اگر cpu پردازش 64 بیتی رو پشتیبانی می کنه می تونی X86_64 رو بگیری
در هر صورت نسخه 32بیتی هم می تونی بگیری
اگر cpu پردازش 64 بیتی رو پشتیبانی می کنه می تونی X86_64 رو بگیری
در هر صورت نسخه 32بیتی هم می تونی بگیری
آقا مرسی.
ولی پی پی سی چیه........؟؟؟؟ بابت اطلاعات عمومیم میپرسم.........!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجازه می خوام که بعد از حدود ده روز کار کردن با فدورا 7 یک سری نتایج کلی رو گزارش کنم .
نکته ی اول : باگ نرم افزارها نسبت به پارسیکس بسیار کمتره . من برای اجرای compiz در محیط پارسیکس خیلی تلاش کردم اما موفق نشدم در حالی که beryl در فدورا بسیار عالی کار می کنه . علاوه بر اون ، نرم افزاری مثل amule که در پارسیکس واقعا بد و پر از باگ بود ، در فدورا بسیار بهتره ( به شرح ایضا چند تا نرم افزار دیگه )
نکته ی دوم : کامپایل کردن سورس ها بسیار راحت تره . می دونم که این عجیب به نظر میاد چون فرامین یکی هست اما من هرگز به راحتی فدورا در پارسیکس نتونستم این کار رو انجام بدم و انواع و اقسام گیرهای عجیب و غریب به سراغم می اومد .
نکته ی سوم : فرمان Yum که در حقیقت معادل فرمان apt-get در دبیان هست ، کارکرد خیلی خوبی داره و از اون گذشته ، این رو بی هیچ تردیدی میگم که سرورهای فدورا stability بهتری نسبت به سرورهای debian داره .
نکته ی چهارم : علیرغم این محاسن ، زیبایی محیط پارسیکس ( البته بدون در نظر گرفتن تم های Emerald ) بیشتر بود. پارسیکس با فارسی مشکلات کمتری داشت و یک نسخه ی خوب از open office هم روش نصب شده بود که جاش در فدورا خالیه ( البته فردا این رو هم نصب خواهم کرد )
یک مشکل در فدورا 7 :
علیرغم این که گزینه ی Alt+Shift رو برای تغییر زبان کیبرد فعال کرده ام ، متاسفانه این کلیدها کار نمی کنه و برای تغییر زبان باید روی نشانگر اون در تسک بار کلیک کنم .
شورتکات ها رو به کلیدهای دیگه هم تغییر دادم اما مشکل حل نشد . کسی میدونه چه کار باید کرد ؟
دوست من شما چرا از فدورا 9 استفاده نمی کنید درضمن alt + shift سمت چپ تو سیستم من کار می کنه و سمت راست کار نمی کنه![]()
خطاط جان فعلا سی دی فدورا 7 رو داشتم و ناگفته هم نمونه که راضی هستم . کلا بعد از کار کردن با اوپن سوزه 10.3 و پارسیکس فکر می کنم که در لینوکس برای استفاده از آخرین ورژن ها باید احتیاط کرد چون عملا مدتی طول می کشه تا نسخه ی جدید با تغییرات و اصلاحات کاملا Stable بشه .
مشکل رو به شکل دیگری حل کردم . در قسمت Control Center وارد بخش regional & Accessebility شدم و بعد در بخش Keyboard Shortcuts و در قسمت Global Shortcuts بخش پایین رو که برای تغییر زبان بود فعال کردم .
ناگفته نماند که در این منو ، کلیدهای Ctrl+Alt+K به طور پیش فرض این کار رو بر عهده دارد اما برای این که تغییر زبان قابل چرخش باشد و از یک زبان به زبان دیگر و بالعکس کار کند ، باید در همین منو در قسمت Keyboard Layout منویی را که نوشته Include Latin Layout را تیک بزنید در غیر این صورت تغییر فقط از یک زبان به زبان دیگر صورت خواهد گرفت و دوباره قابل بازگشت نخواهد بود .
البته این هات کی با انتخاب گزینه ی Custom با کلیدهای دلخواه شما قابل تغییر خواهد بود اما کلا XKB زیاد ثبات نداره و بعد از چند بار دستکاری دیگر عمل نکرد . به همین دلیل ، فعلا از همان گزینه ( Ctrl + Alt + K ) استفاده می کنم . به هر حال از کلیک کردن روی نشانگر زبان که راحت تره !!
دوستان گرامی ،
یک پرسش مشورتی دارم !
یک بار پارسیکس رو با فرمان apt-get update اپدیت کردم و نتیجه این شد که دیگه گنوم بالا نیومد .
آیا این روش برای فدورا نتایج بدی نداره ؟ دیروز فرمان yum install update رو چک کردم . حدود 439 مگ دانلود می کنه و اکثر پکیج ها به روز میشن ( آیا این تغییرات من رو به فدورا 9.0 می رسونه ؟ ) . آیا از این روش استفاده کنم ؟ دلم نمیخواد فدورا هم خراب بشه . تا همین جا کلی روش کار کرده ام .
پیشنهاد شما چیه ؟
من در فدورا كور 6 چطوري ميتونم اكانت واير لس بسازم؟
كارت شبكه را شناخته......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)