این هم خدمت آقا کیوان
ساعت 12.5 فرم تکمیل کردم و ساعت 1.5 خط رانژه شد 2 هم مودم و کانفیگ کردم فعلا که همه چیز خوبه.
![]()
این هم خدمت آقا کیوان
ساعت 12.5 فرم تکمیل کردم و ساعت 1.5 خط رانژه شد 2 هم مودم و کانفیگ کردم فعلا که همه چیز خوبه.
![]()
با سلام،به نظر من اگه 1 ماهه تمدید می کردین خیلی بهتر بود،چون کلا" سرویسا تضمینی ندارند که تا 6 ماه سرعتشون خوب بمونه،همیشه 1 ماهه تمدید کنین خیلی بهتره،تا اگه سرعتش خراب شد بشه سریع تغییر مکان داد به یک isp بهتر.
قبول نکردن وگرنه من خودم ۱ماهه میخواستم. گفتن یا ۱ساله یا ۶ماهه
منم با کلی پا فشاری 1 ماهه گرفتم این 16 گیگو،اینم تست سرعت الان:
![]()
سلام و عرض ادب
ممنونم دوست عزیز
پس چرا تو آمل هر سرویسی که بخوایم بگیریم دو گیگ ترافیک میدن؟ اصلاً هرچی بهشون بگید، چیزی متوجه نمیشنیه ماهه و شش ماهه و یه ساله نمیفهمند؟!
ممنونم، موفّق باشید
![]()
سلام
اینی که گفتی راسته(خط قرمز)؟یعنی صاحب خط باید باشه و این جور چیزا؟شما از کدوم شهر هستین؟
دوم اینکه من اگه بخام بیام مخابرات همون اول باید حتما یا 6 ماهه بگیرم یا یکساله؟یعنی یکماهه نمیدن؟
سلام برادر
راست بودنش که راسته
فرم و مدارک و فیش واریزی همه باس به اسم صاحب خط باشه.تابت سرویس بدن .
البته پدر بنده مسافرت بودن من چون آشنا داشتم طرف به فتوکپی کارت ملی راضی شد. البته مسئول اینجا (قائمشهر) خیلی سخت گیر بود بی خود به همه چی گیر میداد شاید آمل اینجور نباشه.
دیشب 1 تا 2 بیدار بودم سرعت در مجموع حدود 250 بود ولی صبح اینو دیدم کلی حال کردم
![]()
سلام شما چه طور شبانه اینقدر دانلود دارید من دیشب تا ساعت 4 و نیم داشتم دانلود میکردم سرعت نهایت با 35 دانلود میکرد اون هم تک لینک.
من از نوشهر هستم منطقه مخابراتی کورکورسر سرعت روزانم هم خوبه
خب داش نباس تک لینک بزاری دیگه! تک لینک سرعتش محدوده ولی اگه مثلا 10 تا لینک بزاری مجموع سرعت خیلی بالاتر میره.
در ضمن 2تا مرکز مخابراتی تو یه شهر سرعتای متفاوتی دارن حالا شما که تو شهره دیگه ای هستی و من اوضاع اونجارو نمیدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)