تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 421 اولاول ... 367682838485868788899096136186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مچکرم .

مشکل همین حا هستش . میدونم ارزشش بالاتره . ولی با توجه با سابقه بچه در خربا کردن وسایل دیگر افراد فایمیل و .... خدایی ترس بدنم رو برداشت ...

اخه هر جوری هم که میکنم پدر مادرش ناراحت میشن ! این تنها مشکل منه چی کار کنم ؟! پدر و مادرش میگن بزار بره تو به چیزی دست میزنه ...در صورتی که
    مقابله به مثل!
    با کمال خونسردی از پدر مادرش عذر بخوا و بگو من متاسفم نمیتونم اجازه بدم بره تو اتاقم.اگه بره ناراحت میشم
    فلانی رو خیلی دوست دارم اما خودمو ازون بیشتر

2. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

بیشتر به نظر من تقصیر مادر پدرست تا بچه بیچاره !!
    اگه همین که میخواد بره خودش بگه بچه نکن نرو اونم حساب کار دستش میاد ... ولی وقتی میبینه خبری نیست میگه حتما اشکالی نداره پس ...

همون طور که دوستان میگن در اتاقت رو قفل کن ... ناراحت میشن که میشن ! مگه قراره همیشه همه از دست ما راضی باشن ..
    هر کی کار اشتباه کرد تذکر بهش ندیم که ناراحت میشه ؟!

یا میتونی وقتی میان یه طوری سرگرمش کنی که اصا فکر تو اتق رفتنت رو نکنه.4 تا انیمیشن بخر وقتی میاد براش بزار بشینه تکون نخوره ...

4. 9 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان از همتون ممنونم که همیشه راهنماییم میکنید .

راستش خودم هم بهترین راه رو قفل کردن در اتاق رو انتخاب کردم .

از جمع بندی نظر های همه دوستان عزیزم فهمیدم که باید در اتاق رو قفل کرد و در حضور پدر و مادر بگیم : " ببخشید . من یکم حساسم روی وسایل داخل اتاقم . خاطرتونو خیلی میخوام اما دست خودم نیست ناراحت میشم کسی وارد اتاقم بشه . و نمیخوام خدای ناکرده باعث کدورتی پیش بیاد . پس بی خیل "
    Last edited by + f.a.r.i; 17-07-2013 at 01:24.

6. این کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

من یه چهره مثبت دارم و این اذیتم میکنه چون همه میگن مذهبی هستی و مارموزالبته این مردم نمیدونم کی میخوان ادم بشن و اینو مستقیم نمیگن
    دوست ندارم مردم فکرکنن من ادم خوبیم.البته بد نیستم ولی.اینکه بعضیا از رو ظاهر قضاوت میکنن و فکر میکنن من دنیام کوچیکه و یه بچه خرخون هستم و اونابیشتر از من میدونن بده.منم با کسی حرف نمیزنم چون شاید خندتون بگیره ولی درحدی نمیبینم که بخوایم باهم حرف بزنیم.منم تو صحبت مجبورم خودم نباشم.میگم بزار م هرچی خودشون میخوان فکر کنن و تو جهل مرکب بمونن
    به نظرتون اگه ادم بتونه با حرف زدن یه نقرو متوجه اشتباهش کنه و اگه بگه به من چه اشکالی داره؟
    Last edited by M0RTEZA_R; 17-07-2013 at 12:01.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من یه چهره مثبت دارم و این اذیتم میکنه چون همه میگن مذهبی هستی و مارموزالبته این مردم نمیدونم کی میخوان ادم بشن و اینو مستقیم نمیگن
    دوست ندارم مردم فکرکنن من ادم خوبیم.البته بد نیستم ولی.اینکه بعضیا از رو ظاهر قضاوت میکنن و فکر میکنن من دنیام کوچیکه و یه بچه خرخون هستم و اونابیشتر از من میدونن بده.منم با کسی حرف نمیزنم چون شاید خندتون بگیره ولی درحدی نمیبینم که بخوایم باهم حرف بزنیم.منم تو صحبت مجبورم خودم نباشم.میگم بزار م هرچی خودشون میخوان فکر کنن و تو جهل مرکب بمونن
    به نظرتون اگه ادم بتونه با حرف زدن یه نقرو متوجه اشتباهش کنه و اگه بگه به من چه اشکالی داره؟
    چهره مثبت و مارموز بودن ((نشون دادن)) دوتا قضیه متفاوت هست یعنی الزامی نداره کسی که چهرش مثبته مارموز هم باشه و همینطور اینکه هرکسی که مثبت نیست هم دلیلی نداره حتما مارموز نباشه!
    در مورد چهره مثبت اگر واقعا حرف دیگران براتون اهمیت داره پیشنهاد میکنم کمی تغییرات در چهره و یا لباستون ایجاد کنید
    مثلا اگر ریش دارید بزنید یا سبک متفاوتی از اصلاح صورت رو پیشه کنید (دم خط و انواع اقسام مدل های ریش پرفسوری و ...)
    یا نوع اصلاح موهاتون رو تغییر بدید حالا نه اینکه برید مثل فشن ها مدل های انچنانی بزنید! یک چیزی که از حالت ساده خارجتون کنه
    یا لباسهاتون رو در رنگها یا مدل های خاص بپوشید فرضا اگه همیشه پیراهن ساده میپوشیدید سعی کنید طرح دار استفاده کنید یا...
    در مورد مارموزنما بودن برمیگرده به طرز برخوردتون با اطرافیان
    اگر بعضی ها هستند که براتون خیلی مهم هست نظرشون سعی کنید در برخورد با این افراد صمیمی تر باشید بیشتر صحبت کنید و اصطلاحی گرم بگیرید...البته نه با همه افراد
    اینجوری فکرمیکنم کسایی که نظرشون براتون مهم هست در موردتون قضاوتی برمبنای نزدیک به واقعیتتون داشته باشند!
    Last edited by Atghia; 17-07-2013 at 12:27.

9. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام مرتضی جان...یاد سریال از یاد رفته افتدم ...

دیگران معمولا از روی چهره ی افراد قضاوت میکنند....به نظرم شما فاکتور مثبتی دارید که شاید دیگران در برخورد اول اون گاردی رو که در رابر کسانی که چهره ی به اصلاح خشنتر دارن ندارن
    دوم اینکه بعد از مدتی این رفتار ادمات که مکمل این قضاوت اولیه میشه...در بلند مدت شما باید خودتو همونگونه که هست نشون بدی...اگر احساس میکین قضاوت دیگرتن غلطه شاید ایراد از برخورد و رفتارهای شماست

سوم اینکه زیاد به این موضوع اهمیت نده که دیگران چگونه دربات فکر میکنن...این باعث میشه تمرکز رو از دست بدی و فقط و فقط روی این موضوع متمرکز بشی که هر طوری شده باید دیگران رو راضی نگه داشت...
    باید تو هر شرایطی خودت باشی...و اصلانم نگران قضاوتهای سطحی دیگران نباش...بزار تو دنیای سطحی خودشون غرق باشند

چهرم اینکه سعی کن از متدهای روانشناسی شخصیت شناسی از وری چهره استفاده کنی...چه بخوای چه نوای بعضی ها از جمله خودم چهره مظلوم و ساده ای داریم و یاید تا حدودی به دیگران حق داد...مگر خود شما از روی چهره ی دیگران تا به حال قضاوت نکردی و حکم ندادی...؟

11. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

گاهی با دیدن چهره ی من هم همچین برداشتی رو میکنن !
    به اونایی که همچین حسی نسبت به تو دارن بگو ، نظرشون رو بنویسن رو یه کاغذ ، بعد کاغذ رو بندازن تو سطل آشغال !!!
    با حرف دیگران که نباید آدم اینقدر حساسیت نشون بده ! وگرنه هر روز باید به ساز یکشون برقصه !
    نیازی هم نیست که خودتو براشون ثابت کنی و این حرفا !!! من که اینجوریم !! خودم هستم ! هر کی میخواد خوشش بیاد هر کی هم میخواد خوشش نیاد ....

13. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام به همه دوستان

دوستان بنده یه جایی هستم که حدودا دو ماه باید با یه افرادی یه جا کار کنم که از همه قشری هستند و تعدادی از اون ها هم دوستان بنده هستند و طبق عادت ایرانی ها که به هم میخندند این جمع هم اینطوریه حالا من موندم بین دو راهی که آیا اگر یکی از دوستان یه تیکه ای انداخت یا حرکتی زد بزنم تو بال و پرش یا با خوش رویی باهاش برخورد کنم شخصیت خودم هم طوریه که سعی میکنم تا میتونم دلی به دست بیارم و دلی رو نشکنم از اون ور هم اتفاقاتی میافته که دارم به این جمله میرسم که خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند.....

دو راهیه سختیه اگر باهاشون برخورد کنم خب ممکنه از دستشون بدم یا دلشون رو بشکنم واگر هم با هاشون با خوشرویی برخورد کنم خب کم کم به جاهای خوبی نمیره حالا موندم چیکار کنم دوستن یه راهی جلو پای بنده بذارید....

15. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام به همه دوستان

دوستان بنده یه جایی هستم که حدودا دو ماه باید با یه افرادی یه جا کار کنم که از همه قشری هستند و تعدادی از اون ها هم دوستان بنده هستند و طبق عادت ایرانی ها که به هم میخندند این جمع هم اینطوریه حالا من موندم بین دو راهی که آیا اگر یکی از دوستان یه تیکه ای انداخت یا حرکتی زد بزنم تو بال و پرش یا با خوش رویی باهاش برخورد کنم شخصیت خودم هم طوریه که سعی میکنم تا میتونم دلی به دست بیارم و دلی رو نشکنم از اون ور هم اتفاقاتی میافته که دارم به این جمله میرسم که خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند.....

دو راهیه سختیه اگر باهاشون برخورد کنم خب ممکنه از دستشون بدم یا دلشون رو بشکنم واگر هم با هاشون با خوشرویی برخورد کنم خب کم کم به جاهای خوبی نمیره حالا موندم چیکار کنم دوستن یه راهی جلو پای بنده بذارید....

سلام خدمت شما
    نظر شخصی خودم رو بگم : من کلا به کسی اجازه نمیدم که چه تو محیط باز ( مثل بیرون ) و چه محیط خودمونی و تکی ( من و دوستم ) ، همچین کارهایی انجام بشه !!!
    و اصلا هم خودم اهل این جور شوخی های بی مورد و ... نیستم ! ( البته آدم مغرور و کینه ای هم نیستم )

نظرم اینکه که شما اول بصورت محترمانه به اونایی که همچین حرکاتی انجام میدن تذکر بدید .. طوری که بهشون بر نخوره ( چون میگی دوستم هستند اینطوری گفتم ، وگرنه بر هم خورد مهم نیست )
    یکی دوبار این کار رو با متانت و محترمانه انجام بده ، اگه کوتاه اومدن و خودشون رو جمع کردن که خوش به حال همتون ، اگه هم نه دیدی بازم ادامه میدن به کارشون ، حتما باهاشون برخورد کن حتی به قیمت از دست دادنشون !!!
    تو این دوره زمونه ، سکوت دیگه علامت رضا نیست ، دیگه به این معنی نیست که داری جون میکنی حرمت ها رو نشکنی ، سکوت یعنی اینکه نمیتونی از خودت و حقت دفاع کنی .....
    حرفت درسته ؛ اگه بزاری آزاد باشن و بگی بیخیال حالا مگه چی شده ، اینا دوستام هستند و باید جنبه داشت !! کم کم پاشون رو از خط قرمز فراتر میذارن و بعدش ......

17. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام خدمت شما
    نظر شخصی خودم رو بگم : من کلا به کسی اجازه نمیدم که چه تو محیط باز ( مثل بیرون ) و چه محیط خودمونی و تکی ( من و دوستم ) ، همچین کارهایی انجام بشه !!!
    و اصلا هم خودم اهل این جور شوخی های بی مورد و ... نیستم ! ( البته آدم مغرور و کینه ای هم نیستم )

نظرم اینکه که شما اول بصورت محترمانه به اونایی که همچین حرکاتی انجام میدن تذکر بدید .. طوری که بهشون بر نخوره ( چون میگی دوستم هستند اینطوری گفتم ، وگرنه بر هم خورد مهم نیست )
    یکی دوبار این کار رو با متانت و محترمانه انجام بده ، اگه کوتاه اومدن و خودشون رو جمع کردن که خوش به حال همتون ، اگه هم نه دیدی بازم ادامه میدن به کارشون ، حتما باهاشون برخورد کن حتی به قیمت از دست دادنشون !!!
    تو این دوره زمونه ، سکوت دیگه علامت رضا نیست ، دیگه به این معنی نیست که داری جون میکنی حرمت ها رو نشکنی ، سکوت یعنی اینکه نمیتونی از خودت و حقت دفاع کنی .....
    حرفت درسته ؛ اگه بزاری آزاد باشن و بگی بیخیال حالا مگه چی شده ، اینا دوستام هستند و باید جنبه داشت !! کم کم پاشون رو از خط قرمز فراتر میذارن و بعدش ......

تشکر از جوابتون.... منظورتون از محترمانه چطوری یعنی برخورد محترمانه درخواستی یا قهری؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •