تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 86 از 328 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض نصیحت به کسانی که از دخانیات متنفرند

سلام .

اگر بطور ژنتیک و وراثی از دخانیات (سیگار و قلیان و پیپ) متنفر هستین و به هیچ وجه نمیتونین حتی بویِ این چیزها رو تحمل کنین , فقط باید با کسی ازدواج کنین که مثل خودتون مادر زاد از این چیزها متنفر هست وگرنه اذیت میشین تو زندگیِ مشترکتون

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض یه سوزن به خودتون یه جوالدوز به مردم

با سلامی دوباره.

همه ميگن دنبال یه همسر مناسب برایِ ازدواج میگردند اما کسی از خودش نمیپرسه آیا خودِ من همسر مناسبی برایِ ازدواج هستم ؟

تا حالا خودتون رو بررسی کردین و عیب و ایرادتون رو رویِ یه برگ کاغذ نوشتین تا ببینین به دردِ ازدواج میخورین یا نه ؟
    چقدر به بهداشتِ بدنتون توجه دارین؟
    بدنتون بویِ بد نداره؟
    اگه داره آیا زود به زود حمام میکنین تا این بو آشکار نشه و دیگران رو ناراحت نکنه؟
    وضع دهان و دندانهاتون چطوره ؟
    دهانتون بویِ بد نداره ؟
    خبر دارین خیلیها از همسرشون جدا شدند فقط به خاطر عدم توجه به بهداشت و بوی بد دهان یا بدن ؟
    وفادار هستین ؟
    آیا سر و گوشتون نمیجنبه ؟ یعنی چپ و راست دنبال این دختر و اون دختر یا این پسر و اون پسر نیستین ؟
    تفریح و سرگرمیتون چیه ؟ سیگار و قرص روانگردان و مواد مخدر و مشروب و ارتباطِ نامشروع و قمار و رفیق بازی نیست ؟
    با خانوادتون چه رفتاری دارید الان ؟ خبر دارین رفتارتون با همسر آیندتون درست مثل رفتارتون با خانوادتون هست ؟

خبر دارین که ازدواج با یک نفر یعنی شریک شدن در غمهاش و شادیهاش و خوشیهاش و مشکلاتش ؟
    خبر دارین که یه سری از عیب و ایرادها قابل تحمل نیست و ازدواج رو به شکست میکشه ؟ مثل بیماریهای خطرناک واگیردار , اعتیاد,انحرافِ جن سی ,بی درآمد بودن, بی غیرت بودن , ظالم و دیکتاتور بودن,هرزه بودن .
    آیا شما عیبِ خطرناک و غیر قابلِ تحمل ندارین ؟
    اگر دارین باید قبل از ازدواج برطرف بشه وگرنه ازدواج اشتباه هست شکستش حتمی هست یا یه زندگیِ جهنمی و سوختن و ساختن در انتظارتونه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-12-2012 at 01:51.

4. 8 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

خیلی صحبت های جناب masoudtr مفید بود به نظرم ... اما بیشتر شبیه فیلم ها بود حرفاشون ..... این چیزاها بیشتر تو فیلما انجام میشه ... بلند شین و براش دست تکون بدی اونم تو جمع غریبه به نظرم زیاد خوشایند نیست ... هنوز که نه به باره نه به داره ..... اونم یه دختر جوون ...
    اتفاقا نکته اصلیش هم همین طرز فکر هست که باعث ضعف میشه اینکه شما بگی این کار مال تو فیلم هاست دقیقا باعث میشه انجامشون ندی یا انجام دادنشون مسخره به نظر بیاد

مثلا من همیشه دوست داشتم وقتی میاد سر میز صندلی را براش ببرم عقب تا بشینه ولی از بس دوستام هی میگفتن این کار نشانه ضعف و ... هست هیچ وقت انجام ندادم در حالی که مطمئن هستم انجام این کار تاثیر خوبی روش میگذاشت

نکته اصلی اعتماد به نفس هست .
    نه به باره نه به داره که اینجا معنی نداره .پس چون هنوز هیچی مشخص نیست مثل مجسمه سر جامون بشینیم ؟هیچ تلاشی نکنیم؟ اتفاقا اگه شما این کار را بکنی باعث میشی اون فرد احساس صمیمیت بیشتری بکنه و مسائل شخصیش را باهاتون راحت تر در میان بگذاره
    باهاشون طوری برخورد کن انگاری ده ساله میشناسیشون

جمع غریبه اگه بخوای حساب کنی که اکثرا مکان های عمومی جمع غریبه هست.

من دقیقا همین روال را روی 18 تا دختر (طی 5 سال و نیم )انجام دادم و همشون خودشون برای قرار دوم باهام تماس گرفتن

من مشهدم دوست عزیز تهران نیستم که بتونم مکان های مناسبش را معرفی کنم ولی اگه جایی باشه که بتونی رزرو کنی هم خیلی خوبه. ولی جایی باشه که شلوغ نباشد .معمولا کافی شاپ های بالای شهر خلوت تر و تمیز تر هستن ونمای بهتری هم دارن خصوصا نوع موسیقی ای که میگذارن خیلی تاثیر داره.حتما قبلش به چند تا کافی شاپ سر بزنید و چند تا مکان را ببینید تا بتونید بهترین جا را انتخاب کنید.(به حرف افراد که فلان جا خوبه یا .. اتکا نکنید و حتما خودتون هم اونجا را قبل از قرار بازدید کنید)

شما حتما با اعتماد به نفس برخورد کن (همش این کلمه تو ذهنت باشه اعتماد به نفس اعتماد به نفس اعتماد به نفس)
    . زیاد با کیک یا قهوه یا هر چی جلوت هست بازی نکن و سرت پایین نباشه .
    Last edited by masoudtr; 26-12-2012 at 11:08.

6. 3 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام .

اگر بطور ژنتیک و وراثی از دخانیات (سیگار و قلیان و پیپ) متنفر هستین و به هیچ وجه نمیتونین حتی بویِ این چیزها رو تحمل کنین , فقط باید با کسی ازدواج کنین که مثل خودتون مادر زاد از این چیزها متنفر هست وگرنه اذیت میشین تو زندگیِ مشترکتون

من نمیدونم چرا یکعده از خانمها اینقدر از آقایون سیگاری بدشون میاد . من خودم با وجود اینکه اصلا سیگار نمیکشم ولی خیلی از پسرهای خوبی رو دور و ورم میشناسم که سیگاری هستند.به نظر من سیگاری نبودن که نمیشه ملاک انتخاب.حالا واقعا خانمها از سیگار اینقدر بدشون میاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نمیدونم چرا یکعده از خانمها اینقدر از آقایون سیگاری بدشون میاد . من خودم با وجود اینکه اصلا سیگار نمیکشم ولی خیلی از پسرهای خوبی رو دور و ورم میشناسم که سیگاری هستند.به نظر من سیگاری نبودن که نمیشه ملاک انتخاب.حالا واقعا خانمها از سیگار اینقدر بدشون میاد؟
    جسارت نباشه ولي سيگاري بودن يک مقدار از اون خوب بودن کم ميکنه، البته اين نظر شخصي من هست. البته من هم کساني رو مي شناسم که پسراي خيلي خوب و قابل اعتمادي هستند و در حين حال سيگار هم مي کشند ولي خودشون هم قبول دارند که اگر بتونند سيگار رو بذارن کنار خيلي بهتره.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من نمیگم سیگار چیز خوبیه.من خودمم اهلش نیستم اما کلا معیار های اکثر خانم های چیزای دیگس.چیزایی که خودمون بهتر میشناسیم و نیاز به گفتن نداره.چیزایی که اکثر ظاهری و... هستن

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

راستش من اصلا دوست ندارم تو این بحث شرکت کنم چون بعضی وقتا توش کل کل پیش میاد و اعصاب آدم خورد میشه یا بعضی ها خیلی خیلی سطحی و بچه گانه فکر میکنن که بنظرم اصلا نباید تو بحث ازدواج شرکت

کنن مسایلی رو پیش میکشن که مربوط به طرز تفکر یه نوجوان دبیرستانیه که الان هنوز تو سنی نیست که بخواد به ازدواج فکر کنه چون به بلوغ فکری نرسیده (جسارت نباشه صحبتم کلی بود خیلی از نوجوون ها هم از 100 جووون و مسن و پیر بیشتر درک و فهم دارن)

آقای sms11 درباره این قسمت صحبتتون :

کلا معیار های اکثر خانم های چیزای دیگس.چیزایی که خودمون بهتر میشناسیم و نیاز به گفتن نداره.چیزایی که اکثر ظاهری و... هستن

اینجوری که فکر میکنید نیست ظاهر بینی بین همه هست ربطی به جنسیت نداره. این یه خصوصیت فردیه که هر انسانی میتونه داشته باشه چه خانم چه آقا

خیلی از آقایون هم شیفته و عاشق ظاهر یا وضع مالی یه خانم میشن همچین برعکس خانم ها هم ممکنه اینجور باشن.

به نظرم الان همه عاقلانه تر فکر میکنن که زود تن به ازدواج نمیدن

11. 6 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بـنده هم به سیگار کشیدن اهمیت نمیدم ، ولی متاسفانه در ایران همه چیز با همه چیز قاطی میشه همیشه.. طرف اگه سیگار بکشه میگن بدبخته..!
    شاید باورتون نشه ، من بهترین دوستم که اسمش رو میزارم رفیق فاب ، ســـیگار میکشه. البته خودم زیاد تلاش کردم که این سیگارش رو ترک کنه ولـی
    خب نتونست ، ولی حتی ذره ای از علاقه ی من نسبت بهش کم نشده

کاش فرهنگ طوری جا بیفته که در بحث ازدواج کسی به سیگاری بودن کسی اهمیـت نده.. البتـه در جاهای فرهنگ بالاتر این گونه هست.

+

در مورد ظاهر بینی خانم ها هم به نظر من نمیشه این رو با قاطعیت گفت... شاید درصد خانم هـای ظاهر بین کمی بیشتر باشه ولی خوب
    واقع گرا هم بینشون کم نیست و در واقع این ویژگی محدود به جنسیت فرد نمیشه.

+

ترسی که بنده خودم از ازدواج دارم اینه که من آدم تنوع طلبی هستم.. با توجه به شناختی که از خودم دارم این احتمال رو میدم که پـس از
    مدتی نسبت بــه مخاطبم احساس یکنواختی پیدا کنم و در این صورت خیلی اتفاقهای بدی میفته. اهل ازدواجهای دوگانه ( دوهمسر) هــم
    اصلن نیستم.

13. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

در مورد اين مساله محل ملاقات من هنوز خودم هم دو دل هستم، به قول دوستان كافي شاپ شايد جاي خوبي براي صحبت كردن اون هم براي چند ساعت نباشه! خوب پس انتخاب بعدي ميشه يه جايي مثل پارك و اينطور جاها كه به قول دوستان حالا بايد بپايي گشت يقه ات رو نگيره! خداوكيلي مشكلات ما رو ببينيد! بايد نگران چه چيزايي باشيم، من بخوام با كسي كه قراره يك عمر باهاش زندگي كنم دو ساعت حرف بزنم ممكنه سر از كلانتري در بيارم !!!
    دوستان متاهل، شما بياييد بگيد شما قبل از ازدواج مي خواستيد دو كلام حرف بزنيد كجا مي رفتيد پس!؟
    آقا سروش درست میگه من اصلا حواسم به سرما نبود وگرنه همون پارک طالاقانی یا ساعی خوب بود

میخوای برو همین کافه نادری که آقا سروش میگه احتمالا باید جای خوبی باشه فقط قبلش آمار قیمتش هم بگیر که یه دفعه موقعه حساب کردن جا نخوری

ترسی که بنده خودم از ازدواج دارم اینه که من آدم تنوع طلبی هستم.. با توجه به شناختی که از خودم دارم این احتمال رو میدم که پـس از
    مدتی نسبت بــه مخاطبم احساس یکنواختی پیدا کنم و در این صورت خیلی اتفاقهای بدی میفته. اهل ازدواجهای دوگانه ( دوهمسر) هــم
    اصلن نیستم.
    امین جان بعدم اگر وقت داشتی بیا با هم این مشکل رو حل کنیم جز یک چیز توی این دنیا همه چیز بعد از مدتی برای من تکراری و البته کم کم ازحالت یکنواختی تبدیل به نفرتم میشه حتی
    ---------------------------------

فقط اینم بگم دوست عزیز به نظرم شما خیلی هم قضیه رو سخت نگیر باور کن نه که بگم موضوع مهمی نیستا چرا که الان به خاطر محدودیت و مشکلاتی که هست این قضیه ازدواج و کلا رابطه بین دختر و پسر از رابطه فیثاغورسم پیچیده تر شده ولی یه قرار و ملاقات هستش دیگه شما به جای توجه به حاشیه ها مثل محل قرار ملاقات یا اینکه چی بخوریم و یا چی کادو بهم بدیم و ... به اصل موضوع که شناخت طرف مقابل باشه توجه کن

15. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

راستش من اصلا دوست ندارم تو این بحث شرکت کنم چون بعضی وقتا توش کل کل پیش میاد و اعصاب آدم خورد میشه یا بعضی ها خیلی خیلی سطحی و بچه گانه فکر میکنن که بنظرم اصلا نباید تو بحث ازدواج شرکت

کنن
    مسایلی رو پیش میکشن که مربوط به طرز تفکر یه نوجوان دبیرستانیه که الان هنوز تو سنی نیست که بخواد به ازدواج فکر کنه چون به بلوغ فکری نرسیده (جسارت نباشه صحبتم کلی بود خیلی از نوجوون ها هم از 100 جووون و مسن و پیر بیشتر درک و فهم دارن)

آقای sms11 درباره این قسمت صحبتتون :

اینجوری که فکر میکنید نیست ظاهر بینی بین همه هست ربطی به جنسیت نداره. این یه خصوصیت فردیه که هر انسانی میتونه داشته باشه چه خانم چه آقا

خیلی از آقایون هم شیفته و عاشق ظاهر یا وضع مالی یه خانم میشن همچین برعکس خانم ها هم ممکنه اینجور باشن.

به نظرم الان همه عاقلانه تر فکر میکنن که زود تن به ازدواج نمیدن
    بسی زیاد تایید!
    بـنده هم به سیگار کشیدن اهمیت نمیدم ، ولی متاسفانه در ایران همه چیز با همه چیز قاطی میشه همیشه.. طرف اگه سیگار بکشه میگن بدبخته..!
    شاید باورتون نشه ، من بهترین دوستم که اسمش رو میزارم رفیق فاب ، ســـیگار میکشه. البته خودم زیاد تلاش کردم که این سیگارش رو ترک کنه ولـی
    خب نتونست ، ولی حتی ذره ای از علاقه ی من نسبت بهش کم نشده

کاش فرهنگ طوری جا بیفته که در بحث ازدواج کسی به سیگاری بودن کسی اهمیـت نده.. البتـه در جاهای فرهنگ بالاتر این گونه هست.

+

در مورد ظاهر بینی خانم ها هم به نظر من نمیشه این رو با قاطعیت گفت... شاید درصد خانم هـای ظاهر بین کمی بیشتر باشه ولی خوب
    واقع گرا هم بینشون کم نیست و در واقع این ویژگی محدود به جنسیت فرد نمیشه.

+

اصلن نیستم
    .
    چقدر خوبه که حداقل شهامت بیانش رو دارید واقعا آفرین!
    سلام . در نگاه شما رفیق فاب معنی ای هم داره ؟ اصلا میدونین رفاقت چیه ؟ ارزش میذاری واسه رفیقت ؟ واسه حرفاش ؟
    فک نمیکنم والا .

آقا سروش درست میگه من اصلا حواسم به سرما نبود وگرنه همون پارک طالاقانی یا ساعی خوب بود

میخوای برو همین کافه نادری که آقا سروش میگه احتمالا باید جای خوبی باشه فقط قبلش آمار قیمتش هم بگیر که یه دفعه موقعه حساب کردن جا نخوری

امین جان بعدم اگر وقت داشتی بیا با هم این مشکل رو حل کنیم جز یک چیز توی این دنیا همه چیز بعد از مدتی برای من تکراری و البته کم کم ازحالت یکنواختی تبدیل به نفرتم میشه حتی
    ---------------------------------

فقط اینم بگم دوست عزیز به نظرم شما خیلی هم قضیه رو سخت نگیر باور کن نه که بگم موضوع مهمی نیستا چرا که الان به خاطر محدودیت و مشکلاتی که هست این قضیه ازدواج و کلا رابطه بین دختر و پسر از رابطه فیثاغورسم پیچیده تر شده ولی یه قرار و ملاقات هستش دیگه شما به جای توجه به حاشیه ها مثل محل قرار ملاقات یا اینکه چی بخوریم و یا چی کادو بهم بدیم و ... به اصل موضوع که شناخت طرف مقابل باشه توجه کن
    ببخشید یعنی اون یک چیز چی میتونه باشه؟

اتفاقا نکته اصلیش هم همین طرز فکر هست که باعث ضعف میشه اینکه شما بگی این کار مال تو فیلم هاست دقیقا باعث میشه انجامشون ندی یا انجام دادنشون مسخره به نظر بیاد

مثلا من همیشه دوست داشتم وقتی میاد سر میز صندلی را براش ببرم عقب تا بشینه ولی از بس دوستام هی میگفتن این کار نشانه ضعف و ... هست هیچ وقت انجام ندادم در حالی که مطمئن هستم انجام این کار تاثیر خوبی روش میگذاشت

نکته اصلی اعتماد به نفس هست .
    نه به باره نه به داره که اینجا معنی نداره .پس چون هنوز هیچی مشخص نیست مثل مجسمه سر جامون بشینیم ؟هیچ تلاشی نکنیم؟ اتفاقا اگه شما این کار را بکنی باعث میشی اون فرد احساس صمیمیت بیشتری بکنه و مسائل شخصیش را باهاتون راحت تر در میان بگذاره
    باهاشون طوری برخورد کن انگاری ده ساله میشناسیشون

جمع غریبه اگه بخوای حساب کنی که اکثرا مکان های عمومی جمع غریبه هست.

من دقیقا همین روال را روی 18 تا دختر (طی 5 سال و نیم )انجام دادم و همشون خودشون برای قرار دوم باهام تماس گرفتن

من مشهدم دوست عزیز تهران نیستم که بتونم مکان های مناسبش را معرفی کنم ولی اگه جایی باشه که بتونی رزرو کنی هم خیلی خوبه. ولی جایی باشه که شلوغ نباشد .معمولا کافی شاپ های بالای شهر خلوت تر و تمیز تر هستن ونمای بهتری هم دارن خصوصا نوع موسیقی ای که میگذارن خیلی تاثیر داره.حتما قبلش به چند تا کافی شاپ سر بزنید و چند تا مکان را ببینید تا بتونید بهترین جا را انتخاب کنید.(به حرف افراد که فلان جا خوبه یا .. اتکا نکنید و حتما خودتون هم اونجا را قبل از قرار بازدید کنید)

شما حتما با اعتماد به نفس برخورد کن (همش این کلمه تو ذهنت باشه اعتماد به نفس اعتماد به نفس اعتماد به نفس)
    . زیاد با کیک یا قهوه یا هر چی جلوت هست بازی نکن و سرت پایین نباشه .
    الان واقعا؟
    بعد یه نکته بقیه دوستان براشون سوال نشد یعنی؟؟؟18تا؟
    یه نکته بگم؟ چرا فکر میکنید که همه دخترا از سیگار بدشون میاد؟شخصا به سیگار علاقه مندم البته حتما لایت باشه
    در مورد این قضیه که بعضی ها به استناد سیگاری بودن نظر مساعدی ندارن دلیل داره اونم اینه که دغدغه این خانمها سیگار به تنهایی نیست! بلکه ایشون ها میدونن که کسی که اهل سیگار باشه مستعد چیزای دیگه هم ((شاید)) باشه یعنی احتمال گرایشش به چیزای دیگه از این خانواده به مراتب بالاتر از یک فرد غیرسیگاری هست

17. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •