تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 103 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1025

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی زبان آلمانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

امتحانم 11خرداده سه ماه 40جلسه معلم خصوصی داشتم نمره امتحانم 57بود
    بعد از امتحان فهمیدم استرس بیخود فرصت رو ازم گرفت
    هیچ وقت توو امتحاناتی که معلمم میگرفت منظورم همون تستای گوته هستش کمتر از 90 نمیگرفتم البته توو لیزن و شرایبن
    فقط دنبال تستهای بیشترم از گوته البته کمترین امتیازم از شنیداری و شپرشن بود

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

هیچ وقت توو امتحاناتی که معلمم میگرفت منظورم همون تستای گوته هستش کمتر از 90 نمیگرفتم البته توو لیزن و شرایبن
    پس وقت اندازه کافی دارین. راستش شنیداری و صحبت کردن همیشه از بخش های سخت تست هر زبانی هست. البته حالا که شما نقطه ضعف تون رو می دونی، باید روی اونا اول تمرکز کنی و مرتفع اش کنی. من اتفاقا با دوستام همین دوتا بخش رو زیادتر کار می کردم چون گویا همه همین قسمت ها مشکل دارن. باید چند تا تست گویته رو تست های دیگه رو کار کنید که دست تون بیاد. من که الان رو ترجمه بودم، تاپیک تون اومد، گفتم جواب بدم و برگردم رو ترجمه دوباره. حالا اگه من وقت آزاد پیدا کردم، خبرتون می دم ولی زیاد روی من حساب نکنید. چون خودمم الان دارم برای تست ب2 و بعدش تست دف آمادگی می گیرم اگه خدا بخواد، زیاد معلوم نیست وقت آزاد پیدا کنم. حالا ببینید دوستان دیگه تو گروه هستن همرای شما همکاری کنن؟ من یه گروه واتس اپ دارم نمی دونم به دردتون می خوره یا نه، اونجا بچه ها به آلمانی صحبت می کنن و می نویسن ولی همون طوری که گفتم، من هر چند ادمین اش هستم، ولی اصلا نیستم! ولی چون کاربر زیاد داره، معمولا چند نفری پیدا می شن که باهاشون بشه چت کرد و اینا. یه چت روم هم داشتم که اون رو به خاطر این که وقت نداشتم، کلا متوقف اش کردم چند وقتی. اونجا بچه های ب2 و س1 جمع می شدیم. الان برنامه هام و وقت ام کمی نامرتبه. به خاطر همین وقت آزاد به کسی نمی تونم قول بدم. ولی پیدا شد، حتما خبرتون می دم
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

پس وقت اندازه کافی دارین. راستش شنیداری و صحبت کردن همیشه از بخش های سخت تست هر زبانی هست. البته حالا که شما نقطه ضعف تون رو می دونی، باید روی اونا اول تمرکز کنی و مرتفع اش کنی. من اتفاقا با دوستام همین دوتا بخش رو زیادتر کار می کردم چون گویا همه همین قسمت ها مشکل دارن. باید چند تا تست گویته رو تست های دیگه رو کار کنید که دست تون بیاد. من که الان رو ترجمه بودم، تاپیک تون اومد، گفتم جواب بدم و برگردم رو ترجمه دوباره. حالا اگه من وقت آزاد پیدا کردم، خبرتون می دم ولی زیاد روی من حساب نکنید. چون خودمم الان دارم برای تست ب2 و بعدش تست دف آمادگی می گیرم اگه خدا بخواد، زیاد معلوم نیست وقت آزاد پیدا کنم. حالا ببینید دوستان دیگه تو گروه هستن همرای شما همکاری کنن؟ من یه گروه واتس اپ دارم نمی دونم به دردتون می خوره یا نه، اونجا بچه ها به آلمانی صحبت می کنن و می نویسن ولی همون طوری که گفتم، من هر چند ادمین اش هستم، ولی اصلا نیستم! ولی چون کاربر زیاد داره، معمولا چند نفری پیدا می شن که باهاشون بشه چت کرد و اینا. یه چت روم هم داشتم که اون رو به خاطر این که وقت نداشتم، کلا متوقف اش کردم چند وقتی. اونجا بچه های ب2 و س1 جمع می شدیم. الان برنامه هام و وقت ام کمی نامرتبه. به خاطر همین وقت آزاد به کسی نمی تونم قول بدم. ولی پیدا شد، حتما خبرتون می دم
    موفق باشید
    Wie können wir also in dieser Gruppe Mitglied werden?

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض تاپیک اختصاصی زبان آلمانی

Bitte achten sie:
    Wie Lieber AABB gesagt hat., hat diese Gruppe gelöscht .

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض تاپیک اختصاصی زبان آلمانی

-----------------

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

Bitte achten sie:
    Wie Lieber AABB gesagt hat., hat diese Gruppe gelöscht .

Bitte achten Sie darauf
    Ich meinte die Whatsappgruppe und nicht die andere.

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

Schicken Sie mir gerne Ihre Whatsapp Nummer per PN, damit kann ich Sie hinzufügen.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من در آلمان هستم و در حال حاضر B2 می خونم. من فقط A1 رو اونم نصفه نیمه تو ایران خوندم. امتحان رو بار اول تونستم پاس کنم البته بهم خیلی فشار اومد
    البته در زمینه امتحان A1 تجربه زیاد دارم و چند نفر هم تونستم طوری باهاشون کار کنم که پاس کنن. من چند تا سوال دارم خدمتتون.

1- برای چه کاری A1 لازم دارین؟
    2- آیا امتحان دادین و اگر بلی نمرتون در هر Teil چقدر شده؟
    3- چه کتاب درسی منظورم Studio D
    یا Menschen
    و چه کتاب تستی خوندید؟
    Fit fürs
    Zertifikat deutsch
    prufüngtraing

مثل همه امتحانات دیگه تست زدن جواب میده گرچه سوالات جدیده ولی بانک سوالات محدوده ولی چون سوال بیرون نمیدن امنیت آزمون حفظ
    میشه. یعنی سوال امتحان عینا تو هیچ امتحانی نیست به جز Sprechen که فقط از کتاب میاد!!!! یعنی همون کارت ها که عینا از کتاب Cornelsen
    داده میشه. کارت ها محدوده و میشه نمره کامل گرفت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

Hallo zusammen
    ein Freund von mir bräuchte "Schritte 1" und ich habe ihm den Link von diesem Forum mitgeteilt. Aber wahrscheinlich funktioniert der Link nicht mehr.
    Könnt ihr bitte einen Gefallen tun und mir sagen, wo ich PDF des Buches "Schritte 1" und seine CD finden kann.
    Vielen Dank

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Hallo zusammen
    ein Freund von mir bräuchte "Schritte 1" und ich habe ihm den Link von diesem Forum mitgeteilt. Aber wahrscheinlich funktioniert der Link nicht mehr.
    Könnt ihr bitte einen Gefallen tun und mir sagen, wo ich PDF des Buches "Schritte 1" und seine CD finden kann.
    Vielen Dank
    Almanii.blogspot.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •