شورله یه بازیکن معمولیه، ترجیح میدم رویس رو بگیرن به جاش. خرید شورله از اول اشتباه بود، وقتی میشه رویس رو خرید کسی سراغ شورله نمیره که. نمیگم شورله بده ها، ولی بیشتر به درد بازی تو همون بوندسلیگا میخوره.
شورله یه بازیکن معمولیه، ترجیح میدم رویس رو بگیرن به جاش. خرید شورله از اول اشتباه بود، وقتی میشه رویس رو خرید کسی سراغ شورله نمیره که. نمیگم شورله بده ها، ولی بیشتر به درد بازی تو همون بوندسلیگا میخوره.
عزیز من رویس کی خواسته از دورتموند بره؟
یه سوال بپرسم؟
شما دقیقا از چه چیز چلسی خوشت ومده که طرفدارش شدی؟
شما مثل اینکه زیادی فیفا یا فوتبال منیجر بازی میکنی
داداش من شما یه مربی ساده هم نیستی !!
خدا وحکیلی درست از سر این تایپک بردار بذار ما با این تیم داغون و مربی بیخودمون بمونیم!![]()
رویس تو قراردادش، release clause داره یعنی با 30 میلیون یورو میشه خریدش مثل گوتزه، خودش هم فکر نکنم دوست داشته باشه تو تیمی بمونه که با اختلاف 30 امتیاز نسبت به بایرن دوم بشه.
من از خیلی وقت پیش حتی قبل آبرامویچ، چلسی رو دوست داشتم. هنوز بازی امثال زولا، جیمی فلوید هاسلبنک، توره آندره فلو، کارلو کودیچینی، مارسل دسایی و خیلی های دیگه رو یادمه، بعد آبراموویچ هم که بیشتر شد علاقم، هنوز اون بازی با موناکو که چلسی، به تیم ده نفره 3-1 باخت و بازی برگشت 2-2 شد دقیقا یادمه. اوضاع چلسی تو ده سال اخیر رو مثل کف دستم میتونم توضیح بدم، دلیل اینکه هم با این مربی فعلی مشکل دارم، اینه که داره وجهه باشگاه رو از بین میبره با این کاراش. یه دلخوری هم از رومن دارم و اون اینه که چرا اینو برگردوند، کدوم تیم دنیا یه مربی رو که قبلا اخراج کرده دوباره برمی گردونه آخه؟!!! اگه این آدم موفق بود که از رئال بیرونش نمیکردن.
تبریک بابت برد و صعود به جمع 8 تیم برتر.امشب تیم بازی خوب و قابل قبولیو به نمایش گذاشت و گالا هیچ حرفی برا گفتن نداشت.امیدوارم تو این مرحله به بایرن و ریال نخوریم![]()
تبریک
یه بازی راحت .. همون نیمه اول کار تموم شد و نیمه دوم بازی رو اداره کردیم و خودمون خسته نکردیم واسه بازی حساس بعدی که داریم تو لیگ
دیگه از این مرحله بعد به هر تیمی بخوریم کار راحتی نداریم ( البته منهای المپیاکو که باید ببینیم فردا صعود میکنه یا نه )
![]()
تبریک به دوستان در یک بازی خیلی راحت تونستیم به هدفمون که صعود بود دست پیدا کنیم
میتونستیم با گلهای بیتشری بازی را ببریم اما خوب بی دقتی بازیکنانباعث شد به همین دو گل بسنده کنیم
امیدوارم در مرحله بعد به بایرن و رئال نخوریم بقیه تیمها را میشه به راحتی پشت سر گذاشت
تنها تیمی که میتونه بایرن و مادرید رو حذف کنه همین چلسی "مورینیو"هستش...واقعا دارم یاد اینتر اون دوران مورینیو میوفتم!
عکسهای دیشب
![]()
سلام ... تبریک .... صعود به 8 تیم لذت بخشه ... نیمه اول کارو یکسره کردهنیمه دوم هم کنترل کردیم .... پیشیبینی درست بود ... بازی خیلی آسون بود ... گالا حرفی واسه گفتن نداشت ... کلی ترسیده بودن
... خب جمعه قرعه کشیه ... امیدوارم به برنده منچستر المپیاکو بخوریم ... از همش آسونتره
.... استاد خیابانی هم بد جور روو اعصاب بود ... چرند میگفت ... آفساید زمانی هست که توپ زده میشه نه وقتی که توپ به بازیکن میرسه
خخخخخخخخ
یکی نیست بگه استاد لازم نیست از اول تا آخرشو باید فک بزنی ... که مجبور باشی بین بازی چرند بگی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)