زبان گوشیت فارسیه یا انگلیسی؟اگه فارسیه به انگلیش برش گردون و ببین چی می شه....بعضی وقتها همچین مشکلاتی با تم به خاطر زبان گوشیه
نشد...گوشیت رو مستر ریست کن...هر چند بعید می دونم با مستر ریست این مسئله درمان بشه!!![]()
زبان گوشیت فارسیه یا انگلیسی؟اگه فارسیه به انگلیش برش گردون و ببین چی می شه....بعضی وقتها همچین مشکلاتی با تم به خاطر زبان گوشیه
نشد...گوشیت رو مستر ریست کن...هر چند بعید می دونم با مستر ریست این مسئله درمان بشه!!![]()
ميگن اگه قاب گوشي عوض بشه تغميري به حساب مياد راسته![]()
از كجا ميشه فهميد گوشي cdi 36 هست
![]()
من یه مشکل جدید دارم تازگی ها هر از گاهی عکس های رو مموریمو درست نشون نمیده که با درـوردن مموری و جازدن و یا خاموش و روشن کردن گوشی درست میشه
چشه ؟
در ضمن بگم که مموری یک است و خفن هم پره و چند هزار تایی در کل عکس روشه
مال پر بودن مموري ات هست...بايد 20 مگ خالي اش كني تا درست بشه... .من یه مشکل جدید دارم تازگی ها هر از گاهی عکس های رو مموریمو درست نشون نمیده که با درـوردن مموری و جازدن و یا خاموش و روشن کردن گوشی درست میشه
چشه ؟
در ضمن بگم که مموری یک است و خفن هم پره و چند هزار تایی در کل عکس روشه
حرف پسر خاله توي فيلم كلاه قرمزي...!تجربیاتتون راجع به زمین زدن 750 را بگید
يه مورچه اگر صد دفعه بخوره زمين بازم پا ميشه...چه برسه به K750 ...!
گذشته از شوخي ...كلن گوشي هاي سوني اريكسون براي زمين خوردن ساخته شدن...!
بده دست استاد كارش...بلده برات چكار كنه كه از روز اول نو تر بشه...!ميگن اگه قاب گوشي عوض بشه تغميري به حساب مياد راسته
اين رو قبول دارم چون مال رفيقم هم اين اتفاق افتاده... .بله 1 گیگ کمی سرعت گوشی رو پایین میاره (اونهم درصورتی هست که فضای 1 گیگ شما تقریبا پر باشه )
فعلن...!
سلام...
وقتی میخوام باهاش فیلم بگیرم صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه خارج میشه .
مشکلش چیه ؟![]()
چیکار باید بکنم ؟
لطفا کمکم کنید ..
ممنون ..
تم مدیا پلیر؟؟؟![]()
اگه منظورت Skin برای مدیا پلیر هست که با استفاده از فار یا XS روی گوشی میریزی این مشکل هست. یکبار مستر ریست کن مشکل حل میشه.اینو خودم امتحان کردم.
پس با این اوصاف همون 512 میگیرم .مموری سیاه رنگ sony اصله یا آبی (قیمت هم بدین اگه ممکنه)
در ضمن میشه یه عکس از این مموری ریدری که گفتید بزارید
سلام...
وقتی میخوام باهاش فیلم بگیرم صفحه سیاه میشه و بعد از چند ثانیه خارج میشه .
مشکلش چیه ؟![]()
چیکار باید بکنم ؟
لطفا کمکم کنید ..
ممنون ..
مطمئن شو كه رمت پر نشده حداقل 20 مگش بايد خالي باشه...اگر باز هم همين مشكل بود...رم جانبي ( هر چقدر كه هست) رو بردار و اونوقت فيلم بگير...مشكل رم جانبي شماست... . از يه رم ديگه مثلن رم رفيقت استفاده كن ببين چطوري ميشه... .
يه تاپيك در اين مورد تازگي ها داشتيم كه بدرد اغلب بچه ها ميخورد... . در مورد رم اصلي و تقلبي...!پس با این اوصاف همون 512 میگیرم .مموری سیاه رنگ sony اصله یا آبی (قیمت هم بدین اگه ممکنه)
در ضمن میشه یه عکس از این مموری ریدری که گفتید بزارید
هر كي ميدونه بگه تا ما هم فيض ببريم...!
منم فكر كنم همون 512 بهترين گزينه ميتونه باشه
آبي رنگش بهتره اما گير نمياد
قيمت هم 13 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)