سلام به همه
دوستان من کلا عکسام رو بدون ادیت قرار میدم نظرم هم اینه خود عکس باید توانا باشه
حال اگه عکسی نیاز به ادیت داشت سپاس گذار میشم کمک کنید و ادیت خودتون رو انجام بدین
پ ن نقاط ضعف و قدرت رو اگه بگین سپاس گذارم
![]()
سلام به همه
حال اگه عکسی نیاز به ادیت داشت سپاس گذار میشم کمک کنید و ادیت خودتون رو انجام بدین
![]()
به نظرم اول - بهتر بود کمی جلو بیشتر فضای خالی بود و سوژه وسط کادر نبودسلام به همه
بعد در هنگام فیگور گرفتن کمی بیشتر دقت می کردید و سوژه رو هدایت میکردید
عکس حساب شده تری میشد
نور عکس هم به نظرم بالا سمت چپ یک حالت دفیوز شده و محو که با سمت راست یکسان نیست
اطراف سوژه فضای خالی زیاد داره که کاربردی نیست و همینطور رنگ لباس تو چشم میزنه
برای نمونه چند تا فیگور عکاسی در لینک زیر میتونید ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حالتی که به عکس معنا و مفهوم بیشتری بده
موفق باشید
Last edited by mahpesar; 12-10-2013 at 18:38.
با کمال احترام متاسفانه نظرتون اشتباهه
مهمترین مزیت عکاسی دیجیتال اینه که شما میتونید تاثیر گذاری عکستون رو در ژانرهای مختلف با ادیت هدف مند بیشتر کنید
دقت کنید که من ادیت هدف مند رو گفتم نه هر ادیتی
سلام
عکس یه تناقضی داره دوست گرامی
زمینه ی عکس رویای هستش ولی سوژه داره به دوربین نگاه می کنه . توی عکسهای رویایی سوژه اصلا به دوربین نگاه نمی کنه .
عکس باید یه مفهومی به مخاطب بده. اون صندلی کاملا مشخصه جاش توی جنگل نیست. اجزای عکس همجنس نیستند.
اون خانم باید روی یک تنه درخت یا چیزی شبیه به این می نشست و به دوربین هم نگاه نمی کرد
مهم تر اینکه زاویه دوربینتون صاف روبروی سوژه هستش . یعنی من الان پیامی که از عکس می گیرم فقط اینه:
یه عکس یادگاری خانوادگی
در صورتیکه می تونست عکس رویایی بشه
سلام
ایکاش کمی سمت چپ عکس پیدا بود تا کوه کامل می شد. یا اینکه دو تا عکس می گرفتید می چسبوندینش به هم
ولی همینشم زیباست . به دل می شینه
این گل تقدیم به تمام بچه های تیم عکاسی:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام به همگی
چند وقتی بود سر نزده بودم چه خبراست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوژه های همه ی دوستان میشه گفت نگاه عادی دارند و چطور بگم حرفه ای نیستند
اما نکته جالب برای من اینه سوژه های شما همگی خیلی حرفه ای ژست میگیرن
جلسه ی توجیهی قبلش براشون میگذارید؟
واقعا عکس زیباییه در حدی نیستم نقد کنم نقدم فقط همین بود که گفتم![]()
علاوه بر این، ارامش مدل های ایشون هم هست!!!!سوژه های همه ی دوستان میشه گفت نگاه عادی دارند و چطور بگم حرفه ای نیستند
اون بچه ای که من ازش عکس گرفتم، بهش گفتم وایسا تا ازت عکس بگیرم که عین موشک با جفت پا اومد تو شیکمم :| بعدشم که رفت عقب، سایر همبازی هاش جفت پا اومدن تو :| منم سریع تبدیل به سیبل شدم و صد البته بعدش تبدیل به رینگ کشتی اونا :(....
فک کنم بچههایی که ایشون ازشون عکس میگیره چون سنشون کمی بالاتره، قشنگ وا میستن و البته ایشون ظاهرا چون زیاد عکس گرفتن از بچهها، خودکاراین بچهها تبدیل به مدل شدن(یکی از دختر خاله های بنده تا دوربین میبینه، سریع عین مدلا پور میگیره!)...
و در مرحلهی اخر، ایشون عکاس حرفهای هستن مشخصا که باعث میشه عکسبچه ها رو عالی بردارن!
واقعا تبریک دوست عزیز...
تشکر از شما
به نظر میرسه که به عکاسی علاقمندید
سعی کنید مستمر دنبال کنید و دلسرد نشید
علت : وجود عوامل انسانی در سمت چپ
ضمنا در عکاسی طبیعت کوه ها به اندازه ی یک سوم ودوسوم تقارن بیشتری دارند تا حالت کاملشون
جزو ترکیب بندی و قواینش هست
Last edited by dada_zebel; 13-10-2013 at 07:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)