تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 293 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خود پرز گفت ما پیشنهادی برا نیمار ندادیم!
    خود نیمار، باشگاه سانتوس و راسل خلاف اینو گفتن
    حتی رونالدو، کاکا و مارسلو تلاش کردن نیمار رو راضی کنن بیاد رئال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خود پرز گفت ما پیشنهادی برا نیمار ندادیم!
    !!! اگر همین تاتنهام و بــــیـــــل هم جواب رد میدادن به پرز میومد میگفت ما پیشنهادی نداده بودیم هر چند همین بازیکن که براش 100 تا دادن رو تیمای دیگه خیلی میخواستن بدن بهش 30-40 تا هم نمیدادن ولی خوب دیگه میدونیم هر باشگاه سیاستش چی هست و نیازی به توضیح من نیست ولی خوب فکر میکردن نیمار هم به پول بیشتر نه نمیگه ولی گفت
    دیگه زمانی که خبر فروش نیمار رو اکثر خبرگزاری های دنیا پوشش میدادن به این نکته اشاره کرده بودن که همین پرز دو سه برابر مبلغ بارسا پیشنهاد داده بود :

برای خرید نیمار؛ پیشنهاد رئال دو برابر بارسا بود

فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال، علاقه زیادی برای جذب این ستاره 21 ساله داشت و به همین خاطر حاضر بود پیشنهادی 120 میلیون یورویی به این بازیکن و باشگاهش بدهد؛
    سایت گل- به گزارش رسانه های اسپنیایی، باشگاه رئال مادرید آماده بود تا برای خرید نیمار، پیشنهادی دو برابر بارسا به سانتوس ارائه بدهد.
    آبی و اناری ها در رقابت با باشگاه مادریدی، توانست با پرداخت 28 میلیون یورو به سانتوس، این ملی پوش جوان برزیلی را به خدمت بگیرد؛ ضمن اینکه 30 میلیون یورو نیز به خود بازیکن پرداخت خواهد داشت.
      محتوای مخفی: خبر 
    با این وجود، فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال، علاقه زیادی برای جذب این ستاره 21 ساله داشت و به همین خاطر حاضر بود پیشنهادی 120 میلیون یورویی به این بازیکن و باشگاهش بدهد؛ البته این مبلغ به غیر از دستمزد نیمار بود.

اما بارسا از مدت ها قبل از صدر مشتریان نیمار قرار داشت و این ملی پوش برزیلی نیز ترجیح داد راهی نوکمپ شود. ضمن اینکه گفته می شود مشاوران او نیز همواره به توصیه می کردند بارسا را انتخاب کند.
    تیتو ویلانووا نیز بعد از نهایی شدن این انتخاب گفت نیمار پیشرفت ورزشی را به پول ترجیح داد.

پذیرفته شدن پیشنهاد رئال و بارسا برای نیمار

در بیانیه‌ای که در سایت سانتوس منتشر شده آمده: «باشگاه سانتوس اعلام می‌کند که برای فروش نیمار، ۲ پیشنهاد دریافت کرده است. بر اساس شرایط قرارداد وی در سانتوس و مشورت با کمیته مربیان باشگاه تصمیم خواهیم گرفت که او را به کدام تیم بفروشیم.»

+
    رئال مادرید به گفته اسپورت می خواهد که در تابستان آتش به مالش بزند و 100 میلیون یورو برای خرید نیمار هزینه کند !
    اسپورت مدعی شده است که بارسلونا در آینده ای نزدیک با 45 میلیون یورو نیمار را می خرد چرا که او را با دادن ودیعه به سانتوس پیش خرید کرده است .

+
    پدر نیمار: ممکن بود که نیمار دریک تصادف رانندگی بمیرد

پدر نیمار باز هم درمورد دوران کودکی پسرش که مملو از فقر و تنگدستی بود صحبت کرده. از مهارت های بی نظیری که پسرش در سنین کودکی به نمایش می گذاشت و جامهایی که او کسب کرده و البته در بخش دیگری ازاین کتاب هم راجع به داوید لوکا، پسر 2 ساله نیمار صحبت می کند.

بخش دیگری هم «ثانیه «نه» گفتن به تیمی اروپایی در سال 2010»نام دارد که به پاسخ منفی نیمار به پیشنهاد رئال در سال 2010 برمی گردد

و....

