تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 302 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نمایش ضعیفی داشتیم، که گل زودهنگام روی اشتباه مبتدیانه دی ماریا و در ادامه خشونت، تئاتر، وقت کشی و جنگ روانی اتلتیکو اون رو تکمیل کرد.

ترکیب ابتدایی خیلی محافظ کارانه بود، کوئنترائو که تازه از مصدومیت برگشته بود و توی کارهای هجومی شرکت نمی کرد، آربلوا هم قابلیت های تهاجمی کارواخال رو نداره.
    در خط میانی هم استفاده نکردن از مودریچ خلاقیت مرکز رو خیلی کم کرده بود. عملا به شکلی شده بود که مالکیت توپ زیاد بدون وجود خلاقیت درو شاهد بودیم.

خدیرا نمایش بدی داشت، به نظر کندتر از همیشه می اومد، بنزما هم توی خیلی از حرکات می تونست بهتر عمل کنه، چند بار نبود حرکات رو به جلو و خلاش در خط حمله
    برای توپ های برگشتی کاملا حس میشد، توی کنترل توپ هم چندین بار دچار اشتباه شد، جای تعجب بود که خدیرا و بنزما تعویض نشدند اما ایسکو و ایارا تعویض شدند.
    ایارا متوسط بود، از نظر تعداد توپ گیری با اختلاف بهترین بازیکنمون بود، موردی که شاید به چشم نیومده باشه، اما هنوز با سطح توقع ها یعنی پر کردن جای آلونسو فاصله زیادی داشت.

تقریبا همه بازیکنان نمایش نا امید کننده ای داشتن، به استثنای لوپز، موراتا و تا حدودی و ایارا.
    به نظر میاد با توجه به فاصله زیادی که بین 5-6 نفر عقب زمین با 4 نفر جلوی زمین توی این چند ساله وجود داشته (و هنوز هم وجود داره) فقط بازیکنی مثل آلونسو که می تونه
    در یک آن با توپ های بلند این فاصله زیاد رو پوشش بده و تا وقتی آلونسو به تیم برنگرده، این فاصله زیاد به جای یک پاس مستقیم و دقیق، با چند پاس پوشش داده میشه که تاخیری که
    به وجود میاره باعث میشه بازیکنان حریف وقت بیشتری برای جاگیری مناسب و پوشش دادن نقاط لازم داشته باشن و فرصت ها از دست بره.

فکر می کنم در بازی های بعدی برای حل این مشکل نفرات جلوی زمین باید بیشتر به عقب بیان و توی بازی سازی حضور فعال تری داشته باشن تا زمانی که آلونسو دوباره به ترکیب برگرده.

مورد دیگه اینکه کارلتو باید استفاده از موراتا به جای بنزما رو به شکل جدی تری در نظر بگیره، بازیکنی که در طی همون چند دقیقه حضورش انگیزه های بالای خودش رو نشون داد و شایستگی
    حضور از ابتدا رو در بازی های بعدی داره، حداقل تا زمانی که بنزما دوباره به فرم مناسبش برگرده.

نهایتا مشکل افت بدنی بازیکنان به چشم می اومد، جدای از عملکردهای نامناسب فردی بازیکن ها، از نظر آمادگی جسمانی، سرعت و شادابی در حرکات شدیدا دچار ضعف داشتیم (شاید به خاطر
    فشردگی بازی های ابتدای فصل)، امیدوارم در ادامه از این نظر شاهد پیشرفت باشیم چرا که در کمتر از یک ماه دیگه در یک بازه زمانی "10 روزه" باید به ترتیب با مالاگا، بارسا، یووه و سویا بازی کنیم
    و با این سطح از آمادگی فیزیکی دچار مشکل میشیم.

2. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دیشب همه بد بمدن
    یعنی افتضاح
    اصلا امیدی به گل زدنشون نبود
    یکی ایسکو خوب بازی کرد و یکی هم موراتا اومد یه تکونی به تیم داد
    به قول یکی از دوستان انگار یه بازی محلی بود
    بنزما که دیگه فاجعه بود فاجعه
    دیگه چیزی واسه گفتن نمونده
    این تیم با این تاکتیک به هیچ جا نمیرسه

4. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یه چیزی که برام عجیبه، اینه که کارلتو مدام داره میگه "تیم بد بازی میکنه" و خودش رو مقصر جلوه نمیده خیلی!
    من این رو اصلا درک نمیکنم! اگه یه تیم بد بازی میکنه، مقصر مربی اون تیم هست!
    بخصوص این رئال که حتی فصل قبل که بد هم بود، بازم بازیهای خیلی بهتری رو داشت و این همه مهره داره!
    خودت باید تیم رو درست کنی، نه اینکه تیم خودش رو خوب کنه!!
    +
    میگه ما هر بازی داریم 4-4-2 بازی میکنیم و مشکل تغییر سیستم نیست..
    عزیز من، قشنگ مشخصه مشکل سیستم و عدم وجود تاکتیکه!
    چرا این قدر پافشاری میکنی که از 4-4-2 استفاده کنی در حالیکه تمام عناصر رئال آماده یه 4-2-3-1 هستن؟!
    حتی خرید و فروش هات هم برای همین 4-2-3-1 بود!!
    مورد دیگه اینکه کارلتو باید استفاده از موراتا به جای بنزما رو به شکل جدی تری در نظر بگیره، بازیکنی که در طی همون چند دقیقه حضورش انگیزه های بالای خودش رو نشون داد و شایستگی
    حضور از ابتدا رو در بازی های بعدی داره، حداقل تا زمانی که بنزما دوباره به فرم مناسبش برگرده.
    آقا خدایی کی رو میخوایم گول بزنیم؟
    مثلا با موراتا میخوایم قهرمان cl بشیم؟!!؟
    بازی کامپیوتری نیست که!
    وحشتناک یه مهاجم درست نیاز داریم...

6. 3 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پست معنی دار هیگواین در صفحه Instagram :

Caption: watching madrid derby

8. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

آقا خدایی کی رو میخوایم گول بزنیم؟
    مثلا با موراتا میخوایم قهرمان cl بشیم؟!!؟
    بازی کامپیوتری نیست که!
    وحشتناک یه مهاجم درست نیاز داریم...
    گول بزنیم؟ بالاخره باید به داشته هامون نگاه کنیم، مهاجم های تخصصی ما بنزما و موراتا هستن و با نیمکت نشینی بنزما و استفاده از موراتای با انگیزه چیزی رو از دست نمیدیم
    ممکنه موراتا توانایی های خودشُ نشون بده یا حتی باعث بشه بنزما به فرم خوبش برگرده (مثل بازی با گالا) یادمون نره که رائول برای اولین بار توی یه دربی و بازی مثل بازی دیشب
    به زمین اومده و درخشیده و توی یه سن پایین (پایین تر از موراتا) به بازیکن فیکس تبدیل شد، بالاخره این فرصت دادن ها باید از یه جایی شروع بشه، انتظار یه رائول دیگه رو نداریم ولی
    موراتا اتفاقی آقای گل زیر 19 سال و زیر 21 سال جام ملت های اروپا نشده، در صورتی که انتظارها رو بر آورده نکرد توی نیم فصل میشه یه مهاجم باتجربه تر رو جذب کرد.
    یادمون نره که زمانی که هیگواین توی تیم بود مدام همین انتقادها رو می شنیدیم و وقتی بعضی ها دنبال مقصر می گشتن کوتاه ترین دیوار همیشه هیگواین بود، اما حالا در ناپولی می درخشه.

مشکل اصلی تیم در حال حاضر مهاجم نیست، اگه فرضا یکی از مهاجم های قدیمیمون مثل نیستلروی دیشب توی ترکیب بود شرایط کلی چقدر تغییر می کرد؟ مشکلات حل میشد؟
    مشکل خیلی اساسی تره و مشخصا تیم هم از نظر جا نیفتادن یا مشخص نبودن برنامه های کادر فنی جدید برای بازیکن ها و هم مسائل مربوط به آمادگی جسمانی و سرعت نفرات ضعف داره.

10. 10 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من فکر میکنم مقایسه رائول با موراتا خیلی رویایی باشه!
    +
    من نمیگم موراتا بده یا فلان، بلکه میگم با این موراتا جوان، نمیشه به جاهای خیلی خوبی رسید...
    حداقل فعلا! رائول هم اون موقع درخشید اما اوج درخشش چند سال بعد بود؟!
    یعنی ما یا الان قهرمانی ها رو میخوایم، یا میخوایم وایسیم تا موراتا اماده بشه..
    تکلیف رو باید روشن کنیم و طبق اون نظر بدیم!
    من میگم این تیم، توانایی بی نظیری داره که اگه یه مهاجم عالی داشته باشه+یه مربی که لج نکنه سر سیستم ناکارآمد خودش، میتونه کلی جام بگیره

هیگی اول بگم که من خیلی دوست داشتم بمونه و ترجیح میدادم کریم بره...
    اما با این حال، هیگی هم مثل کریم نمیشد در بازیهای بزرگ خیلی روش حساب کرد..
    الان شما برین قهرمان های چند سال اخیر لیگ قهرمانان رو ببینید...
    همشون بخاطر داشتن یه مهاجم تاپ که از تک موقعیت ها گل میزنه، به قهرمانی رسیدن...
    ما کلا چند ساله داریم از نداشتن به 9 کلاسیک رنج میبریم...
    +
    مشخصا بودن یک مهاجم خوب تویه بازی دیشب، نحوه بازی تیم رو عوض نمیکرد اما حداقل نمیذاشت بازی رو ببازیم!
    کریم 3-4 بار موقعیت و توپ بادآورده گیرش اومد و میتونست دروازه حریف رو باز کنه اما روی همه اون توپ ها، یه استپ ساده هم نتونست بکنه!!
    حالا شما فرض کن مثلا رودی بودش اون صحنه...خیلی تفاوتشه!

12. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    نقل از صدر در یکی از بحث ها ی برنامه ی گزارش ورزشی:
    «مورینیو برای بالا نگه داشتن توانایی بدنی بازیکنان هر وقت متوجه می شد که بازیکنان از نظر فیزیکی ضعیف هستن یه برنامه بدنسازی فشرده و سنگین به بازیکن ها می داد تا دوباره آماده بشن.»
    امیدوارم آنجلوتی هم این کار رو بکنه چون تیم نیاز داره.
    در ضمن یه سوال همیشه ذهن منو درگیر می کنه این هست که چرا همین که بازیکن های خوب از رئال خارج می شن در بیشتر موارد هر تیمی که میرن عملکرد خوب دارن اما توی رئال متوسط و حتی ضعیف بازی می کنن؟ مثلا" اوزیل، هیگواین، اسنایدر و روبن و...
    موفق باشید.

14. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

حاظرم شرط ببندم اگه بنزما رو هم می فروختیم کمتر از هیگواین نمی درخشید .... کلا رئال این جوریه ... همین البیول هم داره خوب بازی می کنه ....بازیکنایی که پتانسیلشو داشته باشن از رئال که برن خودشون می شن یه وزنه واسه تیمشون ...شاید دلیلش اینه که می بینن نمی تونن بین این همه ستاره بدرخشن ... پیش خودشون می گن که من که بهترین پولو می گیرم با وجود یکی مث کاسیاس و رونالدو و راموس بین طرفدارا که جایی نمی تونم پیدا کنم پس چرا الکی زور بزنم ... داشتم فک می کردم می تونستیم کل تیم اتلتیکو رو بخریم با پول خریدای این فصلمون ... بعدش خیلی دوس داشتم بدونم اگه جای تیما عوض می شد و بازیکنای اتلتیکو می اومدن رئال و رئالیا می رفتن اتلتیکو نتیجه چی می شد ...

بگذریم .... بازی خیلی کسل کننده بودش .... مخصوصا نیمه اوول ...
    نیمه دووم هم با یه تعویض عجیب من ۱۰ دقیقه دهنم باز بودش ... ایسکو با موراتا ... واقعا هافبک وسط طراح به جز ایسکو نداریم ... واکنش تماشاگرا هم جالب بودش ...
    بیل باید جای رونالدو بازی کنه تا بتونه توانایی هاشو نشون بده .. درسته چپ پاهه ولی نحوه ی بازیش با رونالدو فرق داره ... روتالدو توپو می اره وسط بعدش می شوته ولی بیل از سمت چپ می اد سمت دروازه هم می تونه سانتر کنه هم بشوته ...
    واقعا به نظر فصل خیلی سختی رو در پیش داریم ... امیدوارم نتایج تاریخی به جا نزاریم
    البته خیلی بازیکن مصدوم داریم ... فک می کنم حتی مارسلو هم اگه بود خیلی به درد این نوع بازی می خورد ... می تونست نتیجه رو عوض کنه ...

16. 5 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Ronald Gjoka که در حین بازی رئال مادرید - چلسی، وارد زمین شده بود و خود را به کریستیانو رسانده بود، حالا با مشکلات زیادی روبرو شده است. وی که از کشور Albania است، امکان دارد نتواند پرسه مهاجرت خود را با موفقیت به پایان برساند. کریس رونالدو با ارسال پیغامی برای Miami DA سعی کرد تا به وی کمک کند. متن پیغام:

"من متوجه وظیفه ی شما و اهمیت اجبار همه به رعایت قانون هستم. هرچند، محترمانه تقاضا دارم که تجدید نظر کرده و دو اتهام وارد شده به این جوان را لغو کنید. به نظر من، وی حالا متوجه اشتباه خود و اهمیت امنیت شده است. به شخصه، دوست ندارم که ببینم بخاطر اشتباهش تنبیه شود."

18. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

Ronald Gjoka که در حین بازی رئال مادرید - چلسی، وارد زمین شده بود و خود را به کریستیانو رسانده بود، حالا با مشکلات زیادی روبرو شده است. وی که از کشور Albania است، امکان دارد نتواند پرسه مهاجرت خود را با موفقیت به پایان برساند. کریس رونالدو با ارسال پیغامی برای Miami DA سعی کرد تا به وی کمک کند. متن پیغام:

"من متوجه وظیفه ی شما و اهمیت اجبار همه به رعایت قانون هستم. هرچند، محترمانه تقاضا دارم که تجدید نظر کرده و دو اتهام وارد شده به این جوان را لغو کنید. به نظر من، وی حالا متوجه اشتباه خود و اهمیت امنیت شده است. به شخصه، دوست ندارم که ببینم بخاطر اشتباهش تنبیه شود."
    برخلاف آنچه همه فکر میکنن که از نظر اخلاقی مسی از رونالدو بهتره اما رونالدو واقعا نشون داده خیلی از مسی بهتره .... کارهایی که رونالده میکنه فوق العادس و نشون میده چه شخصیت و دل بزرگی داره .... به نظرم مسی بیرون زمین یه آدم از خود راضیه ... از اون عکس

معروفش با یهودیای افراطی گرفته تا معطل کردن اون پسر بچه واسه عکس گرفتن و آخرشم عکس نگرفت ... از همه مهمتر فرار از مالیات.... با اینکه طرفدار چلسیم و رونالدو هم یه زمانی رقیب ما بود اما به افتخارش کلامو برمیدارم .. ویوا رونالدو

20. 6 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •