به هر حال صفحه بزرگ این عیب رو هم داره ...
شما رام 55 رو بزیز ...
بعد روتش کن و یه کرنل کاستوم بزن عالی میشه ...
برای من 2.5 روز هم جواب میده !!
به هر حال صفحه بزرگ این عیب رو هم داره ...
شما رام 55 رو بزیز ...
بعد روتش کن و یه کرنل کاستوم بزن عالی میشه ...
برای من 2.5 روز هم جواب میده !!
دوستان قرار بود اندروید جیلی بین اواخر مارچ بیاد برای اس ال
برای شما خبری نشده؟
سونی توی تویتر گفته به زودی مابقی گوشی هایی که قرار بوده جلی بین بگیرن رو به روز میکنه.ظرف چند هفته اینده
Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارندگان اسمارت فون سونی Xperia TX (LT29i سرانجام بعداز مدتها انتظار ، بالاخره این بروز رسانی را ، طبق وعده های قبلی سونی ، دریافت کردند.
شماره نسخه این فریم جدید برای این گوشی نیز 9.1.B.0.411 می باشد.
سونی طبق برنامه زمانبندبی که برای بروز رسانی دستگاههای خود نیز انجام داده بود ، برای این گوشی در ماه مارس بوده است و هم اکنون زمان آن فرا رسید.
به هرحال ما تعجبیم که با اینکه Xperia TX با Xperia T با اینکه شباهتهای زیادی باهم دارند ، اما بروز رسانی این دو دستگاه در فاصله زمانی زیادی صورت گرفته است.
این بروز رسانی از امروز در دسترس می باشد و به تدریج برای همه در کابران در تمامی کشورها در دسترس خواهد بود و اگر هنور برای شما در دسترس نیست ، باید کمی صبر داشته باشید.
در این بروز رسانی ویژگیهای جدیدی از جمله رابط کاربری سریعتر به لطف پروژه کره ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Now ، نوار اطلاع اطلاع رسانی بهبود یافته و یک سری تغییرات خود سونی نیز در این گوشی به همرا دارد.محتوای مخفی: منبع
Last edited by amirkhan_0o0; 29-03-2013 at 16:01.
خوش ب حالشوووووووون
سلام
بچه ها من یه مشکلی دارم اونم اینه که هر کی بهم زنگ میزنه میگه در دسترس نیس در حالی که من انتن دارم .. یا مثلا اس ام اس هام نمیره و نمیاد یا دیر میره ...
سیمکارتمم تو گوشیای دیگه امتحان کردم اوکی بود .
کمک کنید لطفا
شما کرنل کاستوم نریختی؟
شاید با تغییر کرنل برطرف بشه
Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2
نه اصن روتش هم نکردم .
روت بشه کرنلش عوض بشه درست میشه ؟
اول ریست فکتوری ...بعد آپدیت ...این 2 تا رو تست کنید ببینید درست میشه
اگه نشد راههای دیگه رو تست کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)