========
    اما نیمار سرنوشت هموطنانش مثه کاکا و روبینیو رو دید و بازی در بهترین و پرطرفدارترین باشگاه دنیا رو به پول کلان ترجیح داد

ستاره تیم ملی برزیل خاطرنشان کرد: نگران این نیستم که بهترین بازیکن دنیا شوم. مسی در جهان بهترین است و به اینجا آمده‌ام تا به او کمک کنم همچنان بهترین باشد. من یکی از خوش‌شانس‌ترین انسان‌های دنیا هستم که می‌توانم در کنار کسی چون مسی بازی کنم.
    نیمار اضافه کرد: برای من مایه خوشحالی است که فکر کنم دو باشگاه بزرگ تمایل داشتند مرا جذب کنند اما به صدای قلبم گوش دادم و قلبم با بارسلونا است. رویای زندگی به حقیقت پیوست. با خانواده‌ام صحبت کردم زیرا این تصمیم به آنها هم مربوط می‌شد. پول به من انگیزه نداد.
    ==========

4. 8 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

حدود 7 ساعت به تموم شدن نقل و انتقالات مونده و همچنان هیچ خبری از بارسا برای به خدمت گرفتن هیچ بازیکنی نیست!
    فکر کنم دیگه باید کارو تموم شده بدونیم و با همین بازیکنامون بسازیم و امیدوار به بهتر شدن وضعیت دفاعیمون با این شرایط باشیم!

6. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

!!! اگر همین تاتنهام و بــــیـــــل هم جواب رد میدادن به پرز میومد میگفت ما پیشنهادی نداده بودیم
    هر چند همین بازیکن که براش 100 تا دادن رو تیمای دیگه خیلی میخواستن بدن بهش 30-40 تا هم نمیدادن ولی خوب دیگه میدونیم هر باشگاه سیاستش چی هست و نیازی به توضیح من نیست ولی خوب فکر میکردن نیمار هم به پول بیشتر نه نمیگه ولی گفت
    ینی میخوای بگی نیمار 50 تا میرزید؟
    اونم وقتی فقط یه سال از قراردادش مونده بود؟
    بیل سه سال از قراردادش مونده بود تاتنهامم تمایل نداشت بفروشتش.....رئال هم همچین پینهادید داد!
    نیمار چی؟
    خود نیمار، باشگاه سانتوس و راسل خلاف اینو گفتن
    حتی رونالدو، کاکا و مارسلو تلاش کردن نیمار رو راضی کنن بیاد رئال
    ما حرف عمو پرز رو بیشتر از این کسانی که نام بردید قبول داریم
    حالا جدا از این صحبتا اگر هم پیشنهادی هم پرز به نیمار داد خوب شد که نیمار نیومد.....نکه نیمار بازیکن بدی باشه! خیلیم خوبه! به نظر من اینجور بازیکنا با این سبک بازی به درد همون بارسا میخوره تا رئال.
    اگر همین تاتنهام و بــــیـــــل هم جواب رد میدادن به پرز میومد میگفت ما پیشنهادی نداده بودیم
    باز شما جو کَل گرفتتون؟

8. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

پس گزینه های CB ما اینا شدن : پیکه - ماسکرانو - بانگاک 18 ساله - بارترا - پویول مصدوم ------------------------> همه چی آرومه ...

10. 4 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

ینی میخوای بگی نیمار 50 تا میرزید؟
    اونم وقتی فقط یه سال از قراردادش مونده بود؟
    بیل سه سال از قراردادش مونده بود تاتنهامم تمایل نداشت بفروشتش.....رئال هم همچین پینهادید داد!
    نیمار چی؟

ما حرف عمو پرز رو بیشتر از این کسانی که نام بردید قبول داریم
    حالا جدا از این صحبتا اگر هم پیشنهادی هم پرز به نیمار داد خوب شد که نیمار نیومد.....نکه نیمار بازیکن بدی باشه! خیلیم خوبه! به نظر من اینجور بازیکنا با این سبک بازی به درد همون بارسا میخوره تا رئال.

باز شما جو کَل گرفتتون؟
    بیل یه بازیکن معمولی گوشه که الکی بزرگش کردن و نهایت قیمتش هم 50-60 میلیونه ... اصلا هم تکنیکی نیست فقط قدرت بدنی داره و سرعت البته نه اینکه بازیکن بدی باشه ولی به گرد رونالدو هم نمیرسه - رونالدو خیلی بهتر از این بیلیه که قرار جایگزینش بشه ... من اصلا بازی شو ندیدم ولی فکر نکنم یک فانتزی کار تماشاگر پسند باشه ... توپ و باید بندازه عین ... دنبالش بدوئه

12. 4 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بیل یه بازیکن معمولی گوشه که الکی بزرگش کردن و نهایت قیمتش هم 50-60 میلیونه ... اصلا هم تکنیکی نیست فقط قدرت بدنی داره و سرعت البته نه اینکه بازیکن بدی باشه ولی به گرد رونالدو هم نمیرسه - رونالدو خیلی بهتر از این بیلیه که قرار جایگزینش بشه ... من اصلا بازی شو ندیدم ولی فکر نکنم یک فانتزی کار تماشاگر پسند باشه ... توپ و باید بندازه عین ... دنبالش بدوئه
    بیل قرار نیست جایگزین رونالدو بشه خود بیل هم گفت اینجا رونالدو رئیسه!
    بیل توی لیگ انگلیس به اون با کیفیتی یه فصل کامل درخشید.
    من اصلا بازی شو ندیدم ولی فکر نکنم یک فانتزی کار تماشاگر پسند باشه ... توپ و باید بندازه عین ... دنبالش بدوئه
    این قسمت از حرفتون متوجه نشدم مخصوصا قسمت بلد رو.
    سرعت از نظر من خیلی خیلی مهمه......بیل یه بازیکن با تکنیک ، پرسرعت و شوت زنه ..... دقیقا بازیکنیه شبیه به رونالدو....به اندازه رونالدو با کیفیت نیست اما این بازیکنیه که رئال بهش احتیاج داره.
    ما بازیکن مثل نیمار تو تیم داشتیم ( روبینیو) اما اونجور که باید به تیم کمک نکرد.
    به هر حال زمان مشخص میکنه بیل ارزش 90 میلیون رو داشته یا نیمار ارزش 50 تا رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

پس گزینه های CB ما اینا شدن : پیکه - ماسکرانو - بانگاک 18 ساله - بارترا - پویول مصدوم ------------------------> همه چی آرومه ...
    کاش همین سید جلال حسینی رو بخرن
    چه فایده داره که گل بزنیم و همونقدر گل بخوریم .
    مسئولین رسیدگی کنن لطفاً

15. این کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مصدومیت سرخیو بوسکتس از ناحیه ران پای راستش توسط پزشکای باشگاه بعد آزمایشات صبح امروز تایید شد!

این مصدومیت بعد از برخورد اتفاقی با ماسچرانو توی بازی با والنسیا اتفاق افتاد و به این ترتیب سرخیو یکی از هفت بازیکن بارسا در لیست دلبوسکه برای بازی های ملی نمی تونه مقابل فنلاند (مقدماتی جام جهانی-جمعه) و شیلی (دوستانه-دوشنبه) تیم ملی اسپانیا رو همراهی کنه.

Last edited by M E S S I; 02-09-2013 at 20:22.

17. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بیل قرار نیست جایگزین رونالدو بشه خود بیل هم گفت اینجا رونالدو رئیسه!
    بیل توی لیگ انگلیس به اون با کیفیتی یه فصل کامل درخشید.

این قسمت از حرفتون متوجه نشدم مخصوصا قسمت بلد رو.
    سرعت از نظر من خیلی خیلی مهمه......بیل یه بازیکن با تکنیک ، پرسرعت و شوت زنه ..... دقیقا بازیکنیه شبیه به رونالدو....به اندازه رونالدو با کیفیت نیست اما این بازیکنیه که رئال بهش احتیاج داره.
    ما بازیکن مثل نیمار تو تیم داشتیم ( روبینیو) اما اونجور که باید به تیم کمک نکرد.
    به هر حال زمان مشخص میکنه بیل ارزش 90 میلیون رو داشته یا نیمار ارزش 50 تا رو
    روبینیو نصف سرعت نیمار رو هم نداشت آقا!
    نیمار تو همه چیز از روبینیو سر تر هست ( هوش ، جایگیری ، شوت با هر دو پا ، سرعت ، حمل توپ با سرعت بالا )
    من خودم زمانی که رئال روبینیو رو فروخت دوست داشتم به بارسا بیاد اما خداییش نمیار کجا ، روبینیو کجا!

19. این کاربر از Core بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •