تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 139 اولاول ... 367682838485868788899096136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

غصه نخورید. فوتباله دیگه.
    بعضی وقت ها تصمیم ها به نفع ماست و بعضی وقت ها به ضرر ما.
    بهتره زودتر این بازی رو فراموش کنیم و فوکوس کنیم روی بازی بعد.

قسمت های ناراحت کننده ی فوتبال ارزش فکر کردن ندارند.

2. 11 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

یاد بازی با بایرن افتادم چند سال پیش کهتو همین رقابت ها بود و فکر کنم رافائل اخراج شد و بازی رو 3به یک باختیم.به نظرم فرگوسن باید خیلی زودتر تعویض میکرد.داور هم که خیلی راحت حق تیمو خورد.یه پنالتی نگرفت و اخراج اشتباه نانی.
    اتفاقا فرگوسن از تجربه و هوشش بود که تعویض نکرد...پیش بینی میکرد رئال گل میزنه و منچستر بازم نیاز به گل داره...

اتفاقا تعویض ها عالی بود...فقط رونی یه کم دیر اومد اگه زودتر میومد میتونست بیشتر تو دفاع کمک کنه...

4. 5 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

البته بازی با بایرن بود.
    درسته دوست عزیز تصحیح کردم.
    تا وقتی 11 نفره بودیم رئال هیچ شانسی نداشت و حملاتش هیچ نتیجه ای نداشت و منچستر با کنترل کردن بازیکنان رئال و ضد حملات داشت بازی و وقت رو به سود خودش تموم میکرد که یه داور ترک پیدا شد بازیو برای رئال خیلی راحت عوض کرد.

6. 4 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

زجر آور ترین بازی 5 سال اخـــــیریبود که من دیدم!! واقعا حالم بد شد وسط بازی...

شاید بهترین فرد واسه نظر دادن در مورد این بازی من باشم چون از بچگی طرفدار دو آتیشه هر دو تیم بودم... ولی الان انقدر حالم بده که یکم باید در مورد بازی کمتر فکر کنم اما در آینده درمورد مسائل تاکتیکی بازی حتما میام مفصل صحبت میکنم. اما مسائل سطحی رو فعلا میگم

من وسط بازی دیگه همه نگرانم شده بودن و کارم به آب قند کشید!!! حاله منو فقط رونالدو میتونست درک کنه و بالعکس!!

1.اخراج به شدت سخت گیرانه بود. ....کل برنامه های بازیمونو ریخت بهم ....اما نباید باخت رو بندازیم گردن این اخراج ! منچستر 1-0 جلو بود ، تیمحریف 2 گل میخواست، اونجوری همه جانبه رئال تیم رو میکشه جلو ولی بجای اینکه ما از این فرصت استفاده کنم تو 3 دقیقه 2 گل خوردیم .... نتوستیم بعد گل اول رئال نمرکز خودمون رو بازیابی کنیم

2. ای کاش ما اون گل رو نمیزدیم اونوقت خیلیییییییی راحت تر میتونستیم بازی رو کنترل کنیم ، بعدگلی که رئال خورد انگار یه بشکه انگیزه خالی کردن توی دهن هربازیکن رئال .........اگرهمون 0-0 بود تا اخرایبازی میتونستیم راحتتر نتیجه بگیریم

3. با احترام به برنامه های تاکتیکی فرگی کبیر اما باید حتما حتما حتما رونی در این بازی می بود!! هر چقدر هم که ادم تاکتیک مناسب یک بازی رو بدونه اما همیشه سعی میشه که با توجه به وجود بازیکنان کلیدی و ستاره اون سیستم رو منعطف کرد تا اون مهره هم بشه بهره بود سود تاکتیکی اینکه رونی در بازی نباشه خیلی کمتر از ضررش بود

4.فکر نکنم پنالتی روی اورا اتفاق افتاد...

5.رونالدو هم تورفت هم تو برگشت بهمون گل زد امااااااا بعد از گلش در دقایق اخر بازی به شدت همه متوجه کم کاریش شدند... حتی رئالی ها تا مجبور نمیشدن بهش دیگه پاس نمیدادن!

update.....

انقدر تو نیمه دوم اعصابم بکار گرفته شد که نیمه اول رو به کل فراموش کردم........... نیمه اول فوق العاده بودیم ، عالیییی ..واقعا یه بازی خیلی سریع و بینقص رو انجام دادیم ولی پاشنه اشیل امسالمون کار دستمون داد دقیقا زمانی که فقط به اون ها احتیاج داشتم و مهاجم ها کاری از دستشون بر نمی اومد.
    Last edited by eman619rv; 06-03-2013 at 01:56.

8. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

غصه نخورید. فوتباله دیگه.
    بعضی وقت ها تصمیم ها به نفع ماست و بعضی وقت ها به ضرر ما.
    بهتره زودتر این بازی رو فراموش کنیم و فوکوس کنیم روی بازی بعد.

قسمت های ناراحت کننده ی فوتبال ارزش فکر کردن ندارند.
    دمت گرم.
    +
    چی میشد همیشه این طوری پست بدی؟
    بعضی مواقع ادم شک میکنه شما طرفداره یونایتد هستید.
    (دوستانه بود خواهشا به دل نگیر.)

++++

رافائل این بازی خیلی بهتر از بازی رفت کار کرد. در حد و اندازه های همیشگیش بود. مخصوصا پا به توپ هاش و حمله به قلب دفاع حریف خوب بود.
    فن پرسی هم که کلا توپ رو پاش جفت و جور نمیشد. 2 تا سایه زد. + الان قدر اون موقعیت به هدر رفته بازی رفت رو می فهمیم.
    ولبک هم خوب کار کرد. همیشه دریبلینگ و حمل توپش رو دوست داشتم.
    گیگز هم تقریبا هم جای زمین بود. گیگز و رافائل هر دو کریس رو باید مهار می کردند. که به نظرم خوب انجامش دادند. هر دفعه یکیشون می رفت تو پای کریس و اون یکی پوشش می داد. خوب بود.

10. 9 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اتفاقا فرگوسن از تجربه و هوشش بود که تعویض نکرد...پیش بینی میکرد رئال گل میزنه و منچستر بازم نیاز به گل داره...

اتفاقا تعویض ها عالی بود...فقط رونی یه کم دیر اومد اگه زودتر میومد میتونست بیشتر تو دفاع کمک کنه...
    این که رونی دیر اومد به بازی قبول دارم اما وقتی 10 نفره شدیم بهتر بود اول والنسیا بیاد و تو کار دفاعی شرکت کنه و بعد رونی بیاد در خط حمله بازی کنه.میشد حتی با 10 نفره بودن بازی رو به سودمون تموم کنیم که داور نذاشت.به هر حال ما دیگه حذف شدیم و باید به لیگ بیشتر فکر کنیم تا سال دیگه بتونیم در این رقابت ها جبران کنیم.

12. 6 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای کاش ما اون گل رو نمیزدیم اونوقت خیلیییییییی راحت تر میتونستیم بازی رو کنترل کنیم ، بعدگلی که رئال خورد انگار یه بشکه انگیزه خالی کردن توی دهن هربازیکن رئال .........اگرهمون 0-0 بود تا اخرایبازی میتونستیم راحتتر نتیه بگیریم
    منم باهاتون موافقم. به شخصه دوست داشتم این گل کمی دیرتر زده میشد. اون موقع راحت تر میشد بازی رو کنترل کرد. بالاخره عناصر هجومی رئال خیلی خطرناکن.

+

در عرض 13 دقیقه کارمون تموم شد. ای لعنت به این عدد.

+

درسته نانی این فصل خیلی کم بهش بازی رسیده بود. اما انصافا کم کاری نکرد. و وقتی هم از زمین رفت بیرون کمبودش کاملا حس شد.

14. 6 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sheil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من واقعا به منچستری بودنم افتخار میکنم .
    واقعا هوشمندانه بازی کردیم ، اما حیف که با اشتباهات داوری بازیو باختیم .
    امیدوارم تیمی که در لیگ قهرمانان اول میشه ریال نباشه .

16. 4 کاربر از Sheil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته بهتر بود بعد از اینکه 10 نفره شدیم و حملات رئال به اوج خودش رسیده بود یه تعویض انجام میشد. و والنسیا میومد تو.

این جوری دفاع مستحکم تر میشد

+

میشد با این تعویض کمی وقت تلف کرد و بازی رو اروم کرد تا ادرنالین رئالی ها هم فروکش کنه.

18. 5 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

به هر حال مادرید جور دیگه ای صعود میکرد باید تعجب میکردیم . یه سر به تاپیک رئال بزنید برای مثال : دی
    باز هم مورینیو با کمک داور مارو شکست داد ( مثل سال 2004 با پورتو ) ... اصولا تیم های مورینیو تو 1/8 با کمک داور صعود می کنن ( مثل سال 2010 با اینتر جلو چلسی و پنالتی عجیبی که روی کالو اتفاق افتاد و گرفته نشد )
    من زیاد ناراحت نیستم چون میدونم صعود حق کدوم تیم بود و کدوم تیم با توجه با بضاعتش بهتر بازی کرد .. به بازیکنا هم تبریک میگم تلاششون رو کردن امیدوارم با هماهنگ تر شدن این تیم سال بعد بتونیم موفق تر ظاهر بشیم ..
    الانم باید به فکر بازی با چلسی و لیگ باشیم ...

+

مطمئن باشید این تیم سر الکس حقشو از ucl میگیره ... مثل چلسی ( راستی داور بازی تام هنینگ اوربو نبود ؟ مو کاشت ؟ : دی )

20. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •