متاسفانه یه مشکل پیش اومد و كمي از بودجه برام مونده و به همین دلیل سال آینده celestron c6 sgt رو تهيه ميكنم ولي حالا با 125 پوند انگلیسی که تقریبا 200 دلار میشه , شما از سایت amazon.CO.UK جه تلسكوپی رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر
متاسفانه یه مشکل پیش اومد و كمي از بودجه برام مونده و به همین دلیل سال آینده celestron c6 sgt رو تهيه ميكنم ولي حالا با 125 پوند انگلیسی که تقریبا 200 دلار میشه , شما از سایت amazon.CO.UK جه تلسكوپی رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر
با تشکر
و يا نظرتون در مورد همون پرفروشترین تلسکوپ ایران اپتیک چیه.
از بین استرومستر 130 و دابسونی 6 اینچی ( تلسکوپ دابسونی 150 میلیمتری ) كدومشون انتخاب بهتری خواهد بود ؟ مخصوصا اعماق آسمان
و اینکه من یه دوربین فیلمبرداری sony sr11 full HD دارم , آیا با اون دابسونی 6" میشه ازش استفاده کرد؟
با تشکر از جوابهای خوب شما
سلام
من با سایت آمازون آشنا نیستم.
هر چه قدر قطر شیئی شما بالاتر باشه نور گیری بهتر (مناسب اعماق آسمان) و بزرگنمایی بیشتری (مناسب سیارات) دارید.
با اون ابزار نهایتا بتونید از اجرام پر نور مثل سیارات و ماه فیلم بگیرید.
کلا برای تصویر برداری باید مقر شما استوایی باشه و موتور دار تا حرکت زمین رو خنثی کنه. عکاسی از اجرام اعماق آسمان سخته. فیلم برداری از اون ها نزدیک به غیر ممکن.
واقعا تشكر آقا بابك .
اين چند روز کلا نظرم عوض شد و بعد از خوندن چند تا نقد و بررسی میخوام از ایران بخرمش و حالا تا چند روز آتی بودجم تا 500 تومان افزایش پیدا میکنه و میخوام orion skyquest 8" dobsonian classic رو بخرم.
1.نظر شما در موردش چیه ؟
2.خودم نمیتونم ولی یکی از فامیل میتونه از تهران یا از سایت آسمان شب برام بخره که اونجا قیمتش 550 تومنه , آیا در بازار با قیمتی کمتر پیدا میشه و یا به نظر شما از همون سایت بهتره که بخره؟
3.اگه میتونید چند تا عکس مثالی و تقریبی از نحوه دیدن کهکشانها توسط اون 8 اینچی دابسونی بزارید ممنون میشم
4.یه آداپتوری یا هر چیزی پیشنهاد بفرمایید که بتونم دوربین فیلمبرداریم رو به همین دابسونی 8 اینچی متصل کنم>
5.فیلتر ماه تا چه حدی لزومیت داره؟ کدومشون بهتره %13 یا %25 ؟ بارلو چطور
با عرض پوزش از تغییر انتخابها و سؤالات زیاد
نمی دونم سوال رو جای خوبی می پرسم یا نه!
چه طوری یک تلسکپ ساده بسازم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این بودجه منطقی و خوبیه. میشه بگید چی شد که مستقیم از خارج نخریدید تلسکوپ رو؟
اوریون ها مشابه اسکای واچر هستن. فقط بدنه و بسته بندی متفاوته اما قطعات اپتیکی فرق خاصی با هم ندارن. ( در قیمت مشابه)
من دو تا پیشنهاد میدم. یک اینکه همین الان یه تلسکوپ همه فن حریف بخرید . نیوتونی 150 میلیمتر ( 6 اینچ) با پایه EQ3
پایه اش و مقرش رو که قبلا معرفی کردم تقریبا تمام فعالیت های جدی اختر شناسی رو میشه باهاش انجام داد. میشه بعد ها ارتقاش داد به سیستم گوتو. یا دو موتوره اش کرد بعدا.
لوله 6 اینچ هم سایز خوبیه برای رصد. با بودجه شما هم جوره.
گزینه دو همین ایده خودتونه. یه دابسونی لوله بسته 8 یا 10 بگیرید. فعلا رصد کنید . بعدا سوارش کنید روی مقر های استوایی مثل eq5 یا EQ6.
آسمان شب نماینده این محصولاتیه که گفتید. بازاری وجود نداره که بتونید ازش این تلسکوپ ها رو تهیه کنید. جدا از اینکه خودشون مستقیما براتون میفرستن اپتیک رو.
آداپتوری که همه فن حریفه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط از ماه میتونید فیلم بگیرید.
برای ثبت تصویر هر شات باید دقایقی نور ببینه. آیا دوربین شما همچین قابلیتی داره که بشه فریم به فریم چند دقیقه نور گیری کرد؟
فیلتر ماه: ماه در بین دو مرحله تربیع اول و دوم توی تلسکوپ خیلی پر نوره. چشم رو اذیت میکنه. اگه ماه رصد کن هستید حتما باید بگیرید. با این تلسکوپ ها که ما صحبتش رو میکنیم 25 درصد بگیرید بهتره. ارزون تر هم هست ساخت اسکای واچر 15 تومن. همین کار رو اونا هم میکنن.
چه میبینیم:
این کهکشان اندرومدا است. ام 31 . همراه دو کهکشان اقماریش، ام 110 و ام 32 که در یک عکاسی چند دقییقه ای به این شکل دیده میشه:
اندرومدا بالاترین درخشندگی طاهری رو در کهکشان های قابل مشاهده در نیم کره شمالی داره.
تصویر من از دید تلسکوپی این کهکشان در زیر آسمانی تاریک و با تلسکوپ های حدود 8 اینچ این عکسه:
![]()
دست شما درد نکنه آقا بابک
1.نخریدنم از خارج به علت فرق بسیار کم قیمتها در ایران در مقایسه با انگلستان بود(مخصوصا همینهایی که من میخوام نه بعضیهاشون)
2.فکر کنم اون مدل نیوتنی که شما پیشنهاد دادید اینه
از نقد و بررسیهایی که در مورد 6" نیوتنی و 8" دابسونی خوندم اینو فهمیدم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
8" دابسونی به غیر از نداشتن توانایی عکاسی بهتر از 6" نیوتنی است , درست فهمیدم؟
3.قیمت اون آداپتور اتصال دوربین چنده ,آسمان شب قیمتشو ننوشته بود.
4.در مورد دوربین هم میشه بفرمایید گزینه نورگیری انگلیسیش چی میشه؟ دوربینم این قابلیتها رو داره : exposure , wb shift ,ae shift , color slow shutter هيچ کدومشون کاربردی دارن؟
5.با کنار گذاشتن گزینه ی عکاسی همون دابسونی بهتر نیست؟
با تشکر
دابسونی همون نیوتونیه که روی پایه اختراعی جان دابسون قرار گرفته و اسمش شده دابسونی. اپتیک 8 اینچ قطعا نسبت به لوله 6 اینچ بهتره. خصوصا این که فاصله کانونی بلند ترش خطا ها رو کم تر میکنه.
آداپتور باید حدود 30 تا 50 باشه. دقیق ندارم قیمت.
با مفاهیم دوربین آشنا نیستم.
بله دابسونی 8 بهتره و همونطور که گفتم میتونید بعدا روی یه مقر مناسب استوایی سوارش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)