نه همین امساله این چهار روز هم واسه دوتاشونه
دوستاااااااااااااان یکی راهنمایی کنه وقت داره از دستم میرههههههههههههههههه
نه همین امساله این چهار روز هم واسه دوتاشونه
دوستاااااااااااااان یکی راهنمایی کنه وقت داره از دستم میرههههههههههههههههه
من خواستم کارت آزمون بخرم ولی فقط سراسری و پیام نور بود و خبری از آزاد نبود!
سلام
کارت ازمون سراسری شامل آزاد هم هست و کارت جداگانه برای ازاد نیست
دوستان اون قسمت دفترچه که شماره و سریال شناسنامه رو میخواد چجوری باید پر کنیم؟
جای خالی اول که برای شماره هست هیچی پشت سررش دو تا کادر کوچیک هست توی سمت چپی باید حرف رو بنویسیم یا یا سریال
مثلا الف-89 درسته یا 89-الف؟
کادر سمت چپ را الف بزنید کارد وسط 89 و سریال را در کادر سمت راست
توی سایت هنگام ثبت نام مثال زده که اشتباه نشه
موفق باشید
دوستان من سراسري ثبت نام كردم...ولي شنيدم كه ادغام شده!!پس تكليف مني كه مي خوام كنكور آزاد پزشكي و رياضي آزاد بدم چيه!!!!!!!!!!![]()
حسین توکلی، مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، افزود: مهلت ثبتنام آزمون مشترک سراسری و آزاد سال 92 ساعت 24 روز شنبه، 25 آذرماه پایان مییابد. وی بیان داشت: تا کنون در آزمون مشترک سراسری و آزاد سال 92 تعداد 546 هزار داوطلب ثبتنام کردهاند و داوطلبان در زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون خود میتوانند علاقهمندی برای شرکت در کدرشته محلهای با آزمون دانشگاه آزاد را اعلام کنند. به گفته مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور نتایج اولیه آزمون مشترک سراسری و آزاد سال 92 به صورت کارنامه تنظیم میشود و در این مرحله مجاز بودن داوطلبان برای انتخاب کدرشته محلهای با آزمون دانشگاه آزاد به داوطلبان اعلام خواهد شد. (يعني چي؟؟؟؟) توکلی بیان داشت: دانشگاه آزاد اسلامی برای سال 92 هیچ آزمونی برای کدرشته محلهای با آزمون خود برگزار نمیکند و داوطلبان علاقهمند به انتخاب کدرشته محلهای این دانشگاه باید در آزمون سراسری سال 92 در سازمان سنجش آموزش کشور ثبتنام کنند.
بخدا امسال از کنکور جا نمونم شانس اوردم
هربار خواستم ثبت نام کنم یه بدبختی اوردم
من کارت ملی ندارم و توی سایت که میخوام ثبت نام کنم نوشته کد ملی بعد اخطار داده که اگه کارت ملی ندارید یا از شمارش اطلاع ندارید با شماره 66729593 تماس بگیرید که این شمارم یا میگه اشتباس یا اشغاله
من الان چه غلطی بکنم؟ همه جا کد ملی همون شماره شناسنامس
همون شماره شناسنامه رو بزنم؟
برای متولیدن 68 به بعد شماره ملی همون شماره شناسنامه اس...///
نگران نباش تا شنبه وقت داری با عجله ثبت نام نکن...اگه مطئمن نیستی میخوای صبر کن تا شنبه و با اون شماره تماس بگیر....
البته قبل از گرفتن کار ملی اصلی یه کار موقت میدن که روش اسم و مشخصات ..کارت آبی رنگ اگه اون رو داری شماره ملی ات روش نوشته شده..
Last edited by Mahdi/s; 13-12-2012 at 23:17.
دوستان يك سوال دارم . بنده كنكور ثبت نام كردم همان سراسري فقط تيك گزينه تربيت معلم را نزدم . ايا باز مي توانم بروم و بزنم . و بعد اگر زدم بايد كارتي بخرم . چون كارت نبود . فقط زده بود 10600 سراسري . و 5800 غير انتفاعي و پيام نور كه بنده فقط سراسري را ثبت نام كردم . حالا مي خواهم ببينم اگر اين تيك را بزنم بايد چي كار بكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)