تاریخش رو هنوز اعلام نکردن....
تاریخش رو هنوز اعلام نکردن....
از این حرف قلعه نوعی بدم میاد که میگه مجیدی هنوز اون مجیدی سابق نیست ! توی اون 30 دقیقه ای که بازی کرد 2 تا پاس بهش رسید . توی این 2 تا پاس که همش هم گوشه ی سمت راست بود یکیش خیلی جلوتر از مجیدی بود . جلوش هم مدافع بود . با کلی دوندگی رسید بهش و از مدافع تیم جلو زد ! هر 2 تا شوتش هم قشنگ زد زاویه بسته بود خوب .
خیلی هم با روحیه بود و واقعا حرکتهاش بوی گل میداد اما کسی بهش پاس نمیداد ! جای گیریش دوندگیش همه چیش عالی بود من نمیدونم چرا هی قلعه نوعی این حرفو میزنه!
قلعهنويي: شايد دربي زيبا نشود
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: شايد دربي بازي زيبايي از کار در نيايد، شايد هم زيبا شود.
امير قلعهنويي در تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي با ملوان مسابقه سختي است، هر بازي براي ما حکم فينال را دارد و سخت تر از آن اين است که مقابل تيم خوب و مردمي ملوان بازي ميکنيم اما خوشحاليم که ملوان هم براي فوتبال بازي کردن به ميدان ميآيد .
وي در مورد اينکه استقلال همواره در انزلي مشکل داشته و زمين ورزشگاه تختي ناهموار است گفت: زمين انزلي قطعاً از زمين ورزشگاه فولادشهر اصفهان بهتر است، در اصفهان زمين سفت بود ،البته استقلال براي هر شرايطي خودش را آماده ميکند.
سرمربي استقلال درمورد تهديد فيفا مبني بر کسر 6 امتياز از استقلال به دليل بدهي به رينالدو گفت: اين مسئله مربوط به مديريت است و به ما ربطي ندارد، تمام فکر و ذکر ما بايد داخل زمين باشد و اين مسئله هم کار مديريتي است.
وي در مورد اينکه يحيي گلمحمدي گفته است ممکن است به بازيکنان 2 اخطاره پرسپوليس استراحت بدهد تا به دربي برسند گفت: ما فقط به ملوان فکر ميکنيم.
قلعه نويي در مورد ميزباني از سپاهان در جام حذفي گفت: فکر ميکنم خود اصفهانيها هم از اينکه بازي در تهران است خوشحال باشند، زيرا سپاهان هم خوب فوتبال بازي مي کند و بازيکنان تکنيکي دارد. هردو تيم فوتبال بازي ميکنند اگر قرار بود بازي به اين زيبايي در فولادشهر برگزار شود قطعاً از کيفيت آن کم ميشد.
سرمربي استقلال درمورد بازي فرهاد مجيدي در مقابل مس کرمان گفت: مجيدي با روزهاي اوجش فاصله دارد اما زحمت خودش را کشيد.
وي در مورد مصدومان و محرومان استقلال در بازي با ملوان گفت: فقط خسرو حيدري مصدوم است و ساير بازيکنان به اين بازي ميرسند، محمدرضايي هم به اين بازي خواهد رسيد. امروز هم به بازيکناني که مقابل مس 90 دقيقه بازي کردند استراحت داديم.
سرمربي استقلال درمورد عکس گرفتنش با نونهالان فوتباليست گفت: اينها سرمايههاي مملکت هستند شايد از بين آنها 2 يا 10 بازيکن بيرون بيايد اما مسئله مهم اين است که آنها از نظر روحي و رواني به آرامش برسند اين مسائل مهمتر از مسائل ديگر است، در کنار تمرين استقلال آمديم عکسي هم با آنها گرفتيم .
قلعهنويي در مورد اينکه استقلال چه زماني به بلوغ کامل تاکتيکي ميرسد گفت : ما در ليگ قهرمانان آسيا به بلوغ کامل تيمي ميرسيم .
وي در مورد اينکه يعني در دربي هم استقلال به بلوغ نميرسد گفت: متري نيست؛ شايد دربي زيبا شود، شايد هم بازي زيبايي از کار در نيايد. يک بازي ملاک نميشود، مهم آن است که شرايط ما خيلي خوب است و روند رو به رشدي داريم و اين يعني آنکه به شرايط ايدهآل هم ميرسيم.
با تغيير قوانين نقل و انتقال بازيکنان از سوي فيفا
ITC مجيدي 15 روزه و قانوني صادر شد
مسئول روابط بينالملل سازمان ليگ از صدور قانوني ITCفرهاد مجيدي خبر داد.
