شرطی هم میزنیم !!!!
خیلی باحاله بعد از 6،7 سال عضویت تو پی سی ورلد اومدم بهت پیام خصوصی بدم میگه
Sorry , You Can't Send PM until You Have 20Posts
میشه یاهوتو داشته باشم ؟
شرطی هم میزنیم !!!!
خیلی باحاله بعد از 6،7 سال عضویت تو پی سی ورلد اومدم بهت پیام خصوصی بدم میگه
Sorry , You Can't Send PM until You Have 20Posts
میشه یاهوتو داشته باشم ؟
جواب هر دو سوال مثبته، نیازی به گارانتی نیست، متاسفانه یا خوشبختانه طبیعیه![]()
میزنیم![]()
من اصلا یاهو نمیرم
نمیتونی پیغام بفرستی چون میگه باید بیشتر از 20 تا پست داشته باشی برو تو انجمن تو تاپیکا یه چند تا پست بده بشه 20 تا
پیغام عمومی هم نمیتونی بدی ؟
پیغام عومومی
گفتگو باید Live باشه ، گفتگویی که زنده نباشه که گفت و گو نیست
هیچ مسنجری استفاده نمیکنی ؟؟
تا قبل از اپدیت درایور تاچ پد،سمت راست تاچ پد نقش اسکرول رو بازی میکرد
ولی وقتی درایور جدیدی که باهاش میشه تاچ پد رو قفل کرد رو نصب کردم،دیگه نمیشه اسکرول کرد.راهی هست که جفت این قابلیت ها رو داشته باشم؟
آره خیی جالبه منم به این موضوع برخوردم
خب صددرصد متاسفانه !!!
اما یه سوال ، صداش در حدی بلند هست که نشه رو سر کسی که خوابیده باهاش کار کرد ؟! یا مثلا موقع انتقال دیتا از پنبه تو گوش استفاده کرد ؟![]()
اره دادا؛ اگه منزلتون اپارتمانه نگیر همسایه ها اذیت میشن
تراکتوره مگه!
صدا بزور از نیم متری شنیده میسه
Mosi میشه یاهوتو داشته باشم !؟
Last edited by sajad_samavi; 20-07-2013 at 00:42.
داداش گلم.کلا بازی pes بازی ایه که گرافیک چندان بالایی نمی خواد.الانم توی 2013 گرافیک 512 میخواد.این لپ تاپ گرافیکش 2گیگه پس فکر نمیکنم باید جای نگرانی ای داشته باشه.اونایی رو هم که میبینی گفتن لگ میزنه ایراد از ورژن بازیشونه.
من خودم این بازی رو توی جاهای مختلف دیدم.اگه روی high بذاری ممکنه لگ بزینه.کلا سریای اول بازیش اینجوریه.بقیش رو نمیدونم(ورژن های آخر رو میگم)!!!!!!!!!!!!!
خیالت تخت از نظر کانفیگش.همین الان یه بازی ای رو دیدم که بازی روی این حالت به بهترین شکل ممکن اجرا میشه.بازی far cry3میگم.این سیستم رو میخواست روی بهترین حالت:cpu:core i7 ram:8gb vga:1gb
پس ببین این بازیای سنگین هستن که بقیه روشون مانور میدن.الان گرافیک بالاتر از این مدل حداقل میخواد یک سال در آینده بیشتر کار بده منتهی توی بازی های بسیار بسیار سنگینی که الانم وجود داره.ولی این کانفیگ راحت این مدل بازی های گرافیکی مثل pes رو تا 4 تا 5 ساله دیگه جواب میده.بعدشم این گرافیک up to 4 .من که باب دلمه.ایشا الله فردا میگیرم.
قیمتش هم فکر میکنم 40 تا 50 تومن بیشتر از بازار گفته.
تصمیم با خودتونه!!!!!!!بگیرین فکر نمیکنم ضرر کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)