تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 103 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دنبال يه سري انيمه هستم با موضوع : انگيزشي - تلاش - اميدواري - هدف و ... ( موضوعات مرتبط ).
    انيميشن به صورت فيلم هم باشه خوبه.

اگر سراغ داريد لطفا پيشنهاد بديد. با تشكر

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در بین انیمه های سریالی این اواخر Ergo Proxy رو دیدم . فلسفه ای که پشت این انیمه و داستانش قرار داره فوق العاده است . واقعن شاهکاره .

شخصیت پردازی عالی . دیالوگ ها عالی . داستان قوی . طراحی خوب . در کل از هر نظر تکمیله . واقعن آدم رو به فکر فرو میبره . البته شاید با سلیقه بعضی ها جور در نیاد که مشکلی هم نیست .

ولی بهتره چند قسمت ابتدایی رو دانلود و تماشا کنید . از همه مهمتر انیمه رو با کیفیت خوب دانلود کنید . تماشای این انیمه با کیفیت پایین ظلمی است در حق این اثر و لذتش رو هم کمتر میکنه و از همه مهمتر کیفیت طراحی ها در نسخه های با کیفیت بالاتر بهتر و بیشتر خودشو نشون میده .

من ابتدا نسخه ای که گرفته بودم کیفیت آنچنانی نداشت ولی بعد از این که انیمه رو با کیفیت بالا گرفتم فرقش رو متوجه شدم

در یک کلام این انیمه از هر نظر تکمیله و در سبک خودش و در بین خیلی از انیمه های دیگه یک شاهکار به تمام معناست . به شدت به دوستان انیمه دوست توصیه میشه (:

3. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

!!!! Danganronpa The Animation !!!!

چرا درباره اين انيمه هيچ بحثي نشده ؟؟؟

من چند وقت پيش اين انيمه كه اتفاقا كوتاه (13 قسمت) هم بود رو ديدم ! و واقعا فوق العاده بود.
    شديدا پيشنهاد مي كنم كه ببينيدش. بعد از دفتر مرگ اين بهترين انيمه اي بود كه من ديدم. تو ژانر راز آلود و معمايي واقعا بي نظيره ( هر چند كه از نظر من تو ژانر هاي ديگه هم قوي بود ).
    اتفاقا من بعد از دیدن ۳ قسمت امروز اینو Drop‌ کردم رفت هرچند نسبتا جالب بود از نظر داستان.

یه چی بگم نمیزنی؟ الان دیگه افتاده تو ۳ سال که میخوام ببینمش ولی هنوز ندیدمش ...

5. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

بهترین انیمه های پاییز امسال به نظرتون کدومان؟ و فصل قبل بنظرتون کدوما بودن؟

از فصل قبل من Ushio to Tora (TV) و Overlord رو دوست داشتم.

گینتاما هم قدیما چند قسمتش رو دیدم ولی بعد بیخیالش شدم و فقط قسمتا جدیدش رو میدیدم (2015) چون خیلی خوشم اومد تصمیم گرفتم قدیمیا رو هم ببینم و تا الان به بنظرم قسمتی که گین چان حافظش رو از دست داده بود و قسمتی که اون فضاییه بی ریخت همسایشون شده بود و گلکاری میکرد باحال تریناشون بوده.

راستی بابت پست جامع صفحه قبل هم ممنون تقریبا اکثرشون رو دیدم و خوب بودند.

7. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

دنبال يه سري انيمه هستم با موضوع : انگيزشي - تلاش - اميدواري - هدف و ... ( موضوعات مرتبط ).
    انيميشن به صورت فيلم هم باشه خوبه.

اگر سراغ داريد لطفا پيشنهاد بديد. با تشكر
    انیمه‌های شونن مثل One Piece و Hunter X Hunter 2011 و Naruto در مورد قهرمان‌هایی‌ـه که از همون اول یک هدف بزرگ دارن و برای رسیدن بهش در کنار دوستان‌شون راه سختی رو با امید و تلاش زیاد طی می‌کنن

هر سه اکشن قهرمانانه ماجراجویی با قدرت‌های خاص هستند... بهتره هر سه تا رو دیده باشی...

اما از انیمه‌ها کوتاه‌تر با این ویژگی مطمئناً سبک ورزشی گزینه‌های زیادی داره که من Hajime No Ippo و Kuroko No Baske رو به ترتیب در سبک بوکس و بسکتبال پیشنهاد می‌کنم.

این اواخر Silver Spoon رو هم دیدم که بیشتر سبک برشی از زندگی بود اما فضای روحیه‌بخشی داشت؛ پسری که با وجود رتبه‌ی درسی خوبش برای دوری از خانواده رشته‌ی کشاورزی رو انتخاب می‌کنه که هیچ سنخیتی باهاش نداره... یا Barakamon که داشتن انگیزه و تلاش در عین سادگی رو درس می‌ده...

البته برای اهداف عاشقانه هم انیمه زیاد داریم خواستی بگو یا در سبک کمدی من Golden Boy رو دیدم هدفم این شد در هر کاری بیشترین تلاش و بهترین تاثیر رو بذارم

سلام دوستان

گینتاما هم قدیما چند قسمتش رو دیدم ولی بعد بیخیالش شدم و فقط قسمتا جدیدش رو میدیدم (2015) چون خیلی خوشم اومد تصمیم گرفتم قدیمیا رو هم ببینم و تا الان به بنظرم قسمتی که گین چان حافظش رو از دست داده بود و قسمتی که اون فضاییه بی ریخت همسایشون شده بود و گلکاری میکرد باحال تریناشون بوده.

راستی بابت پست جامع صفحه قبل هم ممنون تقریبا اکثرشون رو دیدم و خوب بودند.
    من از انیمه‌های فصلی امسال کلاً چند تا دیدم که !My Teen Romantic Comedy SNAFU TOO و Overlord خوب بودن.
    اینا رو از تابستون: Charlotte و Durarara!!×2 Ten و Kangoku Gakuen - Prison School توی لیست گذاشتم. از پاییز هنوز چیزی انتخاب نکردم.

در مورد گینتاما کار خوبی کردی. جزو بهترین انیمه‌های بلند که ارزش دیدن داره. شخصیت‌ها و دوبله‌ها، سوژه‌ها و کمدی و هجو و نقدهای گینتامایی عالی‌اند. به همه حتی خودشون تیکه می‌ندازن!
    قسمت‌های ضعیف هم داره اما قسمت‌های خوبش قشنگ جبران می‌کنه مخصوصاً داستان‌های اصلی دنباله‌دار مثل آرک بنیزاکورا یا قسمت‌هایی مثل 34 و 35 که جالب توجه بود!
    +

9. 5 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این چرا دستش مثل Luffy کش اومده :| فکر میکردم فضای Gin Tama خیلی متفاوته ازیه چیز مثل One Piece. هدفشم که مشابه Luffy هست.

نظرتون راجع به Fairy Tail چیه؟ یه جا خوندم مثل One Piece هست با این تفاوت که اینا جادوگرن اونا Pirate...

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این چرا دستش مثل Luffy کش اومده :| فکر میکردم فضای Gin Tama خیلی متفاوته ازیه چیز مثل One Piece. هدفشم که مشابه Luffy هست.

نظرتون راجع به Fairy Tail چیه؟ یه جا خوندم مثل One Piece هست با این تفاوت که اینا جادوگرن اونا Pirate...
    داره وان پیس رو مسخره میکنه ، مثلا بعضی قسمتا میگه کاشکی منم بانکای داشتم که اونم داره بلیچ رو مسخره میکنه. در کل گینتاما به انیمه های دیگه خیلی رفرنس میده و باید قبلش کلی انیمه دیده باشین تا لذت کامل رو ببرین

12. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان مگه گینتاما تموم نشده؟ هنوز داره میاد؟

من چند وقت چند قسمتش رو دیدم ولی بقیش نمیدونم چی شد تو کدوم هاردمه
    خود به خود فراموش شد

+++++++++++++++++++++++++++++

یکی از دوستان یک انیمه اکشن و ماجراجویی با تم دارک و مقداری کمدی سراغ داره معرفی کنه؟
    ی چی مثله وان پیس در ابعاد کوچیک تر از لحاظ ماجراجویی و برسرک و شیگورویی از لحاظ تم اکشن و بکش بکش (چه شود)

14. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان

در مورد پاييز كه هنوز خيلي اطلاعي ندارم. اما انيمه هاي زيادي رو تو فصل تابستون ديدم و اتفاقا اينبار اكثرشون به نظرم جذاب بودن. و نكته مثبت ديگه اينكه كوتاه بودن ( از كش دادن اضافي به داستان بدم مياد )

تو ژانر معمايي و راز آلود : rokka no youusha - game of laplace
    تو ژانر اكشن : ushi o to tora - god eater - arslan
    از نظر داستان : charlotte
    در مورد overlord هم نظر خاصي ندارم . به نظرم بيشتر به ژانر slice of life نزديك بود . اما خب يه جاهايي كشش داره كه مشتاق قسمت بعد باشيد.

اما خب اگر بخوام بهترين انيمه فصل گذشته رو بگم ، با توجه به علاقه اي كه به ژانر معمايي و رازآلود دارم به نظر من rokka no youusha خيلي خوب بود.

16. 2 کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

انیمه‌های شونن مثل One Piece و Hunter X Hunter 2011 و Naruto در مورد قهرمان‌هایی‌ـه که از همون اول یک هدف بزرگ دارن و برای رسیدن بهش در کنار دوستان‌شون راه سختی رو با امید و تلاش زیاد طی می‌کنن

هر سه اکشن قهرمانانه ماجراجویی با قدرت‌های خاص هستند... بهتره هر سه تا رو دیده باشی...

اما از انیمه‌ها کوتاه‌تر با این ویژگی مطمئناً سبک ورزشی گزینه‌های زیادی داره که من Hajime No Ippo و Kuroko No Baske رو به ترتیب در سبک بوکس و بسکتبال پیشنهاد می‌کنم.

این اواخر Silver Spoon رو هم دیدم که بیشتر سبک برشی از زندگی بود اما فضای روحیه‌بخشی داشت؛ پسری که با وجود رتبه‌ی درسی خوبش برای دوری از خانواده رشته‌ی کشاورزی رو انتخاب می‌کنه که هیچ سنخیتی باهاش نداره... یا Barakamon که داشتن انگیزه و تلاش در عین سادگی رو درس می‌ده...

البته برای اهداف عاشقانه هم انیمه زیاد داریم خواستی بگو یا در سبک کمدی من Golden Boy رو دیدم هدفم این شد در هر کاری بیشترین تلاش و بهترین تاثیر رو بذارم
    ممنون بخاطر پيشنهادها . انيمه هاي بلند رو كه نديدم هنوز ( از تعداد قسمت هاشون مي ترسم . اما barakamon رو قبلا ديدم و واقعا جالب بود، هم كمدي و هم انگيزشي. دنبال يه چيزي تو همين مايه ها هستم اما يكم شبيه اين سريال كره اي ها هم باشه خوبه. مثل تاجر پوسان و ... كه از بدبختي و فلاكت به اوج قدرت مي رسن.

اتفاقا من بعد از دیدن ۳ قسمت امروز اینو Drop‌ کردم رفت هرچند نسبتا جالب بود از نظر داستان.
    !?!?!?!?! Drop
    از نظر من اگر شما يكي يا دو قسمت ديگه مي ديدي نظرت كاملا عوض مي شد. در ضمن بايد بگم اصلا نمي تونيد آخر انيمه رو حدس بزنيد.

من كه از همين حالا منتظر فصل دومش هستم كه بياد.

18. این کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •