داداش تیم رفت 17 جدول حالمون که گرفته نشد هیچ ، یکی از بچه ها قول قهرمانی داد !
سیزدهم شدیم یه بار فصل بعدشم تا هفدهمی رفتیم ولی تیمو تنها نذاشتیم
داداش تیم رفت 17 جدول حالمون که گرفته نشد هیچ ، یکی از بچه ها قول قهرمانی داد !
سیزدهم شدیم یه بار فصل بعدشم تا هفدهمی رفتیم ولی تیمو تنها نذاشتیم
Last edited by Amir M.ohAma.D; 02-09-2013 at 00:34. دليل: کل کل ممنوع
دیروز تو خبرها میخوندم که بیگ زاده به دربی نمیرسه!
امیدوارم متوجه شده باشن که صادقی نمیتونه چپ بازی کنه و از این کار متضرر میشیم!
ťàpàţãłķ
رسیدیم به اولین دربی این فصل...در واقع میشه گفت پر مهره ترین استقلال یک دهه اخیر میخواد اولین دربیشو برگزار کنه
توانایی پیروزی در این بازیو داریم دیگه این بازی هرچی باشه سخت تر از بازی مقابل الهلال در عربستان العین در امارات و بوریرام و ... که نیست....ولی خب گذشته نشون داده قلعه نویی فقط با استقلال مقابل پرسپولیس به فکر دفاع مطلق و استفاده از ضد حملست...ولی در تراکتورو سپاهان جلوی پرسپولیس هجومی بازی میکرد اما متاسفانه این چند سال اخیر امیرخان روششو در دربیها عوض کرده...دیگه دربی سراسر هجومی مثل همون 3-2 که دقیقه 92 پیروز قربانی گل برتریو زد از استقلالای امیرخان ندیدیم.....
هم حیدری هم بیکزاده به این بازی خواهند رسید نگران نباشید.در مورد بیکزاده هم تا دکتر نوروزی چیزیو رسما اعلام نکرده نگران نشید مطمئنا اون هم به دربی میرسونند
پرسپولیس هافبکای سرعتی و تکنیکیه خوبی داره مثل صادقیان رضایی غریبی و .... 2 بازیکن فیزیکیشونم در این بازی دهنویو حقیقی هستند البته نمیدونم حقیقی به این بازی میرسه یا نه؟محمد نوری هم که بازیسازشونه با یه نگاهی به هافبکا و خصوصیاتشون به این نکته پی میبریم که جنسشون جوره و در خط میانی هم بازیکن سرعتی و تکنیکی دارند هم بازیساز تخصصی و هم دو بازیکن فیزیکی که یکیشون یعنی دهنوی توانایی در بازیسازی هم داره...
پرسپولیس دایی به احتمال خیلی زیاد 4-2-3-1 بازی میکنه سیستمی که امیرخان علاقه ای بهش نداره و ازش استفاده نمیکنه زیاد...استقلال هم احتمال زیاد 4-4-2 خطی بازی میکنه...و این باعث میشه پرسپولیس میانه میدان برتری عددی داشته باشه و استقلال هم برای جبران این قضیه قاضیو عقب میاره و به عنوان هافبک چپ ازش استفاده میکنه تا برتری عددی که پرسپولیس در حمله داررو جبران کنه که این کار اصلا جواب نخواهد داد و اشتباهی که امیر مقابل بوریرام انجام داد یعنی در مقابل یه تیم سرعتی،دیگه نباید تکرارش کنه و بهتره استقلال هم از ابتدا 4-2-3-1 بازی کنه
ترکیب احتمالی پرسپولیس
...................................... نیلسون ..................................
حسینی ................. سید جلال ........ بنگر ........... ماهینی
.............................. حقیقی .......... دهنوی ......................
صادقیان .............................. نوری ........................ رضایی
....................................... سیدصالحی ...........................
فکر نمیکنم خلعتبری فیکس باشه و احتمالا 15 - 20 دقیقه اخر به بازی میاد.در هر صورت رضایی هم وینگر سرعتی و تکنیکیه و ما باید با فیزیکی کردن بازی وینگرهای سرعتی پرسپولیسو از جریان بازی خارج کنیم
براس سمت چپمون که ساموئل هست و خیالمون راحته ولی برای سمت راست نباید از حیدری در این بازی در میانه میدان استفاده کنیم حیدری بهتره این بازی دفاع راست باشه چون اصلا منتظری در این بازی برای اون پست مناسب نیست....اصلا نمیشه به زوج صادقی حنیف در مرکز خط دفاعی امیدی داشت کاملا اشتباهه تکرار کردن اشتباهات بازیهای گذشته....یا میتونیم از فردین عابدینی استفاده کنیم ولی خب استفاده از عابدینی در این بازی ریسک بزرگیه ریسکی که برای اولین بار مظلومی با بازی دادن به حسینی یک بار انجامش دادو نتیجشم گرفت...عابدینی اگه استرس نداشته باشه بازیکن خیلی خوبیه خیلی بهتر از حمودیه مخصوصا تکنیکو سانتراش ولی باید با خسرو هماهنگی بیشتری داشته باشه....بهترین کار استفاده از بیکزادست در این پست.زوج حیدری بیکزاده مطمئنا در این بازی جواب میده.در این صورت میتونیم از نیکبخت با انگیزه در این بازی استفاده کنیم.البته نه در دفاع چپ! نیکی وینگر چپ باشه و ساموئل که یه روزی بهترین دفاع چپ لیگ برتر انگلستان شد دفاع چپ باشه....
به نظرم بهترین ترکیب برای این بازی این باشه
.................................... رحمتی ..................................
ساموئل ............. صادقی ................. منتظری ........ بیکزاده
............................... نکونام ......... تیموریان ....................
نیکبخت ............................... نوری ......................... حیدری
....................................... قاضی ...................................
الان تنها بازیساز تخصصیمون نوریه و باید ازش درست استفاده کنیم جنگندگی و دوندگی و قدرت بازیسازی نوری بهمون خیلی کمک میکنه تا پرسو از همون جلو انجام بدیم و نوری توانایی اینو داره که هافبک دفاعیهای پرسپولیسو فوق العاده به دردسر بندازه و بازیشونو خراب کنه.استفاده از نوری در کناره ها یعنی خودمونو از داشتن یه بازیساز جنگنده و دونده در میانه میدان محروم کردیم و یه بازیکن معمولیو در کناره ها گذاتیم چون نوری در کناره ها میشه یه بازیکن معمولی.....
نیکبخت برای دفاع چپ مناسب نیست چون احتمالش خیلی زیاد روی سرعت بازیکنای سرعتی پرسپولیس جا بمونه.ساموئل خیلی برای این پست بهتره.از نیکبخت میتونیم به عنوان وینگر چپ استفاده کنیم...همکاری نیکبختو ساموئل در سمت چپ میتونه سمت چپمونم مثل راست فعال کنه...فضاسازی ساموئل و جنگندگیش و تکنیک و سانترهای نیکبخت میتونه خیلی بهمون کمک کنه....نقطه قوت تیمهای قلعه نویی کناره های قدرتمندشه زوج بیکزاده حیدری در راست و ساموئل نیکی در چپ فوق العادست اگه ازشون استفاده بشه....
تیموریان و نکونام هم که نیازی به گفتن ندارند خودشون به تنهایی یه تیمن و همین 2 تا برای به دست گرفتن میانه میدان میتونه کافی باشه![]()
فرهادم که دقیقه 60 به بعد میادو گلشو میزنه و میره
من در این بازی به اندو خیلی امید دارم لامصب قوت قلبیهدر این بازی بهتره اندو جلوتر از نکو بازی کنه....نکونام چون کمتر خطا میکنه.....
بیکزادرو هنوز نوروزی چیزیو اعلام نکرده که به بازی نمیرسه...ولی به احتمال زیاد هردوشونو به بازی میرسونند.حیدری هم کشیدگی عضله داره...ماهینی و حیدری که به احتمال خیلی زیاد میرسند.بیکزاده هم دکتر نوروزی هنوز چیزیو قطعی اعلا نکرده...فک کنم بیک زاده از شما ( از ناحیه صورت مصدوم شده بود و بینیش عمل میخواست انگاری ) و ماهینی از ما نباشه توی بازی ! ( به خاطر کشیدگی عضلش! ) مطمئنی این دو توی دربی بازی میکنن؟
Last edited by Amir M.ohAma.D; 02-09-2013 at 14:19.
فک کنم بیک زاده از شما ( از ناحیه صورت مصدوم شده بود و بینیش عمل میخواست انگاری ) و ماهینی از ما نباشه توی بازی ! ( به خاطر کشیدگی عضلش! ) مطمئنی این دو توی دربی بازی میکنن؟
ترکیب خوبیهبه نظرم بهترین ترکیب برای این بازی این باشه
.................................... رحمتی ..................................
ساموئل ............. صادقی ................. منتظری ........ بیکزاده
............................... نکونام ......... تیموریان ....................
نیکبخت ............................... نوری ......................... حیدری
....................................... قاضی ...................................
ولی بعیده قلعه نویی از همچین ترکیب جدیدی استفاده کنه
تا حالا یه بار هم ندیدم بیک زاده رو بذاره راست و ساموئل رو هم دفاع چپ
از طرفی نوری رو هم بیشتر دیدم که مایل چپ بازی می کنه
ضمن اینکه ظاهرا این فصل قلعه نویی بیشتر روی 2-4-4 تاکید داره
به خاطر همین فکر نکنم ما همچین ترکیبی رو ببینیم و احتمالا قلعه نویی از همچین ترکیبی استفاده می کنه :
رحمتی
بیک زاده - صادقی - منتظری - عابدینی
ساموئل - نکونام - تیموریان - حیدری
اکبرپور - قاضی
که البته این هنگام حمله تبدیل به 2-4-4 لوزی میشه
خوشبینانه هم در نظر گرفتم که عمران زاده بازی نمی کنه
امیدوارم عمران زاده بازی نکنه که اگه دو تا خوبی داره چهار تا هم بدی داره و جدیدا خیلی هم سوتی میده!
برای همچین بازی حساسی باید زوج صادقی و منتظری باشن و برای دفاع های گوشه هم از بازیکنای تخصصی استفاده بشه نه از صادقی و منتظری...
عزیزان بیک زاده که بینیشو عمل کرده و به دربی نمیرسه
به نظر من تیم با ترکیب زیر بازی میکنه
رحمتی
نیکبخت(نوری)- صادقی - عمران زاده - منتظری
ساموئل - نکونام - تیموریان - حیدری
اکبرپور - قاضی
خوب درحالی که بعضی از تیمها وسط فصل بازیکن میلیاردی میگیرند ، استقلال پول نداره به بازیکناش بده و اونطور که خبر رسیده ساموئل هم در تمرین امروز شرکت نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 30vil; 02-09-2013 at 18:53. دليل: خبر حاشیه ساز
من فکر می کنم این دربی حتمآ گل رو داره . چون خط دفاعی ما مثل پارسال عمل نمی کنن و امکان گل خوردنمون 50 50 هست . از اون طرف هم پرسپولیس مهاجم های خوبی نداره و امکان گلزنیشون کمتره . پرسپولیس نشون داده برنامش رو ضربات شروع مجدد هست و تو بازی با فولاد هم 2 گل رو از روی ضربه کاشته زدند . برای همین امکان اینکه امیرخان حنیف رو بذاره کم نیست .
ما هم ضربات شروع مجدد رو خوب می زنیم و تیموریان اگر روز خوبش باشه می تونیم روی کاشته هم حساب کنیم .
با توجه به انگیزه بالا نیکبخت به نظرم می تونیم به عنوان هافبک چپ حداقل 30 دقیقه رو بازی کنه . دفاع چپ هم با توجه به بازی خوزستان فکر نکنم دیگه امیرخان صادقی رو بذاره و احتمالآ نوری رو می ذاره .
نقطه قوت ما هم مهاجم هامون هستن و هم قاضی و هم مجیدی کوه انگیزه هستن و تشنه گلزنی ...
فرهاد یه تنه کل دفاع های سپاهان که عضو تیم ملی هم بودن رو جا گذاشت و به سید گل زد و قطعآ می تونه همین بلا رو سر مدافع های پرسپولیس بیاره .
من جمعه فقط منتظر گلزنی فرهاد هستم ...![]()
جانواریو : قهرمانی در آسیا برایم حسرت شد / قلبم می گوید استقلال دربی را می برد
*فابیو روزگار بدون فوتبال حرفهای چگونه میگذرد؟
خیلی سخت، اوایل که واقعاً عذابآور بود اما به هر شکلی بود خودم را با کار و زندگی سرگرم کردم تا عادت کنم.
*چرا این تصمیم را گرفتی آن هم در شرایطی که هنوز میتوانستی یکی، دو سال دیگر در سطح اول فوتبال ایران بازی کنی؟
باور کنید تصمیم آسانی نبود اما با تمام سختیهایی که داشت، باید این تصمیم را میگرفتم و الان هم خوشحالم که بهترین تصمیم را گرفتم.
*یعنی مصدومیتی که گریبان تو را گرفت، اینقدر بد بود؟
بدترین حادثهای بود که میتوانست در عمر فوتبالی برایم رخ بدهد. از همه چیز بدتر این بود که در برهه بسیار حساسی رخ داد و تمام آرزوهایم را بر باد داد.
*کدام آرزو؟
قهرمانی با استقلال در آسیا. فصل قبل با این هدف به این تیم آمدم تا تنها افتخاری که در کلکسیونم کم بود را پر کنم و در نیمفصل اول هم با تمام مشکلاتی که داشتم، یکی از بهترین دوران فوتبالیام را سپری کردم. گل زدم، پاس گل دادم و از همه مهمتر نقش کوچکی در قهرمانی استقلال ایفا کردم اما حیف که نتوانستم تا آخر ادامه بدهم.
*در تهران میماندی و جراحی میکردی، بهتر نبود؟
راستش را بخواهید، شرایطم به گونهای نبود که بخواهم احساسی تصمیمگیری کنم. از یک سو خانواده و آینده زندگی اجتماعیام قرار داشت و از سوی دیگر عشق به فوتبال. به همین خاطر دیدم در شرایط سنیای که دارم، بهترین تصمیم جدایی از استقلال و بازگشت به برزیل است به خصوص با شرایط مالیای که باشگاه با آن درگیر بود و نمیتوانست خواستههای من را برآورده کند. از همینرو وقتی از استقلال رفتم و این مصدومیت بدموقع هم دست از سرم برنداشت، ترجیح دادم فوتبال حرفهای را کنار بگذارم و بچسبم به زندگی و کسب و کار.
*امسال هم که استقلال خیلی شدید دنبال تو بود؟
امیر قلعهنویی همواره به من لطف داشته و من هر جا که باشم، خودم را به او مدیون میدانم اما نمیتوانستم به پیشنهاد او و استقلال پاسخ مثبت بدهم چون انصاف نبود با این شرایط بیایم و چند ماهی نتوانم استقلال را همراهی کنم. من هیچوقت پولی نگرفتم که برایش زحمت نکشیده باشم. دروغ چرا خیلی وسوسه شده بودم که بیایم چون میخواستم در قهرمانی استقلال در آسیا سهیم باشم اما وجدانم اجازه نداد تا این کار را انجام بدهم و خداحافظی از دنیای فوتبال را علنی کردم تا به نوعی برایم مسکن این درد بزرگ باشد. البته جا دارد از لطف علی دایی و پرسپولیسیها هم تشکر کنم که آنها هم به من پیشنهاد دادند تا برگردم ایران که گفتم اگر بنا باشد برگردم، فقط برای استقلال توپ خواهم زد.
*از قهرمانی در آسیا حرف میزنی، استقلال توانایی رسیدن به این عنوان را دارد؟
استقلال در حال حاضر همان شرایطی را دارد که ما در سپاهان هم داشتیم تنها با این تفاوت که شنیدم هنوز مشکل مالی دارد. خیلی برایم عجیب است با این همه هوادار و پتانسیل چرا کسی فکری به حال مشکلات مالی استقلال نمیکند. باور کنید اگر تیمی مثل استقلال در برزیل بود الان به یکی از بهترین باشگاههای دنیا بدل شده بود. در ارتباط با قهرمانی آسیا هم استقلال هم ستارههایش را دارد و هم از مربی کاربلد و حرفهای سود میبرد که راه و روش قهرمانی را خوب بلد است. تا اینجا هم در بازی رفت، بوریرام را برده و فکر میکنم راه رسیدن به نیمهنهایی را هموار کرده است.
*اما غیبت مجتبی جباری در این تیم کاملاً مشهود است.
رفتن مجتبی از استقلال بزرگترین شوکی بود که بعد از خداحافظی اجباری از دنیای فوتبال به من وارد شد. حیف بود بازیکنی در آن حد اینگونه از استقلال برود و در قهرمانی آسیا نقشی نداشته باشد.
*همه منتظر بودند که تو بیایی و جای مجتبی را پرکنی؟
جای مجتبی را هیچکس نمیتواند پرکند جز خود جباری. باید اعتراف کنم بازی کردن در کنار او و نویدکیا بزرگترین دستاوردی بود که فوتبال ایران برای من داشت البته جا دارد از بازیکنانی همچون ساموئل، نکونام و فرهاد مجیدی به عنوان یک کاپیتان بزرگ هم به نیکی یاد کنم.
*این روزها تب و تاب دربی تهران داغ شده، از دربی حرفی داری برای ما بزنی؟
هیچوقت یادم نمیرود اولین بار که میخواستم در این بازی به میدان بروم، استرس داشتم چون خیلی چیزها از دربی شنیده بودم. پژمان منتظری در آن روزها خیلی کمک کرد تا بتوانم شرایط این بازی را درک کنم. دربی تهران بزرگترین بازی لیگ ایران است؛ چالشی بزرگ با موجی از حساسیت و کرکری. در این 90 دقیقه میتوانی به نوک قله فوتبال برسی و همینطور برعکس که خدا را شکر من همواره در نوک قله بودم تا...
*گفتی لیگ ایران را کامل پیگیری میکنی. با شرایطی که دو تیم دارند، فکر میکنی برنده این دربی کدام تیم باشد؟
پاسخ این سؤال دو جنبه دارد؛ جنبه اول اینکه شرایط دو تیم در این بازی اصلاً در رقم خوردن سرنوشت بازی تأثیرگذار نیست. آرامش و تمرکزی که ستارههای دو تیم در مستطیل سبز دارند، میتواند سرنوشت را روشن کند چون دربی، بازی لحظههاست. جنبه دوم برمیگردد به اینکه من قلبم برای استقلال میتپد و همین قلبم میگوید که تیم محبوبم برنده دربی خواهد بود.
*دوست نداشتی در این دربی حضور داشته باشی؟
فکر نمیکنم فوتبالیستی پیدا کنید که دوست نداشته باشد در دربی تهران به میدان برود. این درست که من در استقلال حضور فیزیکی ندارم اما با وجود هزاران کیلومتر دور بودن از تیم محبوبم، روح و روانم در اردوی این تیم است و شک نداشته باشید با هر گلی که استقلال در دربی بزند، تا روزها شادی خواهم کرد.
*تیمملی ایران هم همانطور که تو پیشبینی کرده بودی، مسافر برزیل شد تا در جامجهانی حضور داشته باشد.
وقتی این اتفاق افتاد آنقدر ذوقزده شده بودم که دوستان و بستگانم وقتی شادیهایم را میدیدند، پرسیدند مگر برزیل قهرمان جامجهانی شده که اینقدر خوشحالی. (با خنده) اولین کاری که میتوانستم انجام بدهم، این بود که تبریکات صمیمانهام را به ملت خونگرم ایران بفرستم. واقعاً حیف بود در چنین فستیوال بزرگی در برزیل فرهنگ کهن ایرانی و پارسی حضور نداشته باشد. میتوانم با افتخار بگویم در جامجهانی من طرفدار برزیل و ایران هستم.
*اگر ایران با برزیل همگروه شود، دوست داری کدام تیم برنده شود؟
دوست دارم اتفاقی خوشایند رخ بدهد همین. مسلماً از باخت تیم کشورم به ایران ناراحت نمیشوم و اشک نمیریزم. (باخنده)
ťàpàţãłķ
بهترین ترکیب برای دربی از نظر من :
سید مهدی
بیگ زاده ( نیکبخت) امیر حسین حنیف منتظری
ساموئل نکونام خسرو
آندو
قاضی برهانی
برای نیمه دوم هم فرهاد خان همیشه بهتر جواب داده . نظری هم عالیه ... هجومی تر میشیم.
برای وقت نگه داشتن هم سیاوش بد نیست .
وزنه فني استقلال سنگينتر از پرسپوليس است
مدافع اسبق استقلال با ابراز اميدواري براي برگزاري يک ديدار خوب در دربي پايتخت از سوي دو تيم گفت: به نظرم در شرايط کنوني وزنه فني استقلال از پرسپوليس سنگينتر است.
محمد خرمگاه در خصوص شرايط تيم استقلال براي دربي روز جمعه اظهار داشت: اميدوارم استقلال براي بازي روز جمعه مشکلي نداشته باشد و پيش از هر چيز شاهد دربي زيبايي از سوي دو تيم باشيم.
به گزارش مهر، وي ادامه داد: شرايط مالي واقعا تا اينجا کار را براي استقلال سخت کرده اما من اميدوارم که اين مشکلات هرچه زودتر حل شود و بازيکنان و کادر فني بتوانند با شرايط روحي خوب، روي بازي روز جمعه تمرکز کنند. البته درست است که استقلال بازي قبل از دربي را به حريف واگذار کرد ولي فکر ميکنم هميشه در دربيها تيمي که شرايط سختتري داشته باشد، موفقتر عمل ميکند و اميدوارم در نهايت اين استقلال باشد که برد دربي را جشن ميگيرد.
بازيکن اسبق استقلال در خصوص ارزيابياش از هفتاد و هفتمين دربي پايتخت گفت: پرسپوليس تيم جوان و باانگيزهاي است اما نقطه مقابل اين تيم، تجربه بالاي تيمي استقلال است چرا که بازيکنان باتجربه استقلال در واقع تشکيل دهنده اسکلت تيم ملي ما هستند. با اين تفاسير ميتوانم بگويم که وزنه استقلال به لحاظ فني، سنگينتر از حريف است و به همين جهت اميدوارم به واسطه جواني پرسپوليس و تجربه استقلال پيش از هر چيز فوتبال زيبا را شاهد باشيم.
خرمگاه با اشاره به کري خوانيهاي پرسپوليسيها پيش از اين ديدار و حضور خلعتبري در اين تيم يادآور شد: نتيجه فوتبال را در بيرون از فوتبال نميتوان تعيين کرد. خلعتبري بازيکن با ارزش تيم ملي ماست ولي او هم بازيکني است مثل تمامي بازيکنان ديگر فوتبال، که شايد سطح کيفي بازياش کمي متفاوت باشد. با اين وجود فکر نميکنم بازيکنان استقلال کار سختي براي مهار او داشته باشند چرا که بازيکنان تيم ما بسيار باتجربه هستند و کيفيت فني بالايي دارند.
وي با اشاره به نقش پررنگ هواداران در اين بازي تصريح کرد: فوتبال ما اگر در دنيا اعتباري دارد، به واسطه تماشاگرانش است. آنها مهمترين فاکتور فوتبال ما هستند و اميدوارم هواداران استقلال حضور پررنگي در اين بازي داشته باشند. من پيش از هر چيز اميدوارم بازي قشنگي را از دو تيم شاهد باشيم، بازي زيبايي که قطعا استقلال بازنده آن نخواهد بود.
ديدار تيمهاي فوتبال پرسپوليس و استقلال در هفته هشتم سيزدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر ساعت 18:50 روز جمعه 15 شهريورماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.
قلعهنويي: بايد يک امتياز را به ما برگردانند
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: نميدانم چرا برخي به پيشرفت استقلال حسادت ميکنند، اين حسادتها کشور ما را نابود ميکند.
امير قلعهنويي در حاشيه تمرين استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فوتبال همين است يک بازي را ميبري و ممکن است در يک بازي شکست بخوري نميتوان در همه بازيها پيروز شد. البته خوشحالم و بايد به مجموعه استقلال و خانواده بزرگ استقلال به خاطر پيشرفت در يک سال و خردهاي اخير تبريک بگويم. هرچند بنده کمترين نقش را در اين پيشرفت داشتهام اما نميدانم چرا برخي دوستان از اين مسئله ناراحتند. مثلاً اگر تيم ملي به جام جهاني رفته اين براي همه فوتبال ايران است ولي نميدانم چرا برخي در مورد پيشرفت استقلال موضعگيري ميکنند.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: زماني که من در سپاهان بودم 30 درصد از مدالهاي گوانگجو متعلق به اصفهان بود به خاطر اينکه آنها بيشتر کار کرده بودند و به غير از فوتبال در زمينههاي ديگر هم پيشرفت کرده بودند نبايد به آنها حسودي ميکرديم متأسفانه بخل و حسادت مملکت ما را نابود ميکند. نخبهکشي کشور ما را نابود ميکند. آدمهاي کوچک در حد خودشان حرف ميزنند و از تريبونهايي که دارند استفاده ميکنند و حرفهاي خندهدار ميزنند.
قلعهنويي تصريح کرد: من حرفهايم را به طور کلي ميزنم، استقلال با وجود مشکلات مالي که دارد توانسته افتخاراتي به دست بياورد و اين حاصل زحمات همه است. قلعهنويي کمترين نقش را در اين مسئله داشته اکنون قطار به حرکت افتاده و بهتر است از آن حمايت کنيم اما همه به آن سنگ ميزنيم.
سرمربي استقلال با اشاره به حضور رويانيان در ديدار با بوريرام گفت: از رويانيان ممنونم که براي تماشاي آن مسابقه آمد خدا کند هميشه نگاهها اينجوري باشد. اما خيليها نگاه اينجوري ندارند از پروين و رويانيان تشکر ميکنم از پيشکسوتان خودمان هم که خيليها با مصاحبههايشان حمايتمان کردهاند تشکر ميکنم اما برخي هم ناراحت بودند و از مصاحبههايشان مشخص است.
قلعهنويي در مورد اينکه 10 سال است دربي را نباخته، گفت: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد من نميخواهم بگويم اين آمار مال من است ما دنبال فوتبال جوانمردانه هستيم قبل از بازي با استقلال اهواز هم به بازيکنان و همکارانم گفتم حق کريخواني نداريد اگر هم ميخواهيد مصاحبه کنيد مصاحبه کلان انجام دهيد.
وي در مورد اينکه کريخواني خوب است، گفت: خوب است اما نبايد قداستشکني شود و شأن و شخصيت افراد زير سؤال برود. من در جلسه صبح روز مسابقه با استقلال اهواز به بازيکنانم اين حرفها را گفتم که نبايد عليه تيم حريف حرفي بزنند و به جز احترام نبايد چيز ديگري باشد.
وي در مورد نتيجه دربي گفت: در گذشته استقلال و پرسپوليس در رختکن سه گل از حريفان خود جلو بودند اما اکنون ديگر اينگونه نيست و شرايط فوتبال فرق کرده است. ما اکنون يک رقيب به نام پرسپوليس داريم و آنها هم يک رقيب به نام استقلال. در دربي هم ممکن است بازيکنان بزرگ ضعيف بازي کنند و شايد يک بازيکن که فکرش را هم نميکنيد خوب بازي کند.
قلعهنويي در مورد حضور خلعتبري در دربي گفت: اجازه بدهيد من در مورد تيم حريف حرفي نزنم از زماني که مربيگري کردهام همواره به همکارانم احترام گذاشتهام نميخواهم در مورد تيم حريف صحبت کنم. اگر در مورد تيم استقلال سؤالي داريد بپرسيد. چنين سؤالهايي باعث تنش روي سکوها ميشود.
وي در مورد وضعيت مصدومان استقلال گفت: در تيم ما هر بازيکني که مصدوم شود در خدمت تيم پزشکي قرار ميگيرد و زماني که تيم پزشکي اجازه داد به تمرينات گروهي ملحق ميشود. مسئوليت اين تيم با دکتر نوروزي است. من اين را در لورکوزن ياد گرفتهام صادقي از امروز با ما تمرين ميکند و تيموريان و حيدري هم مشکلي براي بازي ندارند.
قلعهنويي در مورد مشکل ساموئل گفت: مشکل اين بازيکن حل شده است و مبلغي را که بايد ميگرفته گرفته و از امروز در تمرينات ما شرکت ميکند.
وي در مورد پيشبينياش از نتيجه دربي اظهار داشت: همه چيز دست خداست و من در کار خدا دخالت نميکنم ما سعي و تلاش خودمان را ميکنيم و تکليفمان را انجام ميدهيم. اگر لياقت برد داشتيم پيروز ميشويم و اگر نداشته باشيم به تيم حريف تبريک ميگوييم.
وي در مورد اينکه حل مشکل ساموئل با پا در مياني او بوده است، گفت: بحث پا در مياني نيست ما به بازيکنان ايراني ميتوانيم بگوييم به خاطر مردم کمي صبر کنند اما خارجيها بازيکنان حرفهاي هستند پول ساموئل عقب افتاده بود و در دو سه روز آينده مشکل گوران را هم حل ميکنيم.
وي در مورد اينکه کيروش گفته است شايد قراردادش را با فدراسيون فوتبال ايران فسخ کند، گفت: اجازه بدهيد در مورد جايي که مسئوليت دارم حرف بزنم. کيروش هم براي فوتبال ما زحمت کشيده و انشاءالله مشکل کيروش و همکارانش با فدراسيون حل شود همه بايد نگاه ملي داشته باشيم اما نگاه ملي هم چارچوبهايي دارد و در آن بايد منافع تيمها و مردم هم در نظر گرفته شود.
سرمربي استقلال در مورد اينکه چه سخني با هواداران دارد، گفت: هواداران هميشه از ما جلوتر هستند و به ما انرژي ميدهند بهتر است آنها فقط تيم خودي را تشويق کنند و به تيم ديگري کاري نداشته باشند اگر غير از اين باشد به بيراهه رفتهايم.
قلعهنويي در مورد رتبه 84 استقلال و رتبه بالاي 400 پرسپوليس و اينکه با اين شرايط استقلال بايد حتماً برنده شود، گفت: اين دليل نميشود، ما به استقلال خوزستان باختيم اين سؤال کارشناسي نيست، خوشحالم که در يک سال اخير نمودار حرکتي استقلال رو به بالا بوده است هر چند خيليها از اينکه مردم خوشحال شدهاند ناراحتند و قلعهنويي کمترين نقش را در اين موفقيت داشته همه از هيئتمديره و مديرعامل و معاونين باشگاه در اين موفقيت نقش داشتهاند، قلعهنويي اگر بخواهد سهم خودش را زياد کند بيمعرفتي کرده و اگر سهم ديگران را کمتر جلوه دهد کملطفي است. اکنون ما در رده 84 دنيا هستيم و با کمک خدا و اهل بيت انشاءالله بتوانيم نماينده شايستهاي در آسيا باشيم.
وي افزود: گل سالم ما مردود شد، پنالتي ما را داور نگرفت و بازيکن حريف که بايد اخراج ميشد اخراج نشد اما نه من نه بازيکنانم اعتراضي به داور نکرديم نامهاي هم ننوشتيم شايد اگر کسان ديگري بودند چنين کاري ميکردند. بعد از باخت به استقلال خوزستان روي مسائل روحي و رواني کار کرديم و فردا هم يک جلسه تمرين پشت درهاي بسته داريم که ميخواهيم روي کارهاي تاکتيکي تمرين کنيم. اميدوارم مردم چه تماشاگران حاضر در ورزشگاه چه بينندگان تلويزيوني از ديدن اين بازي لذت ببرند.
قلعهنويي با اشاره به شرايط جدول گفت: استقلال اکنون صدر جدول است اما دوستان کملطفي کردهاند همانطور که نصيرزاده هم گفت اين خلاف قوانين فيفا است بايد يک امتياز را به مجموعه استقلال برگردانند.
قلعهنويي افزود: هر دو تيم استقلال و پرسپوليس در بالاي جدول هستند و نيازي به احتياط نداريم. تيمهاي من و دايي هر وقت رو به روي يکديگر قرار گرفتهاند زيبا بازي کردهاند.
سرمربي استقلال در مورد شيرينترين و تلخترين خاطرهاش گفت: بازيهاي استقلال و پرسپوليس شيريني خاص خودش را دارد البته يادم است در اولين بازي که مقابل پرسپوليس به ميدان رفتم عمل جراحي انجام داده بودم و قرار نبود بازي کنم اما جزو يازده نفر اصلي بودم، شرايط جسماني خوبي هم نداشتم 120 دقيقه بازي کرديم و با اينکه قرار نبود پنالتي هم بزنم به خواسته غلامحسين مظلومي پنالتي زدم. شکورزاده يک پنالتي را خراب کرد و نفر بعدي که قرار بود پنالتي بزند، نزد اسمش را هم نميگويم و نوبت من شد که پنالتي بزنم که من هم آن پنالتي را خراب کردم. خوشحالم که هفت سال مقابل پرسپوليس نباختيم.
وي ادامه داد: حساسترين بازي استقلال و پرسپوليس زماني بود که دو تيم رو در روي يکديگر قرار گرفتند و تيم برنده راهي مسابقات قهرماني آسيا ميشد که ما در آن بازي دو بر يک پيروز شديم و به آسيا رفتيم. پرسپوليس هم به جام در جام آسيا رفت و فکر ميکنم در آن جام قهرمان شد.
وي در مورد اينکه خاطرهاش از دوران مربيگري در دربي چيست، گفت: اينجا همهاش استرس بوده است.
گزارش تمرين استقلال
در تمرين عصر روز سه شنبه آبي پوشان درگيري مختصري ميان طرفداران استقلال رخ داد.
آبي پوشان از ساعت 18:30 روز سه شنبه در حضور حدود 300 تماشاگر در کمپ زنده ياد ناصر حجازي آغاز شد.
به گزارش اوج، در اين تمرين،امير حسين صادقي،هاشم بيگ زاده و گوران لاوره جزو غايبان بودند.اين در حالي است که جي لويد ساموئل پس از يک روز غيبت به جمع آبي پوشان بازگشت.
ضمن اينکه خسرو حيدري،هم به رغم حضور در کمپ به اتاق ماساژ رفت و پس از دقايقي محل را ترک کرد.
*آندرانيک تيموريان مانند روز دوشنبه از روحيه بالايي برخوردار بود.او مرتب با بازيکنان تيمش شوخي مي کرد.جالب اينجا بود که آندو وقتي به زمين تمرين آمد به يکي از همراهانش گفت که استوک هاي صورتي اش را بياورند تا پلنگ صورتي شود!
*دو گوسفند پيش از آغاز تمرين تيم قرباني شد.
*خبرنگاران،عکاسان و گزارشگران زيادي از اين تمرين استقبال کردند.او مدتها بود در تمرين استقلال ديده نمي شد.
*بنر بزرگي از فرهاد مجيدي در کمپ نصب شده است.
*سهراب سرابي،هوادار قديمي استقلال از حاضران در تمرين بود.
*منصور پورحيدري،شاهرخ بياني،مهدي فنوني زاده و سيروس دين محمدي از حاضران در تمرين بودند.
*اصغر حيدري،هنرمند تلويزيون تماشاگر ويژه تمرين استقلال بود.
*يک هوادار معلول استقلال از تربت جام به کمپ آمده بود.
*احمد جمشيديان و محمد مهدي نظري به صورت جداگانه تمرين کردند.
*در دقايق آغازين تمرين،درگيري مختصري ميان چند هوادار رخ داد که در نهايت فرد خاطي از کمپ اخراج شد.
ورزش 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)