محمدرضا کسرايي در گفتوگو با خبرنگار فارس، در مورد شائبه صدور غيرقانوني ITC فرهاد مجيدي گفت: باشگاه استقلال 22/7/2012 درخواست صدور ITC اين بازيکن را از فدراسيون قطر داشت که با توجه به اتمام قرارداد مجيدي با الغرافه باشگاه قطري در اين زمينه کارهاي نبوده و فدراسيون قطر بايد اين مجوز را صادر ميکرد. من با مسئول ITC فدراسيون قطر صحبت کردم و آنها ضمن عذرخواهي گفتند که نميدانستند که قوانين فيفا تغيير کرده است و تصورشان اين بود که همان يک ماه را براي صدور مجوز بازي زمان دارند. در حاليکه طبق قوانين جديد فيفا براي صدور ITC فقط 15 روز زمان نياز است.
وي ادامه داد: قوانين نقل و انتقالات توسط فيفا تغيير کرده است و يکي از قوانيني که در آن تغييرات ايجاد شده همين تغيير يک ماه به 15 روز است. بنابراين طبق قانون جديد ITC فرهاد مجيدي به طور اتوماتيک در 12 ژانويه صادر شده است وهيچ منع قانوني در اين زمينه وجود ندارد.
منبع : ورزش3
21 بازی 41 امتیاز و رتبه اول!!
به نظرتون چرا یه تیم با کمتر از 2 امتیاز در هر بازی می تونه صدر نشین باشه؟
تیم های دیگه قوی شدند یا بالای جدولی ها بسیار ضعیف شده اند؟؟
ما کلا خوب شروع نکردیم و اون اوایل خیلی امتیاز از دست دادیم ! اگه از همون اول مثه الان بازی می کردیم الان خیلییییی بیشتر بود امتیازات تیم .. !!
دوست عزیز کلا نه کسی قوی شده نه کسی ضعیف شده . چند صفحه پیش من جداول لیگ برتر رو توی این 4 5 ساله گذاشتم هر ساله امتیازا همینه ! یعنی کم و زیاد نمیشه کلا کیفیت لیگ ما اینه . کیفیت آقای گلامون آمار و ارقام ها دست نمیخوره هر ساله تکرار میشه
Last edited by MohammadT15; 17-01-2013 at 14:59.
بلی متاشفانه کاملا درست می گید. چند ساله که قهرمان 2 امتیاز از هر بازی گرفته!!
قلعهنويي: به فينال انزلي فکر ميکنم، نه دربي
سرمربي استقلال گفت: در شرايط فعلي من بيش از آنکه به دربي فکر کنم، تمرکزم به بازي برابر ملوان در انزلي است.
امير قلعهنويي سرمربي تيم استقلال در حاشيه تمرين امروز اين تيم در جمع خبرنگاران در خصوص آخرين شرايط تيمش قبل از ديدار با ملوان اظهار داشت: ملوان تيم بسيار خوبي است و نسبت به سالهاي گذشته خيلي بهتر شده است.
آنها در جايگاه پنجم جدول حضور دارند. ملوان همواره در تهران و انزلي تيمهاي بزرگي را شکست داده و اعتقاد دارم يک مدير معرفتي و کاربلد به نام درودگر دارد و همه اين مسائل نشان ميدهد که بازي سختي داريم اما ما هم استقلال هستيم و بازيکنان همدلتر شدهاند و اميدوارم بازي به بازي شرايط بهتري پيدا کنيم . آنها يکسري نقاط ضعف و قوت دارند که ما نتوانستيم آنها را آناليز کنيم چون فاصله بازيها بسيار کم است و اگر بخواهيم زياد کار تاکتيکي کنيم، زمان نداريم اما اميدوار هستم اين بازي مثل هميشه زيبا باشد.
وي تأکيد کرد: ميدانيم که شرايط جوي در انزلي باراني نيست و کيفيت زمين انزلي نسبت به سال هاي گذشته بهتر شده است .
وي در پاسخ به اين سوال که شرايط دربي چقدر ميتواند روي اين مسابقه اثر گذار باشد گفت: براي من فکر و ذکرم بازي با ملوان است و بازي به بازي جلو ميرويم. فينال انزلي از همه چيز براي ما مهمتر است.
قلعهنويي در خصوص مصدومان و محرومان تيمش در بازي شنبه گفت: حيدري به دليل محروميت در اختيار ما نيست و عباس محمدرضايي زير نظر کادر پزشکي تمرين ميکند. از آنها تشکر ميکنم ولي هنوز شرايط رضايي براي اين بازي مشخص نيست.
خبرنگاري پرسيد هميشه شاهد بوديم قبل از دربي بازيکنان کري ميخوانند ولي اين بار مديران عامل عليه يکديگر موضع گرفتند، نظر شما در اين خصوص چيست؟ قلعه نويي گفت: من مطبوعات را نميخوانم ولي جامعه ما نياز به آرامش دارد و صبر مردم از اينگونه رفتارها لبريز شده است. ما به عنوان الگوهاي فوتبال بايد به شکلي رفتار کنيم که طرفداران لذت ببرند، اينجا فقط جنگ اعصاب است، ما از يک مديرعامل تعريف کرديم ولي عليه ما صحبت کردند، وقتي اهل فن نباشند اين حرفها به وجود ميآيد. رويانيان يک مدير زحمتکش است و کارهاي بزرگي انجام داده ولي بعد از گفتن اين صحبتها عليه من موضع گرفتند و افراد ناکار بلدي که در اينجا هستند باعث شدند تا به جاي لذت بردن از فوتبال سوهان روح طرفداران شدهاند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال درخصوص اينکه چه پيشنهادي دارد تا در آستانه دربي تنش ها از روي سکوها از بين برود گفت: اگر آقايان عليه ما اطلاعيه ندهند باز هم ميگويم که رويانيان و فتحالله زاده دو مدير زحمتکش اين فوتبال هستند و در اين فوتبال کارهاي خوبي انجام دادهاند، بازهم اعتقاد دارم آدمهاي ناکاربلد براي مطرح کردن خودشان صحبتهايي ميکنند که همهچيز زير سئوال ميرود. رفتار محمود خوردبين و بزرگان ديگر باعث ميشد که تنشي روي سکوها به وجود نيايد اما اعتقاد دارم طوري رفتار کنيم که از فوتبال لذت ببريم. ديشب بارسلونا در دقيقه 89 گل خورد اما پس از پايان بازي همه يکديگر را در آغوش گرفته و همه چيز تمام شد و رفت اما اينجا هيچکس لذت نميبرد و اگر تنشي هم وجود دارد خودمان اينگونه رفتار ميکنيم . من اعتقاد دارم همه بايد احترام يکديگر را نگه دارند و فرقي نميکند که دربي برگزار شود يا نه ، مردم دورود رفتارهاي خوبي انجام ميدهند و الگوي فرهنگي شدهاند.
گزارش تمرين آبيپوشان
بازيکنان تيم استقلال به خاطر رکوردشکني آرش برهاني در تمرين امروز به اين بازيکن هديه دادند.
تيم فوتبال استقلال آخرين تمرين خود در تهران را قبل از ديدار مقابل ملوان انزلي از ساعت 15 امروز در کمپ زندهياد حجازي در حالي برگزار کرد که قبل از شروع تمرين مجتبي جباري به صورت پنهاني و در حضور تمام بازيکنان به نمايندگي از آنان به آرش برهاني به خاطر شکستن رکورد گلزني در استقلال هديهاي را اهدا کرد. قلعهنويي در ابتدا ضمن تشکر از همه بازيکنان که در امر گلزني به آرش برهاني کمک کردند، از تمام بازيکنان خواست تا براي اين بازيکن دست بزنند.
* خسرو حيدري که در ديدار آينده مقابل ملوان محروم است، در تمرين امروز آبيپوشان حضور نداشت.
* حميد بابازاده تمرينات سفت و سختي را براي سيد مهدي رحمتي در نظر گرفته است.
* قبل از شروع تمرين امروز بازيکنان تيم استقلال با يکديگر در خصوص کسر 6 امتياز از اين تيم و صحبتهاي پيرامون اين موضوع از خبرنگاران سؤال ميکردند.
* حدود 50 نفر از طرفداران استقلال در تمرين امروز آبيپوشان حضور داشته و بعد از گذشت 30 دقيقه و با درخواست مسئولان کمپ ورزشگاه را ترک کردند.
* ميرشاد ماجدي در تمرين امروز حاضر نبود اما شاهرخ بياني برنامههاي تاکتيکي آبيپوشان را نظارهگر شد.
* دويدن دور زمين، گرم کردن بدنها، ارسال از جناحين و شوت به سمت دروازه برنامههاي اصلي تمرين امروز را تشکيل ميداد.
* تيم فوتبال استقلال ساعت 11:30 فردا تهران را به مقصد انزلي ترک خواهد کرد و اين تيم عصر همين روز يک جلسه تمريني را در اين شهر برگزار ميکند.
ديدار دو تيم ملوان و استقلال از ساعت 15 روز شنبه در ورزشگاه تختي انزلي برگزار خواهد شد.
خوب بچه ها فرهاد از بازی با ملوان خط خورد . من به شخصه خوشحالم . خود امیر هم میدونه داره چیکار میکنه و واقعا دیگه پدرکشتگی ها رو گذاشته کنار . داره برای تیم کار میکنه و دیگه به فکر منافع شخصی خودش نیست . حالا هم فرهاد رو از این بازی کنار گذاشته تا هم استراحت کنه هم مصدوم نشه هم اینکه از لحاظ بدنی باهاش کار کنن و به آمادگی برسه برای دربی . کاملا هدف قلعه نوعی مشخصه و جای تحسین داره
به هر حال نمیخواد فرهاد مجیدی توی دربی ناآماده باشه . چه کامل بازی کنه چه تعویضی بیاد و بره میخواد آماده وارد زمین شه .
در فاصله يک هفته تا دربي 76
مجيدي از فهرست 18 نفره استقلال خط خورد
فرهاد مجيدي در فهرست 18 نفره استقلال در ديدار مقابل ملوان قرار نگرفت.
به گزارش فارس، امير قلعه نويي در حالي تيمش را به انزلي مي برد که فرهاد مجيدي را از فهرست 18 نفره خط زده است.
تيم استقلال امروز ساعت 12 از تهران با هواپيما به رامسر مي رود و سپس راهي انزلي مي شود.
فرهاد مجيدي در حالي که در بازي گذشته استقلال براي دقايقي به ميدان رفت براي بازي با ملوان با تشخيص امير قلعه نويي به انزلي نمي رود.
قرار است او به همراه حاج قاسم بدنساز استقلال در تهران به کارهاي بدني بپردازد تا اين بازيکن را براي دربي 76 آماده کند.
تيم استقلال فردا ساعت 15 مقابل ملوان قرار مي گيرد.
بدنساز استقلال در خصوص اين موضوع گفت: بدن فرهاد مجيدي بايد آماده تر شود و طبق برنامه قلعه نويي بايد به شرايط ايدهآل برسد از همين رو تا بازگشت تيم از انزلي به صورت اختصاصي با مجيدي کار مي کنم. البته عباس محمدرضايي نيز همين شرايط را دارد.
اخبار کوتاه از آبيپوشان
2 بازيکن تيم استقلال در بازي با ملوان در خطر محروميت از بازي آينده با پرسپوليس قرار دارند.
تيم استقلال در حالي فردا به مصاف ملوان انزلي مي رود که 3 بازيکن 2 اخطاره در ترکيب خود دارد.جواد نکونام، عباس محمد رضايي و امير حسين صادقي 2کارته هاي اين تيم محسوب مي شوند که در اين بين عباس محمدرضايي به انزلي سفر نکرده است.
به گزارش فارس،همچنين فرهاد مجيدي، ميثم بائو، سياوش اکبرپور، هاشم بيک زاده و ايمان موسوي بازيکنان تک اخطاره استقلال محسوب مي شوند.
خسرو حيدري در بازي با ملوان 3 اخطاره است و براي بازي هفته آينده مشکلي نخواهد داشت.
اعضاي تيم استقلال بعد از سفر به رامسر با اتوبوس راهي انزلي مي شوند و سپس به هتل سپيد کنار مي روند.
قرار است تيم استقلال عصر امروز يک جلسه تمرين در زمين باشگاه ملوان و يا يکي از زمين هاي اطراف هتل انجام دهد.
========================================
صالح: مجيدي چون آماده نبود به انزلي نيامد
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: مجيدي به دليل آنکه آماده نبود به تشخيص ما در تهران ماند.
امير قلعهنويي در نشست خبري پيش از مسابقه با ملوان شرکت نکرد و مجيد صالح دستيارش در انزلي مقابل خبرنگاران قرار گرفت و گفت: قلعهنويي با ماشين شخصي خود از رامسر به سمت انزلي آمده و چون نرسيده است من را به نشست فرستاد. من از شما عذرخواهي ميکنم.
وي ادامه داد: خسرو حيدري به دليل محروميت و عباس محمدرضايي به دليل مصدوميت همراه تيم ما نيستند. فرهاد مجيدي نيز به دليل آن که آماده نبود به تشخيص ما در تهران ماند تا کار کند نبايد به او فشار بيايد.
مربي استقلال در مورد بازي فردا گفت: به نتايج اخير ملوان نگاه نميکنيم همه تيمها مقابل استقلال با انگيزه هستند مس کرمان هم مقابل ما بازي متفاوتي انجام داد. هر بازي براي ما حکم فينال را دارد و اگر لغزش داشته باشيم صدر جدول را از دست ميدهيم.
ورزش 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)