دوست عزیز
ورژن 2015 این مدل را می توانید از این سایت دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
ورژن 2015 این مدل را می توانید از این سایت دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من ممنون از راهنمايی و زحمتی که ميکشين من يکم ميترسم اشتباهی انجام بدم دقيقاً الان کدوم يکی رو بايد دانلود کنم که به مدل تلويزيون من هم بخوره و مشکلی پيش نياد
اين صفحه 4 تا برای انتخاب داره که
هرکدوم هم يک حروف با هم فرق دارن
ميشه لطفاً بگين کدوم که دانلود رو انجام بده ممنونم
پشت تلويزيون من زده :
Model Name: UA55HUC9990WS
Model Code: UA55HUC9990WSHD
Last edited by sabzefosfori; 02-11-2015 at 02:41.
دوست عزیز
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو <---- پشتیبانی<----- تماس با سامسونگ آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
اولين مدلی که دادين نصب کردمش تو تاپيک اپديت کردن تلويزيون های سامسونگ اين مدل بود T-GFP9UABC.exe
مال خودش رو قبل از آپديت نميدونم چی بود الان هم که اپديت کردم اين هستش
حالا تو اين سايت که اپديت های 2015 رو داره و شما زحمتش رو کشيدين به من معرفی کردين چيزی به چشم من نخورد که شبيهه مشخصات تلويزيون من در قسمت ويرايش نرم افزار
الان از قبل اولی رو دانلود کرده بودم قبل از جواب شما گفتم شايد بگين فرقی نميکنه از قبل دانلود کرده باشم اماده الان ميشه اين رو بزنم يا نه
![]()
Last edited by sabzefosfori; 04-11-2015 at 11:07.
دوست عزیز
همان اولی را دانلود کنید با سیستم شما یکی است.
سلام ببخشيد من اولی رو ريختم رو فلش و مثل فايل قبلی اپديت 2014 روش کليک کردم و اکسترکت شد بعد زدم به تلويزيون و مراحل بعدش ولی چيزی پيدا نميکه
چندين بار تست کردم حتی يک بار ديگه فلش رو فرمت کردم باز فايل رو ريختم و اکسترکت کردم tv فايل اپديت رو پيدا نميکنه احتمال داره به اين مدل نخوره برای همون چيزی پيدا نميکنه
نظر شما چيه دوست گرام
به نظرت تو اون صفحه دومی رو دانلود کنم RXEG ؟![]()
Last edited by sabzefosfori; 05-11-2015 at 13:47.
دوست عزیز
در حالت آنلاین و با کابل لن امتحان کنید ببینید که آیا آبدیت جدید را می شناسد یا نه؟
سلام زدم با کابل lan مثل اينکه همون 2014 جديدترين هستش چيزی رو پيدا نکرد
الان گفتم برم تو اسمارت هاب متوجه شدم هيچ برنامه يا بازی نميشه دانلود کرد
قبلاً رو اپديت قديمش ميشد
الان ميزنم دانلود کنه ميگه موفق به دانلود نشد (3010)
اشکال از اپديت هستش به نظر شما که کردم
net وصل هست و فضای خالی هم 2 گيگ دارم
-----------------------------------------------------------------
يک مورد ديگه هم الان بهش بر خورد کردم يک موزيک ويديو با پسوند mkv رو خواستم پخش کنم گفت نميتونه اين فورمت رو پشتيبانی کنه قبلاً هر چی mkv رو ميزاشتم پخش ميکرد
Last edited by sabzefosfori; 07-11-2015 at 00:16.
دوست عزیز
وقتی دانلودی انجام نشده و تلویزیون تان ارتقایی را قبول نکرده پس تغییری ایجاد نشده. این ممکن است مشگل از فرمت فایل باشد از یک و یا چند فیلم با همین فرمت تست بگیرید. و در ضمن دلیل دانلود نشدن و خطایی 3010 بدین معنی است که در اسمارت هاب تداخل وجود دارد اگر شما می خواهید برای دانلود هر برنامه های جدید، شما باید صبر کنید تا SmartHub نصب / به روز رسانی تمام برنامه ها انجام شود در قسمت نرم افزارهای من وصبر کنید تا ارتباط برقرار شود
دوست من منظورم اپديت 2015 نيست که نتونست پيداش کنه اپديت 2014 که لينکش رو تو تاپيک چگونه تلويزيون خود را اپديت کنيم دادين بهم
رو ميگم
حالا يک بار ميرم تو منو مخفی يک فکتوری رست ميکنم باز اسمارت هاپ رو وارد ميشم شايد درست بشه
Last edited by sabzefosfori; 07-11-2015 at 19:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)