تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 457 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

من CIS 5.12 رو طبق تنظیماتی که شما در تاپیک قبلی گفته بودید تنظیم کردم و امتیاز کامل رو آورد اما وقتی همون تنظیمات رو در CIS 6 اعمال کردم تمام امتیاز رو نیاورد!!!
    آیا Defense ورژن 6.0 ضعیف تر از ورژن 5.12 یا تنظیمات در ورژن 6.0 متفاوت هستش؟
    اگر امکانش هست یه مقایسه ای بین این دو ورژن انجام بدید

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

وارد این قسمت که نشون دادم بشوید و فقط از اون فایل که نشون دادم کپی بگیرید....(توجه: اگر دو فایل اون قسمت هست که شماره دارند! فقط فایلی که شماره بالاتری داره را کپی بگیرید، بقیه نیازی نیست):

برای اتجان آپدیت آفلاین هم ابتدا اینترنت را قطع کنید و بعد از طریق محیط برنامه این مسیری که نشون دادم آپدیت را وارد کنید:

=========
    =========

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این عمل بسیار آسان است، فایل آپدیت را از طریق CIS وارد می کنید و پنجره آپدیت باز می شود و کومودو آپدیت ها را نصب میکند( توجه: اینترنت را قبلاً قطع نماید)
    ممنون از Jadda ی عزیز که در صفحه 70 راهنمایی کرده بودند .

3. 2 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

من CIS 5.12 رو طبق تنظیماتی که شما در تاپیک قبلی گفته بودید تنظیم کردم و امتیاز کامل رو آورد اما وقتی همون تنظیمات رو در CIS 6 اعمال کردم تمام امتیاز رو نیاورد!!!
    آیا Defense ورژن 6.0 ضعیف تر از ورژن 5.12 یا تنظیمات در ورژن 6.0 متفاوت هستش؟
    اگر امکانش هست یه مقایسه ای بین این دو ورژن انجام بدید
    سلام

پیکربندی روی پرواکتیو + سندباکس خاموش +HIPS حالت پرگو

توجه: در صورت فعلا بودن سندباکس بزارید روی محدودیت زیاد یا بالاتر....(توی کتاب _که متاسفانه به دلیل مشغله، طول هم کشیده_بیشتر توضیح میدم که چرا من حالت سندباکس خاموش را هنوزم بیشتر میپسندم)

5. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست گرامی

jadda

من همچنان با این بخش دچار مشکل هستم. اگر این بخش تیک خورده باشه برنامه ای مانند تور کار نمی کنه و همین که تیک رو بر می داریم کار می کنه. آیا می شه این گزینه رو برای همه ی نرم افزارها به کار بیاندازیم و تنها برای یک برنامه ی ویژه مانند تور از کار بیاندازیم؟

همچنین آیا امکانش هست که برای گروه سازندگان نرم افزار کودمو این دشواری را گزارش بدین تا بررسی کنند؟

همچنین در ویرایش پیشین دیوارآتش کودمو بخشی بود که می شد دید چه برنامه هایی به اینترنت وصل هستند و می شد اونها رو قطع کرد و ... در این ویرایش در کجا می شه دریافت که چه برنامه هایی به ایترنت وصل هستند و داده ها رو می فرستند و می گیرند؟

با سپاس

Last edited by pashangparsi6; 05-03-2013 at 15:17.

7. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

همچنین در ویرایش پیشین دیوارآتش کودمو بخشی بود که می شد دید چه برنامه هایی به اینترنت وصل هستند و می شد اونها رو قطع کرد و ... در این ویرایش در کجا می شه دریافت که چه برنامه هایی به ایترنت وصل هستند و داده ها رو می فرستند و می گیرند؟

با سپاس
    سلام
    برای حل این دشواری، باید برنامه KillSwitch رو از داخل کومودو دریافت و نصب کنید. در غیر اینصورت، باید منتظر نسخه جدید باشید که برگه Summary بازگردانده شده باشه.

9. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوست گرامی

jadda

1-من همچنان با این بخش دچار مشکل هستم. اگر این بخش تیک خورده باشه برنامه ای مانند تور کار نمی کنه و همین که تیک رو بر می داریم کار می کنه. آیا می شه این گزینه رو برای همه ی نرم افزارها به کار بیاندازیم و تنها برای یک برنامه ی ویژه مانند تور از کار بیاندازیم؟

همچنین آیا امکانش هست که برای گروه سازندگان نرم افزار کودمو این دشواری را گزارش بدین تا بررسی کنند؟

2-همچنین در ویرایش پیشین دیوارآتش کودمو بخشی بود که می شد دید چه برنامه هایی به اینترنت وصل هستند و می شد اونها رو قطع کرد و ... در این ویرایش در کجا می شه دریافت که چه برنامه هایی به ایترنت وصل هستند و داده ها رو می فرستند و می گیرند؟

با سپاس
    باسلام

برای حل مشکل میتونید، برای فایل مورد نظر یک قانون بسازید به این ترتیب،

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما به نظر من مشکل از جای دیگریست، فقط اینکه می فرمایید با غیر فعال کردن اون قسمت در فایروال، اون ابزار کار میکنه برام جای تعجب داره.... چون همون طور که قبلاً عرض کردم و طبق مشاهدات، کومودوی شما اون ابزار را مسدود نمیکنه،

به هر حال اگر مشکلی باشه سعی میکنم گزارش بدم.

=====

در مورد سوال دوم آقا رضا پاسخ فرمودند.باید از ابزار حرفه ای KillSwitch استفاده کنید.

ضمن اینکه چندی پیش طبق آدرسی که جناب aylar6888 به من دادند که همینجا از ایشون تشکر میکنم، مطلبی را از بزرگواری مشاهده کردم در یکی از فروم های همسایه، که ظاهراً ایشون KillSwitch را در حد پنجره Active Connections نمیدونست! ولی من نظرم متفاوت است.پنجره ای مثل Active Connections اصلا به گرد پای قابلیت شبکه در KillSwitch نمیرسه. فقط تنها مزیت پنجره Active Connections ساده بودن و در دسترس بودن آن بود!! ولی قبلاً هم عرض کردم که کنترل شبکه در KillSwitch حرفه ای تر است!!

به فرموده:

نداشتن صفحه Summery و صفحه Active Connection (عرض کردم KillSwitch و تب Networkاش اصلن توانایی مشابه نمایش ستون Send/Receive را ندارد - بماند که باز همین پنجره هم دیر باز میشود گاهی سرعت عمل برای تشخیص یک عمل ناگهانی آپ/دون توسط یک فایل و IP Address آن خیلی مهم است
    در مورد پنجره Summary و Active Connections که من خودم موافق بازگشت اون هستم، نه به خاطر قابلیتش، بلکه به خاطر ساده کردنِ کار برای کاربر و در دسترس بودنش. و اینکه کلیات را با یک نظر مشاهده میکنید،

اما قابلیت کنترل/مشاهده/نظارت شبکه در KillSwitch به مراتب بالاتر و حرفه ای تر نسبت به Active Connections است، حتی قابلیت نظارت/نمایش حجم ترافیک ورودی و خروجی(
    Send/Receive
    ) را دارد،

عکسی میزارم که در عکس میزان مصرف مرورگر دراگون توسط KS نشون داده شده:

حتی میتونید ارتباطهای فعال یعنی Active Connections را هم قطع بکنید، برای رهگیری ارتباطهای فعال در KS، باید عرض کنم که به هر ارتباط و فرآیند فعال در زیر عنوان وضعیت به صورت Established نمایش داده می شود، یعنی این فرایند روی شبکه فعال و برقرار است. و خب، قاعدتاً شما فقط و فقط می توانید یک ارتباط فعال را قطع نمایید. و عدم وجود یک فرآیند فعال روی شبکه خواه ناخواه قابلیت بستن/قطع را هم از آن فرآیند روی شبکه خلع میکند.

در تصویر زیر ارتباط فعال است و شما می توانید این ارتباط را Close یا اصطلاحاً مسدود یا درست ترش قطع کنید:

در تصویر زیر پروسه ارتباطی روی شبکه ندارد، و فقط در حالت Listen یعنی " فالگوش" قرار دارد، قابلیت قطع هم غیر فعال است:

===

حتی سرعت بالای KS در نظارت و نمایش ناگهانی اتصالات/ارتباطات محل اشکال نیست، مگر اینکه مشاهده آن اتفاق برای کاربر را مد نظر قرار بدهیم، که این مورد توسط فایروال نقض می شود، یعنی هر ارتباطی قبل از اینکه در KS به حالت Established یعنی برقرار درآید، ابتدا توسط فایروال کومودو به کاربر گوشزد و نمایش داده می شود، و بعد ازکسب مجوز از فایروال در مرحله بعد توسط KS کنترل می شود، پس این مورد را من منتفی میدونم.

و آدرس مقصد و مبدا هم قابلیت نمایش به صورت نام را دارد و هم به صورت آدرس IP و امکاناتی دیگر....

در مطالب این پست قصد پاسخگویی نداشتم فقط نکته آموزشی مطرح بوده.

مرسی,
    Last edited by Jadda; 06-03-2013 at 00:11.

11. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

باسلام

برای حل مشکل باید میتونید، برای فایل مورد نظر یک قانون بسازید به این ترتیب،

ا,
    سپاس از پاسخ فراگیر شما

اگر شدنی هست عکس ها رو در جای دیگه ای بزارین چون زمانی که روی عکس ها کلیک می کنیم نشون داده نمی شه و به این گونه به نمایش در میاد:

با سپاس

13. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سپاس از پاسخ فراگیر شما

اگر شدنی هست عکس ها رو در جای دیگه ای بزارین چون زمانی که روی عکس ها کلیک می کنیم نشون داده نمی شه و به این گونه به نمایش در میاد:

با سپاس
    سلام

احتمالاً باید اینجا ثبت نام کنید، ظاهراً خیلی محدودش کردند، خوب نیست!

====

عکسهای پست قبلی را در جای دیگری قرار دادم.
    Last edited by Jadda; 06-03-2013 at 00:10.

15. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام :
    علی جان کیل سویچ من که روی کلینیگ اسنشیاله قسمت سند و رسیو نداره...این بخاطر ورژن کیل سویچمه یا چون مال اینترنت سکوریتی نیست اینطوریه؟؟؟

محتوای مخفی: عکس 

ممنون...
    در ضمن ممنون از پاسخ به این ابهامی که برای من هم سوال بود...
    Last edited by aylar6888; 06-03-2013 at 01:44.

17. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عکسی میزارم که در عکس میزان مصرف مرورگر دراگون توسط KS نشون داده شده:

علی آقا ببخشید من وقتی میرم تو KS و تو پروسه های نرم افزارهایی مثل internet download manger یا فایرفاکس و یا کروم رو نگاه میکنم تو قسمت network recive ,network send جلوی همشون عدد 0 رو زده و هیچ میزان مصرف ترافیک رو نزده، چرا؟ در صورتی که من دارم با دانلود منیجر دانلود میکنم و با کروم و فایرفاکس هم وبگردی میکنم ولی باز هم جلوشون هیچ میزان مصرف ترافیکی رو نمیزنه!

19. 2 کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •