سلام دوست عزیز خوبی
داداش تو اخرین نتیجه گیری سالیانه AV نود32 عالی کار کرده و اصلا با کمودو قابل مقایسه نیست.کمودو تو انتی ویروس هیچ حرفی برای گفتن نداره.
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام دوست عزیز خوبی
داداش تو اخرین نتیجه گیری سالیانه AV نود32 عالی کار کرده و اصلا با کمودو قابل مقایسه نیست.کمودو تو انتی ویروس هیچ حرفی برای گفتن نداره.
Last edited by EXXTREME; 12-01-2012 at 13:38.
سلام.
فکر میکنم در ارزیابی اون گزارش سالانه یه جا دارید اشتباه میکنید. اگر بگید که بهتر عمل کردن ناد32 نسبت به بیت دفندر رو از کجای اون گزارش متوجه شدید بهتر میتونم راهنماییتون کنم.
بله بیت فندر بهتر عمل کرده منظورم این بود نود عالی بوده.
ممنون.
سلام... اینقده خوبم
بله ناد از جهاتی خوب کار کرده ، من هم قبلا داخل همین تاپیک گفتم ، درDetection و intelligence خوب هست ، اما در Removal test مطمئن هستم به همین کومودو هم نمیرسه ، این رو با امتحان های خودم میگم گرچه کومودو داخل تست ها نیست. اینی هم که بگیم کومودو در بخش آنتی ویروسش حرفی برای گفتن نداره هم اشتباه هست ، میتونین به انجمن دانلود ویروس برین و نتیجه های کومودو رو با سایر مقایسه کنین،
من به ناد 32 اعتماد دارم که به همین زودی ها خودشو پیدا میکنه ، اما بیشترین چیزی که اهمیت داره فایروال هست ، دیگه الان ویروسهای معمولی رو که تقریبا دستی هم میشه پاکسازی کرد، اما در مبحث امنیت شبکه وسعتی هست که ناد 32 درش گم شده ، اما کومودو با آپشن های بالا و تقریبا میشه گاردش رو به نحوی متن باز نامید، جایگاه اختصاصی رو برای خودش پیدا کرده، اگه الان بگن که میخوای روی سیستمت کدوم محصول رو بین CIS و Esset انتخاب کنی فعلا من بدون شک کومودو رو انتخاب میکنم.
Take Care![]()
خوش به حالتسلام... اینقده خوبم![]()
دوست من وقتی کمودو شرکت نکرده یعنی نمیتونه در مقابل رقباش قد علم کنه این خیلی سادست و لازم نیست اینطوری لا پوشونی بشه.وگرنه کدوم شرکت بدش میاد جزئی از این لیست باشه.اینی هم که بگیم کومودو در بخش آنتی ویروسش حرفی برای گفتن نداره هم اشتباه هست ، میتونین به انجمن دانلود ویروس برین و نتیجه های کومودو رو با سایر مقایسه کنین،
وقتی هنوزنتونسته گواهینامه VB رو بگیره که خیلی از انتی های ساده اونو دارن چه انتظاری ازش داره؟بعد حتما بریم تاپیک تست ویروس 4تا تروجان برداریم اسکنشون کنیم بگیم هورا پاکشون کرد؟
اون تستهایی هم که ّدوستان انجام میدن خیلی سادست و مثله یه سرگرمیه وکسایی که فکر میکنن با یه تست ساده میشه به قدرت یک انتی پی برد خیلی ساده هستند(چون بارها دیدم سره کل کل هی بهم میگن بریم تست کنیم)وقتی یه سایتی میاد با هر شرایطی انواع مخربها رو تست میکنه توسط تمام لایه های دفاعی بعد بیایم بگیم این چرته بریم خودمون تست کنیم.(این یک حرف غیر منطقی . غیر حرفه ای که از دوران کل کل های دوستداران کمودو شروع شد و هنوز هم انگار ادامه داره)
من هیج جای پستم از فایروال اسمی نبردم.من به ناد 32 اعتماد دارم که به همین زودی ها خودشو پیدا میکنه ، اما بیشترین چیزی که اهمیت داره فایروال هست ، دیگه الان ویروسهای معمولی رو که تقریبا دستی هم میشه پاکسازی کرد،
تو شبکه هم گاهی مشکل ایجاد میکنه دوست عزیز من دو باری تو یک شبکه کوچک تست کردم(میتونین به پست مهرانهم یه سری بزنین)اما در مبحث امنیت شبکه وسعتی هست که ناد 32 درش گم شده ، اما کومودو با آپشن های بالا و تقریبا میشه گاردش رو به نحوی متن باز نامید، جایگاه اختصاصی رو برای خودش پیدا کرده، اگه الان بگن که میخوای روی سیستمت کدوم محصول رو بین CIS و Esset انتخاب کنی فعلا من بدون شک کومودو رو انتخاب میکنم.
در مورد فایروالش کاستی هایی وجود داره.
در هر صورت اینو باید قبول کنی که نود 32 که گواهینامه vb داره کمودو نداره.نود جراتشو داره تو تستها شرکنه و از شرکتهای بزرگی مثل سایمنتک بهتر عمل میکنه کمودو failمیشه و شرکت نمیکنه.
پس تروخدا این تعصبو بیخیال بشین.
در مورد پاک کردن ویروسهاو همون قدرت پاکسازیشم باید تو تستها مشخص بشه.
موفق باشین.
![]()
Last edited by EXXTREME; 12-01-2012 at 14:07.
NOD 32 آنتی ویروس خوبیه
دوست عزیز شما اینطوری پست میدی بچه ها فکر میکنن ای دی دومه منه تو سایت.
در مورد سایت VB و گواهینامه اش، نکته ای که همیشه در میون بوده این هست که گرفتن و یا نگرفتن گواهینامه اون در یک تست، معیار مستقیمی برای ارزشیابی نیست. این گواهینامه رو به محصولاتی میدند که 100 درصد شناسایی و صفر درصد مثبت کاذب رو بیارند و اگر مثلا صد در صد شناسایی رو هم بیارند و فقط یه دونه مثبت کاذب هم داشته باشند، گواهی تعلق نمیگیره.
علاوه بر سایر مسایل این سایت که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده، من هم توضیحات خود سایت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخشVB100 award ) رو میارم :
گواهی VB100 نشانگر این هست که یک محصول تست های ما را با موفقیت پشت سر گذاشته است. نه کمتر، نه بیشتر.
نگرفتن آن، به این معنا نیست که آن محصول نمیتواند امنیت مناسب را در دنیای واقعی برای کاربران حرفه ای ایجاد کند.
ما اصرار داریم هنگام دیدن نتایج محصول، به ملاحظه سطحی موفقیت و عدم موفقیت آنها توجه نکرده، بلکه شرح جزییات تست ها را بخوانید.
در آخرین تست های قدرت پاک کنندگی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این لحاظ نمره های پایینی رو گرفته.در مورد پاک کردن ویروسهاو همون قدرت پاکسازیشم باید تو تستها مشخص بشه
مرسی...سعید عزیز خونسرد باش ، چرا آتیشی میشی الکی ! من نمیدونم توی پی سی ورد چرا تا یک حرفی میزنی ملت سریع کل کل رو شروع میکنن و فکر میکنن اگه جواب رو واو به واو ندن اسمش میشه کم آوردن !
اینایی که میگم فقط برای روشن سازی هست ، گرنه من مخلص شما هم هستم
عزیز من تعصب کجا هست ، من تمام محصولات رو دارم تست میکنم، همش که شناسایی نیست که، نتایجش داخل انجمن اورژانس سیستمهای آلوده هم هست نتایج مربوط گندزدایی انواع سوییتها، یعنی روی سیستم های آلوده تست میشن ، و معمولا توسط کاربرای آماتور هم جواب میدن.
symantec هم توی یک سری تست های شرکت نکرد ، درصورتی که خودت از نتایجش مطلع هستی ، آیا چیزی کم داشت ؟ از طرفی باید هزینه ها رو هم درنظر بگیرین ، اینطوری نیست که هروقت خواستیم محصولت تست بشه ، هزینه ی هر تست حداقل 10000 یورو براشون آب میخوره ،دوست من وقتی کمودو شرکت نکرده یعنی نمیتونه در مقابل رقباش قد علم کنه این خیلی سادست و لازم نیست اینطوری لا پوشونی بشه.وگرنه کدوم شرکت بدش میاد جزئی از این لیست باشه.
این گواهینامه ش هست از Virus bulletin گرچه که عملکرد خیلی خوبی هم نداشتهوقتی هنوزنتونسته گواهینامه VB رو بگیره که خیلی از انتی های ساده اونو دارن چه انتظاری ازش داره؟بعد حتما بریم تاپیک تست ویروس 4تا تروجان برداریم اسکنشون کنیم بگیم هورا پاکشون کرد؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موافقم دقیقا نظر من هم همین هستاون تستهایی هم که ّدوستان انجام میدن خیلی سادست و مثله یه سرگرمیه وکسایی که فکر میکنن با یه تست ساده میشه به قدرت یک انتی پی برد خیلی ساده هستند(چون بارها دیدم سره کل کل هی بهم میگن بریم تست کنیم)وقتی یه سایتی میاد با هر شرایطی انواع مخربها رو تست میکنه توسط تمام لایه های دفاعی بعد بیایم بگیم این چرته بریم خودمون تست کنیم.
یه جوری میگی انگاری که حالا من خواستم کل کل کنم و ....من هیج جای پستم از فایروال اسمی نبردم.من با هیچ کس کل ندارم اینجا ... فایروال هم فقط مقایسه بود
تنظیمات فایروال کومودو کاملا قابل کنترل هست و همه چیز رو میشه کنترل کرد.تو شبکه هم گاهی مشکل ایجاد میکنه دوست عزیز من دو باری تو یک شبکه کوچک تست کردم(میتونین به پست مهرانهم یه سری بزنین)
در مورد فایروالش کاستی هایی وجود داره.
من باز هم میگم من هیچ تعصبی ندارم ، اصلا مگه شرکت من هست که تعصب داشته باشم ، من حتی ناد رو اومدم ویژگی های خوب و بدش رو نوشتم داخل این تاپیک چند صفحه قبل تر ، ناد مشکل داره به پاکسازی چندبار باید این رو گفت ، داخل همه ی تست ها هم سایمنتک پاکسازی بهتری داره.در هر صورت اینو باید قبول کنی که نود 32 که گواهینامه vb داره کمودو نداره.نود جراتشو داره تو تستها شرکنه و از شرکتهای بزرگی مثل سایمنتک بهتر عمل میکنه کمودو failمیشه و شرکت نمیکنه.
پس تروخدا این تعصبو بیخیال بشین.
Take Care
خب عزیز مگه من گفتم معیارانتخاب باید vb باشه که شما اینجوری قضیرو سوژه کردی؟یکی از معیارها میتونه باشه که خیلی هم مهمه؟شمامهمتر از این گواهینامه دیگه ای سراغ داری؟حداقل برای بازاریابی و تبلیغات هم شده سوییت ها سعی میکنن قبول شن تو تستهاش.در مورد سایت VB و گواهینامه اش، نکته ای که همیشه در میون بوده این هست که گرفتن و یا نگرفتن گواهینامه اون در یک تست، معیار مستقیمی برای ارزشیابی نیست. این گواهینامه رو به محصولاتی میدند که 100 درصد شناسایی و صفر درصد مثبت کاذب رو بیارند و اگر مثلا صد در صد شناسایی رو هم بیارند و فقط یه دونه مثبت کاذب هم داشته باشند، گواهی تعلق نمیگیره.
علاوه بر سایر مسایل این سایت که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده، من هم توضیحات خود سایت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخشVB100 award ) رو میارم :
گواهی VB100 نشانگر این هست که یک محصول تست های ما را با موفقیت پشت سر گذاشته است. نه کمتر، نه بیشتر.
نگرفتن آن، به این معنا نیست که آن محصول نمیتواند امنیت مناسب را در دنیای واقعی برای کاربران حرفه ای ایجاد کند.
ما اصرار داریم هنگام دیدن نتایج محصول، به ملاحظه سطحی موفقیت و عدم موفقیت آنها توجه نکرده، بلکه شرح جزییات تست ها را بخوانید.
در آخرین تست های قدرت پاک کنندگی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این لحاظ نمره های پایینی رو گرفته
مرسی...سعید عزیز خونسرد باش ، چرا آتیشی میشی الکی ! من نمیدونم توی پی سی ورد چرا تا یک حرفی میزنی ملت سریع کل کل رو شروع میکنن و فکر میکنن اگه جواب رو واو به واو ندن اسمش میشه کم آوردن !
امین جان سو تفاهم نشه.اخه قبلا سره این موضوعات انقدر بحث بود که دو نفر یه همین خاطر بن شدن چندنفر هم که یکیشون دوست مشترکمون هست اخطارگرفت و کلی قضیه دیگه.جنگی بود پارسال اینجا
اینایی که میگم فقط برای روشن سازی هست ، گرنه من مخلص شما هم هستم
شما سروری
خیلی خوشحالم که شما جز افراد متعصب نیستین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)