دانلود 91 گل مسی در سال 2012 با کیفیت HD (به نقل از سایت منبع)
دانلود : 300MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: منبع
دانلود 91 گل مسی در سال 2012 با کیفیت HD (به نقل از سایت منبع)
دانلود : 300MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: منبع
عناوین روزنامه ی اسپورت :
پیشنهاد جنون آمیز
بیست و دو میلیون یورو در فصل
(آبراموویچ قصد دارد با ارائه ی این پیشنهاد پپ را راضی به هدایت چلسی کند)
والدس : هنوز درباره ی آینده ام صحبتی نکرده ام
مورینیو به خاطر درگیری با یک شهروند مورد شکایت قرار گرفت
دیدار تیتو و پپ در نیویورک
مصاحبه مسی با فرانس فوتبال
برنده ی چهار توپ طلا، طی مصاحبه ای با مجله ی ترتیب دهنده ی جایزه ی توپ طلا، یعنی فرانس فوتبال از احساس خود پس از کسب چهارمین جایزه پیاپی گفته است.
مسی اذعان کرده که هنوز آنطور که می خواهد نمی تواند در سخنرانی در میان جمع همه ی آنچه را که می خواهد بیان کند و همچنین گفته که در صحبت های پس از کسب توپ طلا می خواسته از تیتو و آبیدال یاد کند ولی فراموش کرده است. همچنین می خواسته به کریستیانو رونالدو هم بابت حضور در میان برترین های جهان تبریک بگوید.
در مورد لباسی که در مراسم به تن داشت و شابهتش با لباسی که مارادونا سالها پیش به تن کرد، عنوان کرده که این مساله تصادفی بوده است.
برای مسی همه ی توپ طلاهایی که کسب کرده به یک اندازه هیجان انگیز نبوده اند و نخستین جایزه برای او از همه ویژه تر است. با این حال خاطر نشان کرده که به دنبال کسب توپ طلاهای بیشتر است.
در بخش دیگری از مصاحبه، مسی بار دیگر تصریح کرده است که مقام های تیمی را به جوایز فردی ترجیح می دهد. به گفته ی مسی : « هر وقت چشمانم را می بندم و کارنامه ی ورزشی ام را مرور می کنم نخستین تصویری که به ذهنم می رسد فینال 2009 جام باشگاههای اروپا در رم ، گلی که با ضربه سر به ثمر رساندم و شادی تیمی است.»
پدرو در گذر زمان:
تفاوت را احساس کنین!
زلاتان : به نظر من كريس رونالدو پسر خوشبختي هست كه هر سال بليط صف اول رو ميگيره و ميبينه مسي چه جوري اون جايزه رو ميبره
Last edited by runner; 13-01-2013 at 01:07.
عناوین روزنامه ی مارکا
اوساسونا صفر - رئال مادرید صفر
رئال مادرید ؛ کاریکاتوری در برابر اوساسونا
بازی وحشتناک شاگردان مورینیو که نشانی از یک تیم نداشتند
بدون کریستیانو، تنها یک ضربه به سمت دروازه ی تیم انتهای جدول
اخراج بی معنی ِ کاکا که تنها بیست دقیقه در زمین بود
مورینیو : بعضی بازیکنان بازی بسیار خوبی انجام دادند
مورینیو باید شوخی اش گرفته باشد!
رئال مادرید امروز احتمال دارد در فاصله ی هجده امتیازی بارسا قرار گیرد
عناوین روزنامه ی اسپورت :
اوساسونا صفر - رئال مادرید صفر
مورینیو! چقدر شما بد هستید !
بدون کریستیانو، مادرید ترحم بر انگیز ظاهر شد و از شوت زدن به دروازه ی حریف قطر جدولی عاجز بود
با تیتو و بدون ویا
بارسا می تواند در فاصله ی هجده امتیازی قرار گیرد
عناوین روزنامه ی موندو دپورتیوو
مرد رکورد
تیتو ویلانوا از نیویورک برگشت و تیم را تمرین داد
امروز بارسایی را هدایت خواهد کرد که می تواند رکورد بیشترین امتیاز را در یک نیم فصل تاریخ لالیگا بشکند
بارسا با بهترین ترکیب ممکن -و بدون ویا - به میدان خواهد رفت با هدف افزایش فاصله ی امتیازی با رئال به هجده امتیاز
Last edited by runner; 13-01-2013 at 11:35.
صحبت ازاختلاف ۱۸ امتیازی ارزشی ندارد!سرمربی پرتغالی رئال مادرید صحبت درباره اختلاف تیمش با صدرجدول را بیارزش دانست.
![]()
جام ورزشی، ژوزه مورینیو هنگام بررسی نتیجه تساوی بدون گل شاگردانش مقابل اوساسونا بسیار گرفته به نظر میرسید.
وی در خصوص اینکه در صورت پیروزی بارسلونا در دیدار امشب مقابل مالاگا فاصله دو تیم به 18 امتیاز افزایش خواهد یافت، اظهار داشت: «هرگز نخواهید شنید که نتیجه را به گردن بازیکنان مصدوم بیاندازم و این بار هم نمیخواهم بازیکنان محروم را مقصر بدانم.»
سرمربی رئال ادامه داد: « نمیخواهم وارد این بحث شوم که اختلاف ما با بارسا به 18 امتیاز میرسد زیرا داستان بلندی است و ارزشی ندارد. اتفاقاتی در بازیهای اول افتاد که نمیخواهم درباره آنها صحبت کنم؛ علاوه بر این وقتی اختلاف دو تیم زیاد میشود، یک تیم بدون هیچ فشاری بازی میکند و کار برای تیم مقابل بر عکس است. اما نمیخواهم در باره اتفاقاتی که در 6-7 بازی اول افتاد، صحبت کنم.»
مورینیو در خصوص ایکر کاسیاس نیز خاطرنشان کرد: « بازی کاسیاس مقابل سلتا را دوست داشتم. او کاری را کرد که یک دروازهبان در یک باشگاه بزرگ انجام میدهد؛ کسب امتیاز برای تیم و در این مورد پیروزی در یک بازی حذفی. وی در این بازی هم به ندرت دستش به توپ خورد.»
به نظر من مورینیو بیشتر از افتخارات تیمی افتخارات فردی براش مهم هست!!
تا الان با رئال یه لالیگا و کوپا رو کسب کرده و الانم لالیگا داره از دست میده و بیشترین تمرکز رو داره میذاره روی جام باشگاهها که اونم داشته باشه تا فردا که از رئال رفت و جایی صحبتی از افتخارات مربی ها شد همه بگن مورینیو با رئال اینارو گرفت با اینتر هم گرفت و ....
و در آخر رئال میمونه و دسته خالیش!
سلام به دوستای گلم،
از صفحه 79 به بعد رو دیدم و خوندم و استفاده کردم و تا جایی که از دستم برمیومد تشکر کردمو بازم ممنونم به خاطر پست های خوبتون
، تقریبا همه گفتنی ها رو گفتین و منم فقط میتونم با 1 هفته تاخیر تبریک بگم به لئوی عزیزمون و دوست داران مسی و بارسا و فوتبال زیبا....
و امیدوارم امشب با یه بازی خوب و روون 3 امتیاز سخت رو از مالاگا تو ال روسالدا بگیریم...
محتوای مخفی: بدون شرح!
Last edited by M E S S I; 13-01-2013 at 19:00.
لطفاً اگر میخواین تیم/مربی ای رو نقد کنین، تو تاپیک لیگش...
تمام صحبت هاتون درباره رئال و مورینیو بود، بعد تو تاپیک بارسا.
تراشتگن نامزد جانشيني والدس در بارسلونا
بنابه نوشته يک روزنامه چاپ هامبورگ دروازهبان شماره 3 تيم ملي آلمان سنگربان شماره يک بارسلونا خواهد شد.
به نقل از مورگنپست، مطابق آخرين اخباري که از تيم کاتالانها گزارش شده، ويکتور والدس تصميمي براي تمديد قراردادش با کاتالانها پس از سال 2014 ندارد.
از اين رو منابع نزديک به بارسا عنوان مي کنند، مقامهاي تيم در جستوجوي سنگرباني مطمئن و خوشآتيه هستند.
مطابق همين اطلاعات، گفته ميشود آبي و اناريپوشان «مارک آندره تراشتگن» 20 ساله و عضو تيم بورسيامونشنگلادباخ از بوندسليگا را نامزد خريد کردهاند.
اين گزارش ميافزايد تر اشتگن که در تيم ملي آلمان 2 بازي انجام داده، همچنين گزينه رئال مادريد و «ژوزه مورينيو»، مربي پرتغالياش براي جانشيني «ايکر کاسياس» نيز به شمار ميرود.
ورزش 3
پ.ن:دوستان کسی اطلاعاتی از این گلر داره؟؟؟؟؟
الکسیس: «گلزنی به من اعتماد به نفس می دهد».
این بازیکن شیلیایی دو گل از 5 تیمش در مقابل کوردوبا را به ثمر رسانده است.
استادیوم دا لوز که بارسا در آن روز دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان خود را برگزار کرد، آخرین مکانی بود که الکسیس سانچز در آن گلزنی کرد؛ تا شب پیش که این بازیکن شیلیایی بار دیگر گل زدن را تجربه کرد. الکسیس علاوه بر سبک همیشگی بازی خود، شامل دفاع خستگی ناپذیر، توانست دو گل از 5 گل آبی و اناری پوشان را به ثمر برساند.
او پس از بازی مقابل کوردوبا گفت: «گل ها به من اعتماد به نفس می دهند. من بسیار خرسندم که توانستیم در این بازی پیروز شده و به یک چهارم نهایی راه یابیم».
لازم به ذکر است این بازیکن شیلیایی، که به روحیه خستگی ناپذیرش در بازی معروف است، می داند که «بارسا در تمامی بازی ها همین سبک را رعایت می کند. حتی اگر در بازی جلو باشیم، ما هستیم که یکپارچه حمله می کنیم».
در ادامه بخشی از سخنان بازیکنان بارسا پس از بازی را می توانید مطالعه کنید.
بارترا
«ما از ابتدا می دانستیم که نباید به خود اجازه آسوده بودن بدهیم. این نوع بازی ها می تواند پیچیده شود؛ از ابتدا تمام توان خود را به کار گرفته و یکپارچه حمله کردیم تا به گل برسیم و نگذاریم آنها گلزنی کنند».
«برای من مهم است که زمان بیشتری برای بازی کردن بیابم تا بتوانم احساس راحتی در ورزشگاه داشته باشم. ما بازی های زیادی را در پیش داریم و این مهم است که تیم همواره آماده باشد».
«برای کسب تمامی عناوین در حال مبارزه هستیم و این بدان معناست که بازی های بیشتری را در پیش خواهیم داشت. من باید به تمرینات خود ادامه بدهم تا فرصت بیشتری برای بازی کسب کنم».
«ما سعی داریم در همه بازی هایمان برابر مالاگا پیروز شویم. ما باید بازی ها را یک به یک پشت سر بگذاریم».
تیاگو
«این جاه طلبی و جدیتی که بازی را با آن آغاز کرده ایم، فلسفه بازی ماست. به همین دلایل است که ما به جایی که هستیم، رسیده ایم».
«اکنون احساس راحت تری دارم؛ چرا که هم تیمی هایم بازی را آسان کرده اند؛ زمانی که با هم هستیم، همه چیز به خوبی پیش می رود».
«همگی برای الکسیس خوشحال هستیم؛ چرا که می دانیم گلزنی برای وی امر مهمی است».
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir
نوستالژی
------------------------
سلام پیج هوادارن بارسا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع به گذاشتن بیوگرافی بازیکنان قدیمی بارسا کرده منم از اونجا براتون میذارم:
فیلیپ جان ویلیام کوکو که ما اونو به اسم فیلیپ کوکو میشناسیم, هافبک خلاق و باهوش سالهای نه چندان دور بارسا متولد آخرین روزهای سال 1970 هست و الان 42 سال داره.
بعد از بازیای درخشانی که کوکو با تیم ملی هلند در جام جهانی 98 انجام داد, لوییز ون گال مربی وقت بارسا اونو به همراه چند بازیکن هلندی دیگه به بارسا آورد تا فلسفه ی فوتبال هلندی بارسا با حضور استعدادهای فوتبال این کشور شکل بگیره. اگه یادتون باشه اون دوران انقد هلندی تو تیممون بود که گهگداری تو مطبوعات از بارسا به عنوان "آژاکس بارسلونا" یاد میشد! از رود هسپ تا برادران دی بوئر, رایزیگر, کلایورت, اورمارس و .... به عنوان یکی از نسل های طلایی بارسا یاد میشه همیشه!
یکی از رکوردای جالب فیلیپ کوکو "بیشترین بازی به عنوان یه بازیکن خارجی" هست که به نقل از سایت بارسا با 292 بازی در اختیار داره این رکورد رو.
کوکو از 98 تا 2004 تو بارسا بازی کرد و خوب یادمه سال بعدش یعنی 2005 لاپورتا یه مراسم قدردانی از کوکو که موفق شده بود رکورد 292 بازی رو بزنه ترتیب داد که ویدئوش رو نتونستم پیدا کنم براتون !
شماره 8 طلایی بارسلونا هیچوقت از یاد ما نمیره. طی مدتی که تو بارسا بازی میکرد 41 گل برای این تیم زد و همیشه جزو محبوب ترین بازیکنا نزد هوادارا بود و بازوبند کاپیتانی رو هم بارها به بازو بست برای بارسا. کوکو همون فصل اولی که به بارسا اومد با این تیم قهرمان لالیگا هم شد!
اینم یکی از شعارای تماشاچیان بارسا:
Catalan: Ole-le, Ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha
"او له له او لالا، طرفدار بارسا بودن بهترین چیزیه که وجود داره"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by runner; 13-01-2013 at 22:27.
والا تو اخبارایی که گذاشتیم خوده والدز گفته جدایی از بارسا شایعه هست و لی هنوز سر قرارداد به تفاهم نرسیدن!
پ.ن:جدایی والدز خیلی ضعیف هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)