21 شهریور میاد؟؟؟ ای خدا دارم دیوونه میشم به قرآن شاید باورتون نشه هر روز صبح اولین کاری که میکنم سایت سنجشو چک میکنم :((((
حداقل کسی نیست بگه قبول میشم یا خیر ؟![]()
21 شهریور میاد؟؟؟ ای خدا دارم دیوونه میشم به قرآن شاید باورتون نشه هر روز صبح اولین کاری که میکنم سایت سنجشو چک میکنم :((((
حداقل کسی نیست بگه قبول میشم یا خیر ؟![]()
راستش واسه کنکور ِ هنر میگن 5000 خیلی زیاده مجازی هم که انجام دادم روزانه و شبانه نیاورد واسم آره به پیام نور کاملا راضیم
چون رشته ی خوذم تجربی بوده مهندسیمو گرفتم و دارم میرم دنبال علاقه م
ای کاش کسی بود میگفت قبول میشم آیا؟ کجا و چه رشته ای امکانش هست؟
راستی نتایج رو سه شنبه میزنن یا زودتر؟![]()
الان رفتم تاپیکرو پیدا کردم .
راست میگی . ماها چقدر بی ذوقیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید ! مخصوصا از صفحه 245 به بعد
من رتبم 28 هزار شده منطقه سه تجربی خب فک میکنید چه ذوقی باید داشته باشم مگه امکان داره غیر پیام نور قبول شم؟
انقد سایت سنجش رو refresh کنید تا سنجش از رو بره!!!
سارینا خانم اینجوری که شما داری پیش میری پس میفتیا!!!هرچه پیش آید خوش آید(البته در زمینه کنکور این مثل صدق نمیکنه!)
والا گفتن که 21 شهریور نتایج میاد.امروزم من دیدم شبکه خبر زیرنویس زد که نتایج فردا یعنی 20شهریور میاد.هرسال همین وضعیته.مشخص نیست.ولی به احتمال زیاد فردا دیگه بیاد.اگه انقد بدشانس باشیم که فردا نیاد دیگه به حتم پسفردا میاد
(راستی یکی از دوستام هنر شرکت کرده بود و اونقد که ذهنم یاری میکنه رتبه اش از شما پایین تر بود ولی روزانه قبول شده بود.بازم مشخص نمیکنه.الله اعلم)
دستتون درد نکنه...
کلا سازمان سنجش همه رو ترول میکنه![]()
هر موقع دیدین تو سایتش زده نتایج مثلا فردا میاد شک نکنین که یه چند ساعت بعدش میادپارسال که اینجور شد...
الان هم کلا ریلکس باشین تا ببینین چی میشه...![]()
خبری نیست..................یچیز بگین دور همی زمان بگذره.پارسال من و بقیه بچه های تایپیک شب زنده دار بودیم.امسال خیلی سوت و کوره و این انتظار رو سخت تر میکنه و دیرتر میگذره زمان
پارسال هم بازه چند روزه داده بودن ؟
اگر من روزانه عمران سمنان قبول شدم همتون یک دست چلو کباب مهمون من . دی :
پارسال ما اول این صفحه رو refresh میکردیم بعد سایت سنجش رو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)