تاپ این مدل نیس اونوقت چیکار کنیم ؟ جعبه هم که باز شده فروشنده هم که قبول نمیکنه..بعد یه سوال دیگه موقع خرید این لپ تاپ بیش فروشنده که جعبه رو باز کردیم چه چیزایی رو تست کنیم که خدایی نکرده بهمون قالب نکرده باشه

2. این کاربر از blackkk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

عزیز دقیقا اینا سوال من هم هست اخه یهو دیدی چند روز مرخصی گرفتیم اونوقت همش باید با باتری کار کنیم خوب اونوقت که دیگه باتری به .... میره چیکار کنیم ؟؟اونوقت دوستان مگن باتری لب تاپ 2 سال یه بار خراب میشه

داره خودمونی میشه amirkurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آقا کسی نیس جواب مارو بده ؟ این لپ تاپ نیاز به 12 ساعت شارز نیاز داره یا نه ؟ بعد موقعی که با برق باهاش کار میکنی باتریشم در نمیاد چه جاکی به سرمون بریزیم؟ مدل لپ تاپو همونDB71رو پشت لپ تاپ نوشته ؟ رو جعبش ننوشته ؟ خوب اومدیمو بعد اینکه جعبه رو باز کردیم دیدیم پشت لپ تاپ این مدل نیس اونوقت چیکار کنیم ؟ جعبه هم که باز شده فروشنده هم که قبول نمیکنه..بعد یه سوال دیگه موقع خرید این لپ تاپ بیش فروشنده که جعبه رو باز کردیم چه چیزایی رو تست کنیم که خدایی نکرده بهمون قالب نکرده باشه
    عزیز دقیقا اینا سوال من هم هست اخه یهو دیدی چند روز مرخصی گرفتیم اونوقت همش باید با باتری کار کنیم خوب اونوقت که دیگه باتری به .... میره چیکار کنیم ؟؟اونوقت دوستان مگن باتری لب تاپ 2 سال یه بار خراب میشه
    سوال منم هست

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

جسارتا بعضی سوالاتی که دوستان می پرسند درست مثل اینه که یکی میخواد بره از ایرانخودرو یک سمند بخره هی بپرسه موقع تحویل از کجا بفهمم سمندش تقلبی نباشه یا باتری و موتورش از کجا بفهمم سالمه!!! البته توهین نشه به N550 و کمپانی ایسوس که به سمند و ایرانخودرو تشبیهشون کردم بهتر بود میگفتم بنز کلاس E و کمپانی دایملر بنز .
    عزیز من
    اولا نیازی به شارژ اولیه نیست. خوبه که برنامه ی Battery Bar و یا گجت ویندوز Battery رو نصب کنید تا همیشه جلوی چشمتون باشه که ببینید چند درصد شارژ دارید

دوما چند ده مرتبه در این انجمن گفته شده و گفتیم باتری رو هرگز نباید موقع کار در بیارید ولو با برق دارید کار می کنید
    آیا وقتی ماشین شما روشنه باتریش رو درمیارید تا بخیال خودتون عمرش بیشتر بشه؟! آیا توی خونه باتری گوشی رو در میارید تا عمرش بیشتر بشه و با آداپتور باهاش کار میکنید؟!

قبلا گفتم: باتری در لپتاپ داره همزمان نقش UPS و استابیلایزر رو هم برای سیستم شما ایفا میکنه...
    در سایر لپتاپها که باتریش رو میشه در آورد موارد متعددی دیده شده که صاحب بی اطلاعش باتری رو کنار گذاشته بوده و موقعی که دستگاه با برق کار میکرده یهو برق رفته و چیپست اصلی و یا چیپ گرافیک دستگاه سوخته و مادربورد بطور اساسی عیبناک شده و چند صد هزار تومان خرج روی دست صاحبش گذاشته .
    حالا هم که ایسوس اومده برای اینکه شما چنین خطای بزرگی رو نکنید باتری رو داخل دستگاه کار گذاشته بازم دنبال درآوردنش هستید؟!!

6. 4 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون..میشه درباره فهمیدن مدل کانفیگ کمی توضیح بدی؟ یعنی واسه هر نفر شانسی یه مدل در میاد ؟! تشبیه به جز شانسی به ذهنم دیگه نرسید ! مثلا من میخوام مدلDB71رو بخرم میگن مدلش پشت لپتاپ هست خوب الان من چه جوری بدون اینکه جعبه لپ تاپ باز بشه بدونم کدوم مدله ؟ حالا جعبه رو اگه باز کنیم چه اون مدل باشه چه یه مدل دیگه باشه فروشنده میگه دیگه جعبه باز شده لپ تاپو باید برداری ..خواهشا اینو یکی توضیح بده..در ضما موقع خرید چه نکاتی رو باید تست کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم دوستانی که با گارانتی شرکت ها کار کردن کدوم گارانتی بهتره ؟ من شنیدم واسه ایسوس گارانتی سازگار ارقام خوبه اگه سازگار گیر نیاد چه گارانتی خوبه مثلا گارانتی سریر که واسه این مدل سایت ال دیجیتال زده چطوره ؟ در ضمن کیف و موس و سابوفر داخل جغبشه ؟ حتما موقع خرید باید بگیریم دیکه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوستان لطفا به اقایblackkk جواب بدین سوالاتشون خیلی خوبه و سوالات منم هست و خیلی ممنونم از اقای 3274 چون ایشون خیلی خوب منو تو باتری راهنمایی کرد..

در آغاز فعالیت 890239055's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    کسی نمیدونه قیمت Asus N550JV-CN201H چقدره

در آغاز فعالیت MrViVa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

توی دفترچه ی لپتاپ نوشته 3 ساعت شارژ اولیه احتیاجه .

در مورد باتری هم که دوستمون توضیحات خیلی خوبی دادن .

این لپ تاپ دو تا جعبه داره ( توی جعبه اول که باز می کنی یه کیف هست و یدونه جعبه ی اصلی لپتاپ که همه چیز دیگه توی اونه ) . روی جعبه ی اول توضیحات زیادی ننوشته ولی اسم مدل رو کامل نوشته وسطش. مثلا نوشته : N550JV-DB71 . روی جعبه ی دوم تمام توضیحات رو نوشته .

البته فروشنده باید بدونه چه کانفیگی داره می فروشه .

در مورد تست هم نظری ندارم :d

دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون..میشه درباره فهمیدن مدل کانفیگ کمی توضیح بدی؟ یعنی واسه هر نفر شانسی یه مدل در میاد ؟! تشبیه به جز شانسی به ذهنم دیگه نرسید ! مثلا من میخوام مدلDB71رو بخرم میگن مدلش پشت لپتاپ هست خوب الان من چه جوری بدون اینکه جعبه لپ تاپ باز بشه بدونم کدوم مدله ؟ حالا جعبه رو اگه باز کنیم چه اون مدل باشه چه یه مدل دیگه باشه فروشنده میگه دیگه جعبه باز شده لپ تاپو باید برداری ..خواهشا اینو یکی توضیح بده..در ضما موقع خرید چه نکاتی رو باید تست کنیم.

روی جعبه ی بیرونی نوشته مدل رو ( مثلا DB72 ) . کانفیگش رو اگه خودتون بدونید حله .

یه سوال دیگه هم داشتم دوستانی که با گارانتی شرکت ها کار کردن کدوم گارانتی بهتره ؟ من شنیدم واسه ایسوس گارانتی سازگار ارقام خوبه اگه سازگار گیر نیاد چه گارانتی خوبه مثلا گارانتی سریر که واسه این مدل سایت ال دیجیتال زده چطوره ؟ در ضمن کیف و موس و سابوفر داخل جغبشه ؟ حتما موقع خرید باید بگیریم دیکه ؟
    من گارانتی سریر کردم . یکی از دوستان دست اندر کار می گفت گارانتی لپ تاپ خیلی فرقی نداره ، اکثرا اول تعمیر می کنن و اگه نشد ( که عموما نمیشه :d ) برات تعویض می کنن و اگه مدل توی بازار موجود نباشه ، معادلش رو میدن .
    من که تا الان ندیدم لپ تاپ ایسوس خود به خود مشکلی براش پیش اومده باشه .

توی جعبه ی لپ تاپ این چیزا هست : کیف ایسوس . موس ایسوس . سابووفر ایسوس SonicMaster . آداپتور شارژر . دستمال و سیم بند . دفترچه و ... .
    Last edited by MrViVa; 07-02-2014 at 14:45.

12. 4 کاربر از MrViVa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من گارانتی سریر کردم . یکی از دوستان دست اندر کار می گفت گارانتی لپ تاپ خیلی فرقی نداره ، اکثرا اول تعمیر می کنن و اگه نشد ( که عموما نمیشه :d ) برات تعویض می کنن و اگه مدل توی بازار موجود نباشه ، معادلش رو میدن .
    من که تا الان ندیدم لپ تاپ ایسوس خود به خود مشکلی براش پیش اومده باشه .

توی جعبه ی لپ تاپ این چیزا هست : کیف ایسوس . موس ایسوس . سابووفر ایسوس SonicMaster . آداپتور شارژر . دستمال و سیم بند . دفترچه و ... .

اگه تهران هستید پ.خ بدید آدرس وارد کننده رو براتون بدم . تکی هم می فروشن . قیمتاش حداقل 250 تومن کمتر بود .[/QUOTE]

دوست عزیز لطف می کنید آدرس رو بدید.ممنون میشم.فقط یه سوال.تو جعبش سی دی درایورش بود دیگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •