پس وقت اندازه کافی دارین. راستش شنیداری و صحبت کردن همیشه از بخش های سخت تست هر زبانی هست. البته حالا که شما نقطه ضعف تون رو می دونی، باید روی اونا اول تمرکز کنی و مرتفع اش کنی. من اتفاقا با دوستام همین دوتا بخش رو زیادتر کار می کردم چون گویا همه همین قسمت ها مشکل دارن. باید چند تا تست گویته رو تست های دیگه رو کار کنید که دست تون بیاد. من که الان رو ترجمه بودم، تاپیک تون اومد، گفتم جواب بدم و برگردم رو ترجمه دوباره. حالا اگه من وقت آزاد پیدا کردم، خبرتون می دم ولی زیاد روی من حساب نکنید. چون خودمم الان دارم برای تست ب2 و بعدش تست دف آمادگی می گیرم اگه خدا بخواد، زیاد معلوم نیست وقت آزاد پیدا کنم. حالا ببینید دوستان دیگه تو گروه هستن همرای شما همکاری کنن؟ من یه گروه واتس اپ دارم نمی دونم به دردتون می خوره یا نه، اونجا بچه ها به آلمانی صحبت می کنن و می نویسن ولی همون طوری که گفتم، من هر چند ادمین اش هستم، ولی اصلا نیستم! ولی چون کاربر زیاد داره، معمولا چند نفری پیدا می شن که باهاشون بشه چت کرد و اینا. یه چت روم هم داشتم که اون رو به خاطر این که وقت نداشتم، کلا متوقف اش کردم چند وقتی. اونجا بچه های ب2 و س1 جمع می شدیم. الان برنامه هام و وقت ام کمی نامرتبه. به خاطر همین وقت آزاد به کسی نمی تونم قول بدم. ولی پیدا شد، حتما خبرتون می دم
موفق باشید