تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 468 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یکی از بدترین مشکلات این ورژن 2013 اینه که برای ماهایی که از رایگانش استفاده میکنیم و باید دائما به دنبال کلید باشیم پیش اومده

در نسخه های قبلی وقتی میخواستیم کلید بدیم بعد از سعی کردن برنامه به اتصال به سرور خودش و قطع بودن اینترنت صفحه دیگری می امد و کلید میدادیم و وقتی ان کلید بلاک بود با زدن دکمه back دوباره به لیست کلیدها بر می گشتیم و کلید دیگر رو امتحان میکردیم
    در این نسخه هر دفعه که میخواهیم کلید دیگری رو امتحان کنیم اول دوباره به باید به سرور وصل بشه و تا بتونیم کلید بعدی رو بدیم و هر دفعه حدود 10 ثانیه زمان میبره

ای کاش برنامه ایی بود که میشد باهاش کلیدهای بلاک شده رو فورا تشخیص داد
    سلام

به نظر من که این جز مشکلات یک نرم افزار حساب نمیشه بلکه شما دارید غیر قانونی از این نرم افزار استفاده میکنید و هر روز دارید کلیدهای جدید به این انتی ویروس میدید صبیعتا یه مقدار مشکل هست
    پس اگه از کسی که کلید ارجینال داره بپرسید این مشکل داره یا نه مطمینن به شما میگه همچین مشکلی وجود نداره چون که مشکل اون با کلید ارجینال حل شده
    اینکه دنبال کلید گشتن و وارد کردن این چیزا کلا یه مقدار دردسر داره باز هم خوبه دردسرهای انتی ویروسهای دیگه برای فعال کردن نداره

2. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    واسه kis 2012 یه سریال ولید میخوام
    هرچی سریال میزنم تا در مرحله بعدی key رو وارد کنم نمیشه و فقط دکمه finish رو میاره

و همچنین تنظیمات دیفالت نوتیفیکیشن kis 2012 رو هم میخام
    لطفا

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

در قسمت سریال این کد وارد کنید next بزنید تا گزینه کلید برای شما فعال بشه

2222-2222-2222-222U
    آقا مطمپنی این روش جواب میده؟ راستش من چون ویندوزم رو عوض کردم دیگه آنتی ویروس رو از اول نصب کردم مشکلم حل شد.میخوام ببینم شما هم این روش رو امتحان کردین یا نه؟جواب داده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    واسه kis 2012 یه سریال ولید میخوام
    هرچی سریال میزنم تا در مرحله بعدی key رو وارد کنم نمیشه و فقط دکمه finish رو میاره

لطفا
    سلام
    در خواست کلید در این تاپیک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در قسمت سریال این کد وارد کنید next بزنید تا گزینه کلید برای شما فعال بشه

2222-2222-2222-222U

به صورت عکس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا مطمپنی این روش جواب میده؟ راستش من چون ویندوزم رو عوض کردم دیگه آنتی ویروس رو از اول نصب کردم مشکلم حل شد.میخوام ببینم شما هم این روش رو امتحان کردین یا نه؟جواب داده؟
    بله مطمینم معمولا دوستان از این روش و یا روشهای مشابه برای فعال کردن قسمت کلید استفاده میکنن

8. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

انصاف هم خوبه. درسته kis در کل عالیه ولی گاهی در جزئیات برنامه های دیگه ای پیشتازند. ما چون حوصله مون نمی کشه برای مثلا 5 بخش امنیتی، 5 برنامه جدا نصب کنیم و تداخلاتشون و غیره، کاسپر رو انتخاب می کنیم. ولی 2013 جدا مشکلاتی هم داره. مثلا کلید و آپدیت آفلاین. 2012 راحت تره و من این رو ترجیح می دم . ضمن اینکه از قدیم گفته اند سعی کن اولین کسی نباشی که یک مدل لباس پوشیدن رو انتخاب می کنه و آخرینش هم نباش! حد وسط بهتره. به هر حال من فکر کنم تا مارس 2013 هم از نسخه 2013 استفاده نکنم. دلم میخ واد تا اون موقع مشکلات و معایبش بهبود پیدا کنه. نسخه قبلی من 9 و قبلیش هم 6 بود. به دوستان هم همین توصیه رو می کنم. اگر دلیل خاصی ندارند، روی همین 2012 بمونند.

10. 2 کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

انصاف هم خوبه. درسته kis در کل عالیه ولی گاهی در جزئیات برنامه های دیگه ای پیشتازند. ما چون حوصله مون نمی کشه برای مثلا 5 بخش امنیتی، 5 برنامه جدا نصب کنیم و تداخلاتشون و غیره، کاسپر رو انتخاب می کنیم. ولی 2013 جدا مشکلاتی هم داره. مثلا کلید و آپدیت آفلاین. 2012 راحت تره و من این رو ترجیح می دم . ضمن اینکه از قدیم گفته اند سعی کن اولین کسی نباشی که یک مدل لباس پوشیدن رو انتخاب می کنه و آخرینش هم نباش! حد وسط بهتره. به هر حال من فکر کنم تا مارس 2013 هم از نسخه 2013 استفاده نکنم. دلم میخ واد تا اون موقع مشکلات و معایبش بهبود پیدا کنه. نسخه قبلی من 9 و قبلیش هم 6 بود. به دوستان هم همین توصیه رو می کنم. اگر دلیل خاصی ندارند، روی همین 2012 بمونند.
    حرفات کاملا منطقیه مخصوصا اون جملت در مورد مدل لباس.ولی بر هر حال چون من setup برنامه kasper 2012 رو با update هاش حذف کردم دیگه نمیتونم 2012 نصب کنم.الان هم 2013 دارم update شده هم هست ولی اذیت میکنه مثلا همین 2 روز قبل که نمیدونم یهو چی شد کل درایو نرم افزارم که حدود 10 گیگ از جدیدترین و بهترین نرم افزارها بود رو به عنوان ویروس شناسایی و خذف کرد در حالی که من با همین آنتی ویروس 100 بار اسکن کرده بودم و ویروسی پیدا نکرده بود.

12. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این هم یه برنامه توپ برای کسایی که با نسخه جدید برای کی دادن مشکل دارند ، فقط کافی فایل را اجرا بکنید و کی مورد نظر را به داخل این برنامه بکشید تا ببینید کسپر شما فعال شده.

خیلی کار باهاش راحته .فایل پاک هست.

نکته : فقط قبل از کار با این برنامه باید کی بلاک شده ، باید delete شود و بعد مراحل را پیش برید.

مخلصیم
    Last edited by Hidden-Hunter; 29-09-2012 at 09:57.

14. 5 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی از بدترین مشکلات این ورژن 2013 اینه که برای ماهایی که از رایگانش استفاده میکنیم و باید دائما به دنبال کلید باشیم پیش اومده

در نسخه های قبلی وقتی میخواستیم کلید بدیم بعد از سعی کردن برنامه به اتصال به سرور خودش و قطع بودن اینترنت صفحه دیگری می امد و کلید میدادیم و وقتی ان کلید بلاک بود با زدن دکمه back دوباره به لیست کلیدها بر می گشتیم و کلید دیگر رو امتحان میکردیم
    در این نسخه هر دفعه که میخواهیم کلید دیگری رو امتحان کنیم اول دوباره به باید به سرور وصل بشه و تا بتونیم کلید بعدی رو بدیم و هر دفعه حدود 10 ثانیه زمان میبره

ای کاش برنامه ایی بود که میشد باهاش کلیدهای بلاک شده رو فورا تشخیص داد
    این سایت کلید های اکتیو یا بلاک شده را می تونید تشخیص بدید. فیلم اموزش در خود سایت موجود هست.

Last edited by Hidden-Hunter; 29-09-2012 at 09:57.

16. 5 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

سلام دوستان
    آپدیتهای پیور را میشه واسه اینترنت سکوریتی استفاده کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •