تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 720 اولاول ... 367682838485868788899096136186586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    این پایه اورجینال TY-WK4P1RW میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد .و کلا از کجا میشه مدل پایه ها رو تشخیص داد؟؟کمی توضیح بدین ممنون میشم
    سلام

اگر پایه اورجینال موجود داشته باشند که از برخی نمایندگی های مرکزی می توانید آن را تهیه کنید . همچنین شاید با تماس به خدمات پس از فروش بانیان یا کوفرد بتوانید این پایه را تهیه کنید در غیر اینصورت باید پرس و جو کنید تا پایه اورجینال یا مشابه آن را پیدا کنید.

در داخل کاتالوگ یا همان دفترچه راهنمای تلویزیون درباره مدل پایه دیواری متناسب با تلویزیون و نحوه نصب آن توضیح داده شده است.

2. این کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان :

دو تا سوال :

1- آیا این بانه که صحبتش رو می کنید به جایی به غیر از تهران هم می فرسته ؟! مثلا به بندرعباس هم می فرسته ؟ من قیمت های بندر دستم نیست فردا میرم ببینم قیمت ها چطوره !

2- بعد این مدل 50 اینچ بدون گارانتی هم هست ؟ چنده ؟ بانه 50 اینچ گیر میاد ؟ چند ؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام دوستان :

دو تا سوال :

1- آیا این بانه که صحبتش رو می کنید به جایی به غیر از تهران هم می فرسته ؟! مثلا به بندرعباس هم می فرسته ؟ من قیمت های بندر دستم نیست فردا میرم ببینم قیمت ها چطوره !

2- بعد این مدل 50 اینچ بدون گارانتی هم هست ؟ چنده ؟ بانه 50 اینچ گیر میاد ؟ چند ؟

ممنون
    من پرسیدم گفتن میفرستن تهران!! بعد به هر جایی بخای از تهران ترانسفر میشه!!
    هزینش برای من تو کرمان زیاده! ضمنا تا بانه هم برای من اومدن واقعا سخته!!!
    50 اینچ تو کرمان 2530000 هست خیلی زیاده!!
    راستی شما سئوال کن ببین تو بندر یا گچین یا فشم چنده؟؟
    اگه شد ما هم از بندر بگیریم!
    مرسی

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان :

دو تا سوال :

ممنون
    سلام
    1 بله میفرستن، برای من به ساری فرستادن، بسته به فاصله هزینه رو براورد میکنن.
    2 فکر کنم 50 هم پیدا بشه ولی مطمئن نیستم.

6. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نمایندگی های پاناسونیک میگن خبری از ورود VT20/25 نیست و بعیده که وارد بشه. علت را هم نبود فیلم 3D بیان میکنند.

راستی آیا VT20/25 می تونه از طریق فلش مموری وصل شده به USB هم فیلم 3D پخش کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

نمایندگی های پاناسونیک میگن خبری از ورود VT20/25 نیست و بعیده که وارد بشه. علت را هم نبود فیلم 3D بیان میکنند.

راستی آیا VT20/25 می تونه از طریق فلش مموری وصل شده به USB هم فیلم 3D پخش کنه؟
    شما باور نکن دلیلش این باشه.با توجه به اینکه اکثر مردم دنبال design تلوزیون هستن متاسفانه افراد زیادی حاضر نیستن برای یه تلوزیون پلاسما (هر چقدر هم که عالی باشه ) حدود 2000.000 پول بدن واسه همین فروش نمیکنه
    V20 هم بخاطر قیمتشه فروش خوبی داره

در مورد VT20 نه نمیشه با فلش فیلم 3D پخش کرد برای پخش فیلم 3D (که الان تعدادشون خیلی کمه ) یا باید یه بلوری پلیر 3D بخرید که تو ایران زیر 300 پیدا نمیشه یا راه کار به صرفه تر اینه که یه PS3 بخرید (البته Firmware رو به 3.5 ارتقا بدید یعنی باید ارجینال باشه کپی خور نباشه ! ) و از PS3 به عنوان Bluray Player 3D استفاده کنید البته تنها مشکلی که هست اینه که صدا رو به صورت 5.1 پخش میکنه (که البته 99% مردم همین نوع سینمای خانگی دارن )
    در ضمن میتونید بازیهای زیبای PS3 رو به صورت 3D بازی کنید (الان تعداد این بازیها روز به روز در حال افزایشه )

در ضمن میتونید از قابلیت 2D به 3D هم استفاده کنید و فیلمهای قدیمیتون رو 3D ببینید.

در آخر باید بگم همه ی اینها در صورتی قابل انجامه که VT20 بیاد و گرنه که باید برید سراغ یه 3DHDTV دیگه که به نظر من PN50C8000 سامسونگ (با احترام به همه پاناسونیک داران عزیز ) بهترین مدل بعد از VT20

9. 2 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این قابلیت 2d به 3d رو پاناسونیک نداره . فقط سامسونگ داره . اما در مورد design به نظرم v20 و vt20 دیزاین خیلی خوبی دارند . شاید led ها یه خورده جلف تر باشند اما بعد از یه مدت از دل میرند و تو ذوق می زننند اما v/vt 20 خیلی باوقاره دیزاینش و اصلا از دل نمی ره در ضمن کیفیت ساختش هم به نظر خیلی بالا میاد . تصویرش هم که تکه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

قیمت v20 به شدت داره ایرانیزه !! میشه

اول تو نمایندگی ها

با اینکه همه نمایندگی رسمی هستند و باید قیمتها یکی باشه

42 اینچش

تهران : 1/720
    مشهد 1/780
    زاهدان : 1/850

تو شهر کذایی هم دیروز قیمت 1/320 بود امروز قیمت 1/380

خدا به خیر کنه فکر کنم ایران تنها کشوریه تو جهان که وسایل الکترونیک با گذشت زمان گرونتر میشن ( البته فارغ از بحث تورم جهانی )

12. 3 کاربر از alirafaat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پاناسونیک همیشه محصولای High end خودش رو یکسال بعد از عرضه جهانی تو بعضی کشورهای خاورمیانه به صورت رسمی ریلیز میکنه برای همین مدل VT20 به صورت رسمی سال 2011 وارد ایران میشه مدل V10 هم سال پیش در ایران به همین شکل عرضه شد.

14. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستانی که پلاسما دارند ممکنه یه عکس از پلاسماشون در حالت غیر دودی بودن بزارند. یعنی یک عکس در حالت دودی و یک عکس بعد از تنظیمات تصویر در حالت غیر دودی. آخه من هر چی تصویر تو مغازه ها دیده ام دودی بودند. یعنی میشه با تنظیمات از حالت دودی در بیاد. تصویر چقدر بهتر میشه؟
    لطفا اگه براتون مقدوره با یه دوربین با کیفیت (نه موبایل) عکس بگیرید.

تصویر دودی G20 مدل سال 2010 :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •