شاید هم نشونه ی عادل بودنش باشه![]()
شاید هم نشونه ی عادل بودنش باشه![]()
پرسپولیس نیوز : پیام صادقیان در تمرین عصر دیروز مصدوم شد و کادر پزشکی برای اینکه زمان را جهت مداوای این بازیکن از دست ندهد در منزل او مستقر شد.به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام دکتر حقیقت، کادر پزشکی تیم امیدوار به حضور صادقیان در بازی دربی است و به همین دلیل برای اینکه زمان از دست نرود، شب گذشته میثم علیپور فیزیوتراپ تیم به منزل صادقیان رفت تا ضمن مراقبت ویژه از وی، اقدامات پزشکی لازم در ساعات شب هم ادامه پیدا کند.
کادر پزشکی پرسپولیس پیگیری در درمان را که پیش از این در مورد مهرداد پولادی هم شاهد بودیم در دستور کار دارد.
صادقیان در تمرین عصر دیروز دچار پیچخوردگی از ناحیه مچ پا شد اما به نظر میرسد تا بازی دربی آماده خواهد بود.
در تمرین دیروز همچنین هادی نوروزی هم با مشکل مشابهی روبرو شد اما آسیب دیدگی او از صادقیان خفیفتر بود.
محمدرضا خلعتبری هم دیگر بازیکنی است که به طور ویژه زیر نظر کادر پزشکی و بدنساز تیم قرار دارد.
پزشک تیم پرسپولیس در این باره میگوید: خلعتبری تمرینات خود را پیش از این زیر نظر مربیان تیم ملی آغاز کرده است و الان در مرحله تمرینات بدنی قرار دارد و با توجه به در پیش بودن دربی، برنامه ویژهای را در دستور کار قرار دادهایم. در تمرین روز دوشنبه نیز تستهای عملکردی مثل دویدن، زیگزاگ، جهش و سایر موارد را به خوبی انجام داده است.
پرسپولیس نیوز : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: می توانم در دربی برای پرسپولیس بازی کنم.پیام صادقیان درباره مصدومیت خود اظهارداشت: دیروز مچ پایم پیچید و نتوانستم تمرین کنم. در خانه درمانم را پیگیری کردم و خوشبختانه وضعیت خوبی دارم. اگر توانستم امروز تمرین می کنم اما حتما به دربی می رسم.
وی افزود: روحیه بسیار خوبی قبل از دربی دارم. اصلا نمی خواهم برای استقلال کری بخوانم اما این بازی برای من با همه بازیها فرق دارد. برای استقلال و همه بازیکنانش احترام زیادی قایلم. مدافعان این تیم را هم به خوبی می شناسم اما آنها باید بدانند روز سختی مقابل من دارند.
صادقیان ادامه داد: در این بازی آنقدر انگیزه دارم که هم می توانم گل بزنم هم پاس گل بدهم. خوشحالم که خلعتبری هم در تیم ما حضور دارد و ما روز بسیار سختی را برای استقلال رقم می زنیم.
مهاجم پرسپولیس خاطرنشان کرد: هواداران پرسپولیس تا الان لطف زیادی به من داشته اند. امیدوارم در دربی هم گل بزنم و محبت آنها را جبران کنم.
+
ولی واقعا جای عالیشاه خالی هست.دفاع استقلال کند بود و با سرعت و تکنیک بالای عالیشاه میشد خیلی استقلال رو اذیت کرد.ولی خدا رو شکر با اومدن خلعتبری نگرانیمون بر طرف شد.
پای پست علیرضا دوبار ادیت خورد !! اگه عدالت اینه پس برای آواتور ها و امضاهای استقلالیا هم باید کاری میشد ظرف دیروز تا الان !Last edited by Soroush; ديروز at 16:59. دليل: حذف تصویر حاوی عدد ۶ - حاشیه
.............................................
کلا مهم نیست برنامه نود سیکل نزولیش رو با سرعت هر چه بیشتر طی بکنه یا نه ! اون وقتایی که حقها ناحق شد ایشون سرسری از قضیه گذشت ! الان یه سری صحبتهای چرند از هفته پیش تا حالا توی برنامه نود زده شده . یه روز به هدایتی گیر میدن یه روز رویانیان یه روز دایی ... عملکرد خود نود بی عیب نیست ! توی زمانی که به مدیر سپاهان دادن و رویانیان اون هر چی چرته و پرته گفت ولی توی روی خط اومدن دوبارش مسکو رو گرفت و با سفسطه گری فرار کرد از توهینهایی که کرده ! به هیچ احدی مربوط نیست مخصوصا این سپاهانیها که توی بی ربط ترین قضیه نسبت به خودشون بیخود دخالت میکنن ! عادل اگه عادل بود تیتر سایتهارو رو میکرد کاری که همیشه انجام میداد . این دوگانه بودن کارای فردوسی پور کم کم داره از اصل قضیه دورش میکنه ! مدیر محترمه !! سپاهان هر چی لایق کارهای خودشون و صفتهای خودشونه رو چسبوندن به پرسپولیس ! ما یه بازیکن گرفتیم اونم با پول شخص نه دولت نه بیت المال روی معدشون مونده اونا و تیمهای دیگه با پول بیت المال و پولهای کارخونه هاشون چندین بازیکن گرفتن چیزی نیست . یه سریشون که پول بازیکنای خودشون رو ندارن پول یه سوئیت ندارن ! پول یه ساندویچ به جای کیک و نوشابه رو که بدن بازیکناشون ندارن بعدش توی قضیه خلعت توی آخرین روزهایی که عجمانیا نرم شده بودن سر از برف در آوردن و گفتن ما هم میخوایم بریم دنبال خلعت ! این اخبار که دیگه موجوده ! نیازی به مدیر برنامه و خلعت نیست ! خودشون مصاحبه کردن مث بچه های دوساله انگاری دارن قاقالی لی میدن که میگن منم میخوام منم میخوام ! الان برگشتن پسوند کالای ضروری جامعه رو نثار خلعت کردن ! بابا شعور هم خوب چیزیه ! هر کی هر چی دلش میخواد توی برنامه زنده و توی جراید و سایتها میگه اونوقت زبونشون درازه و طلب هم از ما دارن !!! سپاهان و دیگر تیمها اگه احساس نیاز میکردن ( کلا اگه لایق بودن خلعت پرسپولیس رو انتخاب نمیکرد ! ) از همون لحظه اول مث رویانیان قفضیه رو پیگیری میکردن ! اینا فکرش رو نمیکردن که جباری رستورانش رو به تیمشون ( ارزش این دو چیز واقعا جای تفکر داره !!) ترجیح بده و دستشون بمونه تو پوست گردو حالا احساس خطر میکنن ! خلعت چه دربی بازی کنه چه غیر دربی مهم اینه که با ما قرارداد دوساله بسته : عین این دوسال رو مخالفهای حرکت رویانیان باید بسوزن و بسازن با این قضیه !
ما گفتیم ساکت رفته روابط به ظاهر این شایهن مکتبیها با ما خوب میشه ولی >>> مکتب شاهین همیشه واسه ما موندگار مونده این رو میشه توی الفاظ و رفتار دو باشگاه دید . توی بازیهایی که باهاشون داریم مث اینکه باید تلافی حرفاشون رو سرشون در آورد !
......
اولين لژيونر پرسپوليس در پرتغالراه دانشجو: طبق اعلام امیر مشیری مشاور روابط بینالملل باشگاه پرسپولیس، افشین اسماعیلزاده که عصر روز شنبه راهی پرتغال شده بود، عصر یکشنبه قرارداد خود با باشگاه بیرامار را به ثبت رساند.
به گزارش گل، باشگاه پرسپولیس در این ارتباط در زمینه صدور ITC، همکاری لازم را انجام داد تا مجوز بازی اسماعیلزاده صادر شود و او به این ترتیب در تمرینات این تیم شرکت میکند.
در حال حاضر حسین کنعانی و میلاد کمندانی هم که طبق توافق سه جانبه به بیرامار ملحق خواهند شد، منتظر انجام اقدامات اداری مربوط به خروجی و گذرنامه هستند تا در پرتغال به اسماعیلزاده و بیرامار ملحق شوند.
شاید هم نشون دهنده کمبود سوژه باشه که دو هفته ی متوالی مجبوره به یه چیز بپردازه. اول فصل بالاخره سوژه زیاد بود و کسی نمی گفت تاج و کفاشین چرا به جلسه با سرمربی نمی رن ولی با یه بازیکن جلسه میزارن تا متقاعدش کنن به لیگ امارات نره.شاید هم نشونه ی عادل بودنش باشه![]()
سوژه ؟ والله دوتا خبر جهانی اتفاق افتاد هم توی رنکینگها و هم توی بازیهای کامپیوتری ! یعنی کش دار کردن این قضیه خلعت از اون دو موضوع مهمتر بود !؟ یه سری ادله برای خودشون توی ذهنشون دارن و همش مخالفت دارن !
=========================
خبر مصدومیت صادقیان مث خبرهای قدیمی هاشمی نسب و علی انصاریانه ! قبل بازی دربی میگفتن نمیرسن ولی میرسیدن ( حالا به زور آمپول بود یا نه خدا داند !) چه رسیدنی ! با گل !
=========================
مدتهاست دفاعمون توی دربی گلی نزده : قدیمیا که خوب گلزنی میکردن هاشمی نسب و انصاریان و رهبری فرد و ... البته از زمان علی پروین به اینور وظایف هجومی دفاعهامون تغییر کرده
----------------------------------------------------------
تا الان خلعت جز بهترین خریدامون بوده : خدا کنه نیم فصل به جای چنتا مازادی که داریم ( نوری رضایی و نوروزی ! ) یکی گوش کلاسیک بیاریم که لااقل یه سانتر بکنه ! تا یه ماه دیگه که پولادی شرایط مسابقه رو پیدا میکنه و میمونه جناح راست ! یه زمان چپ و راستای فوق العاده ای داشتیم
با گرفتن خلعت ، فک کنم نیم فصل یه هافبک بازی ساز بگیریم بهتره.تا الان خلعت جز بهترین خریدامون بوده : خدا کنه نیم فصل به جای چنتا مازادی که داریم ( نوری رضایی و نوروزی ! ) یکی گوش کلاسیک بیاریم که لااقل یه سانتر بکنه ! تا یه ماه دیگه که پولادی شرایط مسابقه رو پیدا میکنه و میمونه جناح راست ! یه زمان چپ و راستای فوق العاده ای داشتیم
واقعن دوست دارم نوروزی تو تیم بمونه و تو دربی هم بازی کنه و گل چهارمشو هم تو دربی بزنه. حالا که ایمون زاید نیست آسون ترین گزینه همین نوروزی هس
من پرسپولیسیم و اعتراف می کنم بدترین بازیکن پرسپولیس همین هادی نوروزیه . دروازه خالی رو می کوبه آسمون . اون پنالتی که تو بازی با سپاهان زد یادته ؟ اگر هم گل زده مطمئن باش شانسی بوده .![]()
البته جای این صحبت ها اینجا نیست ولی اون به این خاطر بوده که ادیت کامل انجام نشده بود / منم داعیه ی عدالت ندارم البته
ادیت به این خاطر انجام میدیم که کل پست رو حذف نکنیم ؛ واللا حذف پست خیلی راحت تره از ادیت کردن پست ها از لحاظ سیستم انجمن .
در مورد امضاها و آواتار ها نمیشه سلیقه ای عمل کرد ؛ اگر احساس بشه که واقعا داره مشکل ساز میشه امضا و آواتار همه کسایی که مشکل دارن رو رسیدگی میکنیم شامل عدد و عکس و تاریخ و ... : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)