تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 86 از 402 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظر من نیاز چندانی به آنتی ویروس نیست برای مک ، هنوز هیچ ویروس موفقی نبوده که تونسته باشه مک رو تخریب کنه ، به خاطر نوع کدنویسی و سیستم دفاعی خاصی که داره، اما خوب با این حال باید از خطر anti phishing ها یا اسپای ها ، یا حمله های از طریق پست الکترونیکی ، آگاه بود ، این که من میگم نیازی نیست در ایران اینطور هست ، ولی در کشور هایی که Apple به خوبی ساپورتشون کرده ، این نوع حمله ها هست.

av های خوبی هم الان برای مک هست ، از شرکتهایی مث نورتون ، بیت دیفندر ، مکافی و ....

به نظر من آویرا انتخاب خوبی هست ، نورتون هم خوب هست ، هیج یک از کار افتادنی نیستن. سرعت آپدیت هم آویرا خوب هست.

ناد اگه سبز هم باشه ، در اصل همون قرمزه ، فعلا دست نگه دارین و از ناد استفاده نکنین ، اون دو انتخاب بالایی خوب هست. حتی کومودو هم نصب کنین از ناد بهتر کار میکنه.

Take Care
    سلام دوست عزیز خوبی
    داداش تو اخرین نتیجه گیری سالیانه AV نود32 عالی کار کرده و اصلا با کمودو قابل مقایسه نیست.کمودو تو انتی ویروس هیچ حرفی برای گفتن نداره.
    Last edited by EXXTREME; 12-01-2012 at 13:38.

2. این کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لازم به ذکره نود 32 از بیت فندر بهتر عمل کرده.
    سلام.

فکر میکنم در ارزیابی اون گزارش سالانه یه جا دارید اشتباه میکنید. اگر بگید که بهتر عمل کردن ناد32 نسبت به بیت دفندر رو از کجای اون گزارش متوجه شدید بهتر میتونم راهنماییتون کنم.

4. 4 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.

فکر میکنم در ارزیابی اون گزارش سالانه یه جا دارید اشتباه میکنید. اگر بگید که بهتر عمل کردن ناد32 نسبت به بیت دفندر رو از کجای اون گزارش متوجه شدید بهتر میتونم راهنماییتون کنم.
    بله بیت فندر بهتر عمل کرده منظورم این بود نود عالی بوده.
    ممنون.

6. این کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام... اینقده خوبم

داداش تو اخرین نتیجه گیری سالیانه AV نود32 عالی کار کرده و اصلا با کمودو قابل مقایسه نیست.کمودو تو انتی ویروس هیچ حرفی برای گفتن نداره.

بله ناد از جهاتی خوب کار کرده ، من هم قبلا داخل همین تاپیک گفتم ، درDetection و intelligence خوب هست ، اما در Removal test مطمئن هستم به همین کومودو هم نمیرسه ، این رو با امتحان های خودم میگم گرچه کومودو داخل تست ها نیست. اینی هم که بگیم کومودو در بخش آنتی ویروسش حرفی برای گفتن نداره هم اشتباه هست ، میتونین به انجمن دانلود ویروس برین و نتیجه های کومودو رو با سایر مقایسه کنین،

من به ناد 32 اعتماد دارم که به همین زودی ها خودشو پیدا میکنه ، اما بیشترین چیزی که اهمیت داره فایروال هست ، دیگه الان ویروسهای معمولی رو که تقریبا دستی هم میشه پاکسازی کرد، اما در مبحث امنیت شبکه وسعتی هست که ناد 32 درش گم شده ، اما کومودو با آپشن های بالا و تقریبا میشه گاردش رو به نحوی متن باز نامید، جایگاه اختصاصی رو برای خودش پیدا کرده، اگه الان بگن که میخوای روی سیستمت کدوم محصول رو بین CIS و Esset انتخاب کنی فعلا من بدون شک کومودو رو انتخاب میکنم.

Take Care

8. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام... اینقده خوبم
    خوش به حالت

اینی هم که بگیم کومودو در بخش آنتی ویروسش حرفی برای گفتن نداره هم اشتباه هست ، میتونین به انجمن دانلود ویروس برین و نتیجه های کومودو رو با سایر مقایسه کنین،
    دوست من وقتی کمودو شرکت نکرده یعنی نمیتونه در مقابل رقباش قد علم کنه این خیلی سادست و لازم نیست اینطوری لا پوشونی بشه.وگرنه کدوم شرکت بدش میاد جزئی از این لیست باشه.
    وقتی هنوزنتونسته گواهینامه VB رو بگیره که خیلی از انتی های ساده اونو دارن چه انتظاری ازش داره؟بعد حتما بریم تاپیک تست ویروس 4تا تروجان برداریم اسکنشون کنیم بگیم هورا پاکشون کرد؟
    اون تستهایی هم که ّدوستان انجام میدن خیلی سادست و مثله یه سرگرمیه وکسایی که فکر میکنن با یه تست ساده میشه به قدرت یک انتی پی برد خیلی ساده هستند(چون بارها دیدم سره کل کل هی بهم میگن بریم تست کنیم)وقتی یه سایتی میاد با هر شرایطی انواع مخربها رو تست میکنه توسط تمام لایه های دفاعی بعد بیایم بگیم این چرته بریم خودمون تست کنیم.(این یک حرف غیر منطقی . غیر حرفه ای که از دوران کل کل های دوستداران کمودو شروع شد و هنوز هم انگار ادامه داره)
    من به ناد 32 اعتماد دارم که به همین زودی ها خودشو پیدا میکنه ، اما بیشترین چیزی که اهمیت داره فایروال هست ، دیگه الان ویروسهای معمولی رو که تقریبا دستی هم میشه پاکسازی کرد،
    من هیج جای پستم از فایروال اسمی نبردم.
    اما در مبحث امنیت شبکه وسعتی هست که ناد 32 درش گم شده ، اما کومودو با آپشن های بالا و تقریبا میشه گاردش رو به نحوی متن باز نامید، جایگاه اختصاصی رو برای خودش پیدا کرده، اگه الان بگن که میخوای روی سیستمت کدوم محصول رو بین CIS و Esset انتخاب کنی فعلا من بدون شک کومودو رو انتخاب میکنم.
    تو شبکه هم گاهی مشکل ایجاد میکنه دوست عزیز من دو باری تو یک شبکه کوچک تست کردم(میتونین به پست مهرانهم یه سری بزنین)
    در مورد فایروالش کاستی هایی وجود داره.
    در هر صورت اینو باید قبول کنی که نود 32 که گواهینامه vb داره کمودو نداره.نود جراتشو داره تو تستها شرکنه و از شرکتهای بزرگی مثل سایمنتک بهتر عمل میکنه کمودو failمیشه و شرکت نمیکنه.
    پس تروخدا این تعصبو بیخیال بشین.
    در مورد پاک کردن ویروسهاو همون قدرت پاکسازیشم باید تو تستها مشخص بشه.
    موفق باشین.
    Last edited by EXXTREME; 12-01-2012 at 14:07.

10. 2 کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

NOD 32 آنتی ویروس خوبیه

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما اینطوری پست میدی بچه ها فکر میکنن ای دی دومه منه تو سایت.

13. 2 کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در مورد سایت VB و گواهینامه اش، نکته ای که همیشه در میون بوده این هست که گرفتن و یا نگرفتن گواهینامه اون در یک تست، معیار مستقیمی برای ارزشیابی نیست. این گواهینامه رو به محصولاتی میدند که 100 درصد شناسایی و صفر درصد مثبت کاذب رو بیارند و اگر مثلا صد در صد شناسایی رو هم بیارند و فقط یه دونه مثبت کاذب هم داشته باشند، گواهی تعلق نمیگیره.

علاوه بر سایر مسایل این سایت که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده، من هم توضیحات خود سایت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخشVB100 award ) رو میارم :

گواهی VB100 نشانگر این هست که یک محصول تست های ما را با موفقیت پشت سر گذاشته است. نه کمتر، نه بیشتر.
    نگرفتن آن، به این معنا نیست که آن محصول نمیتواند امنیت مناسب را در دنیای واقعی برای کاربران حرفه ای ایجاد کند.
    ما اصرار داریم هنگام دیدن نتایج محصول، به ملاحظه سطحی موفقیت و عدم موفقیت آنها توجه نکرده، بلکه شرح جزییات تست ها را بخوانید.

در مورد پاک کردن ویروسهاو همون قدرت پاکسازیشم باید تو تستها مشخص بشه
    در آخرین تست های قدرت پاک کنندگی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این لحاظ نمره های پایینی رو گرفته.

15. 6 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

مرسی...سعید عزیز خونسرد باش ، چرا آتیشی میشی الکی ! من نمیدونم توی پی سی ورد چرا تا یک حرفی میزنی ملت سریع کل کل رو شروع میکنن و فکر میکنن اگه جواب رو واو به واو ندن اسمش میشه کم آوردن !

اینایی که میگم فقط برای روشن سازی هست ، گرنه من مخلص شما هم هستم
    عزیز من تعصب کجا هست ، من تمام محصولات رو دارم تست میکنم، همش که شناسایی نیست که، نتایجش داخل انجمن اورژانس سیستمهای آلوده هم هست نتایج مربوط گندزدایی انواع سوییتها، یعنی روی سیستم های آلوده تست میشن ، و معمولا توسط کاربرای آماتور هم جواب میدن.
    دوست من وقتی کمودو شرکت نکرده یعنی نمیتونه در مقابل رقباش قد علم کنه این خیلی سادست و لازم نیست اینطوری لا پوشونی بشه.وگرنه کدوم شرکت بدش میاد جزئی از این لیست باشه.
    symantec هم توی یک سری تست های شرکت نکرد ، درصورتی که خودت از نتایجش مطلع هستی ، آیا چیزی کم داشت ؟ از طرفی باید هزینه ها رو هم درنظر بگیرین ، اینطوری نیست که هروقت خواستیم محصولت تست بشه ، هزینه ی هر تست حداقل 10000 یورو براشون آب میخوره ،
    وقتی هنوزنتونسته گواهینامه VB رو بگیره که خیلی از انتی های ساده اونو دارن چه انتظاری ازش داره؟بعد حتما بریم تاپیک تست ویروس 4تا تروجان برداریم اسکنشون کنیم بگیم هورا پاکشون کرد؟
    این گواهینامه ش هست از Virus bulletin گرچه که عملکرد خیلی خوبی هم نداشته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون تستهایی هم که ّدوستان انجام میدن خیلی سادست و مثله یه سرگرمیه وکسایی که فکر میکنن با یه تست ساده میشه به قدرت یک انتی پی برد خیلی ساده هستند(چون بارها دیدم سره کل کل هی بهم میگن بریم تست کنیم)وقتی یه سایتی میاد با هر شرایطی انواع مخربها رو تست میکنه توسط تمام لایه های دفاعی بعد بیایم بگیم این چرته بریم خودمون تست کنیم.
    موافقم دقیقا نظر من هم همین هست

من هیج جای پستم از فایروال اسمی نبردم.
    یه جوری میگی انگاری که حالا من خواستم کل کل کنم و .... من با هیچ کس کل ندارم اینجا ... فایروال هم فقط مقایسه بود

تو شبکه هم گاهی مشکل ایجاد میکنه دوست عزیز من دو باری تو یک شبکه کوچک تست کردم(میتونین به پست مهرانهم یه سری بزنین)
    در مورد فایروالش کاستی هایی وجود داره.
    تنظیمات فایروال کومودو کاملا قابل کنترل هست و همه چیز رو میشه کنترل کرد.

در هر صورت اینو باید قبول کنی که نود 32 که گواهینامه vb داره کمودو نداره.نود جراتشو داره تو تستها شرکنه و از شرکتهای بزرگی مثل سایمنتک بهتر عمل میکنه کمودو failمیشه و شرکت نمیکنه.
    پس تروخدا این تعصبو بیخیال بشین.
    من باز هم میگم من هیچ تعصبی ندارم ، اصلا مگه شرکت من هست که تعصب داشته باشم ، من حتی ناد رو اومدم ویژگی های خوب و بدش رو نوشتم داخل این تاپیک چند صفحه قبل تر ، ناد مشکل داره به پاکسازی چندبار باید این رو گفت ، داخل همه ی تست ها هم سایمنتک پاکسازی بهتری داره.

Take Care

17. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

در مورد سایت VB و گواهینامه اش، نکته ای که همیشه در میون بوده این هست که گرفتن و یا نگرفتن گواهینامه اون در یک تست، معیار مستقیمی برای ارزشیابی نیست. این گواهینامه رو به محصولاتی میدند که 100 درصد شناسایی و صفر درصد مثبت کاذب رو بیارند و اگر مثلا صد در صد شناسایی رو هم بیارند و فقط یه دونه مثبت کاذب هم داشته باشند، گواهی تعلق نمیگیره.

علاوه بر سایر مسایل این سایت که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده، من هم توضیحات خود سایت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخشVB100 award ) رو میارم :

گواهی VB100 نشانگر این هست که یک محصول تست های ما را با موفقیت پشت سر گذاشته است. نه کمتر، نه بیشتر.
    نگرفتن آن، به این معنا نیست که آن محصول نمیتواند امنیت مناسب را در دنیای واقعی برای کاربران حرفه ای ایجاد کند.
    ما اصرار داریم هنگام دیدن نتایج محصول، به ملاحظه سطحی موفقیت و عدم موفقیت آنها توجه نکرده، بلکه شرح جزییات تست ها را بخوانید.

در آخرین تست های قدرت پاک کنندگی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این لحاظ نمره های پایینی رو گرفته
    خب عزیز مگه من گفتم معیارانتخاب باید vb باشه که شما اینجوری قضیرو سوژه کردی؟یکی از معیارها میتونه باشه که خیلی هم مهمه؟شمامهمتر از این گواهینامه دیگه ای سراغ داری؟حداقل برای بازاریابی و تبلیغات هم شده سوییت ها سعی میکنن قبول شن تو تستهاش.

مرسی...سعید عزیز خونسرد باش ، چرا آتیشی میشی الکی ! من نمیدونم توی پی سی ورد چرا تا یک حرفی میزنی ملت سریع کل کل رو شروع میکنن و فکر میکنن اگه جواب رو واو به واو ندن اسمش میشه کم آوردن !

امین جان سو تفاهم نشه.اخه قبلا سره این موضوعات انقدر بحث بود که دو نفر یه همین خاطر بن شدن چندنفر هم که یکیشون دوست مشترکمون هست اخطارگرفت و کلی قضیه دیگه.جنگی بود پارسال اینجا

اینایی که میگم فقط برای روشن سازی هست ، گرنه من مخلص شما هم هستم

شما سروری
    خیلی خوشحالم که شما جز افراد متعصب نیستین.

19. 2 کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •