این که میگین حدود بیست دقیقه، در حالت روشن دیگه منظورتونه، نه؟ یعنی تو حالت روشن حتما به 100درصد میرسه؟
این که میگین حدود بیست دقیقه، در حالت روشن دیگه منظورتونه، نه؟ یعنی تو حالت روشن حتما به 100درصد میرسه؟
نه فکر نکنم
من منظورم اینه که روی 95% چراغش سبز میشه. حالا از این 95 تا 100 حدود بیست دقیقه طول میکشه پر شه. ولی از 95 تا 100 چراغ سبز میمونه. حالا میخواد سیستم خاموش باشه یا روشن.
یه تست کن خبرشو بده.
یدفعه هم بزار باتری خالی خالی بشه بعد پر کن.
فقط یادت باشه باتری در حالت خالی خالی زیاد نباید باشه. یعنی بعداز خاموش شدن سیستم سریع به شارژ بزن.
بچه توی موقع بازی کردن دمای CPU تا چه حدی بره بالا عادیه؟ من تازه گرفتم الان برا اولین بار دما رو مکسشو 90 زده بود ترسیدم یکم
بعد اینکه این برامدگی پایین راست LCD واسه همه هستش؟؟ راهی نداره؟ :(
سلام چطوری شارژ به 40% برسونم؟ بیچاره کرده منو
اگه از برق جداش کنی و دوباره به برق بزنی و روشن کنی 1 درصد از شارژش کم میشه
بعد 4-5 بار به 95% میرسه و شروع به شارژ شدن میکنه
چیکار کنم به 40% رسید شروع به شارژ شدن کنه؟
خیلی هم تو تنظیماتش افتادم ولی نشد تورو خدا بهم بگید.![]()
من حدود 10 درصد که میرسه معمولا باز میزنم شارژ. حرف شما درسته. تقریبا 95 درصد بود که سبز شد و تا 100 درصد، هم موقع روشن و هم خاموش بودن رفت. هیچ مشکلی نیست. اشتباه لپی از من بوده. ممنون از شما
نترس، دلیر باش. زیاد مشکلی نیست ولی سعی کن از کول پد لذت ببری. اون برآمدگی هم تو نخش نری بهتره. خیلی تو چشم نیست پس بیخیالش شو. واسه اکثرا اینجوریه. نگران نباش
معمولا همین 90 درجه رو میرسه
این برامدگی پایین هم بیخیال باش برای همه همینه
شارژ به 40% برسون بعد باتری در بیار و هفته ای یه بار استفاده کن
من شنیدم Z510 یه برنامه داره که میشه تنظیم کرد شارژش از چه درصدی شروع کنه. ولی تو N56 هرچی منم گشتم چیزی نبود.
خدارو شکر![]()
دمای CPU معمولا توی بازی اینقدر بالا نمیره مگه اینکه از گرافیک مجتمع داخل CPU استفاده کرده باشید! بازی رو روی گرافیک nvidia اجرا کردید یا عادی؟!
بله، با گرافیک انویدیا اجراش کردم، اون 90 درجه همون یک بار پیش اومد فقطو الان رو 80 تا 89 مثلا متغیر هستش، یعنی max اگه بشه max اش اینه
بعد اینکه آیا coolpad مناسب هست؟ کارایی داره بگیرم؟ چقدر تفاوت پیدا میکنه؟
مدل خوب سراغ دارین تا 100 تومن؟؟
مرسی کلی
کولپد خوبه ولی بهتره کولپدی تهیه کنید که آداپتور داشته باشه و از USB لپ تاپ تغذیه نکنه.
تفاوتش بیشتر توی بازی و کارهای سنگین مشخص میشه و در حالت عادی خیلی اثر نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)