http://www.torrentspy.com
◙
http://www.torrentspy.com
◙
سلام
من وقتی دکمه ها را تغییر میدم سیو که میکنم وقتی دوباره وارد بازی میشوم دوباره برگشته به حالت عادی چی کار کنم؟
کسی سیو بازی و بگه که کجا بریزیم نداره؟
سلام
چطوری میشه در NFS Carbon (نسخه PC) ریس دو نفره انجام داد؟(مثلا یه نفر با کیبورد و یه نفر با دسته، مثل فیفا)
اونوقت اگه دونفرش کنی دوتا ماشینو تو یه مانیتور میخای ببینی؟چطوری میشه در NFS Carbon (نسخه PC) ریس دو نفره انجام داد؟(مثلا یه نفر با کیبورد و یه نفر با دسته، مثل فیفا)
تنها NFS که میشه توش 2 نفره بازی کرد و مانیتور به 2 صفحه بالایی وپایینی تقسیم میشه NFS II هست.
متاسفان تو بقیه NFS ها چنین امکانی وجود نداره.
چرا . یه Nfs دیگه هست که میشه .تنها Nfs که میشه توش 2 نفره بازی کرد و مانیتور به 2 صفحه بالایی وپایینی تقسیم میشه Nfs Ii هست.
متاسفان تو بقیه Nfs ها چنین امکانی وجود نداره.
همونی که ماشین های ایرانی داره .
فقط یه مشکلی داره که توی Xp اجرا نمیشه .
من فقط تو صحبتم NFS اصله نه اون تقلبیاش که مثل نقل ونبات ریخته تو بازار! همون یه که تو میگی شماره سری NFS رو ریخته به هم...
از اون به بعد هر کی یه چیزی میگه! به فروشنده هم که میگی طرف بدش میاد. پس همون بهتر که هم تو XP و هم تو Vista اجرا نشه...
Last edited by havas_1980; 18-01-2008 at 14:19.
پس فقط تو PC نمیشه اینکار رو کرد چون تو پلی استیشن 2 راحت میشه اینکار رو کرد(و صفحه به دو قسمت بالایی و پایینی تقسیم میشه) .برام جالبه بدونم چرا NFS همچین امکان خفنی رو توی سری های دیگه بازیهاش لحاظ نکرده، چون خداییش اگر این امکان رو داشت من یکی که بیشتر از فیفا و PES از ریس دو نفره NFS حال می کردم، حسابش رو بکن تکنیک و سرعت و کُری تو ماشین سواری چه حالی میده؟ ;-)
Last edited by Pedram_IR; 19-01-2008 at 08:21.
عزیزم دیگه دوران مسابقات دونفره تموم شده ! تکنولوژی پیشرفت کرده ! ایران سل اومده !!!پس فقط تو PC نمیشه اینکار رو کرد چون تو پلی استیشن 2 راحت میشه اینکار رو کرد(و صفحه به دو قسمت بالایی و پایینی تقسیم میشه) .برام جالبه بدونم چرا NFS همچین امکان خفنی رو توی سری های دیگه بازیهاش لحاظ نکرده، چون خداییش اگر این امکان رو داشت من یکی که بیشتر از فیفا و PES از ریس دو نفره NFS حال می کردم، حسابش رو بکن تکنیک و سرعت و کُری تو ماشین سواری چه حالی میده؟ ;-)
گذشته از شوخی اینا به این خاطر این قابلیت رو برداشتند که همه بیان آنلاین .
چون اونجا که مثل اینجا همه Dial Up نیستند ! با بازی های تقلبی ....
کمترینشون ADSL 2+ هست .
سلام دوستان من این کربن رو خریدم حالا باهاش مشکلات دارم این نشانهی سبز چیشه بالای سر رقیب ها و مرحله های جدید کدوم هستن ستاره ها یا چک مارک زرد ها به نظرم تکراری میاد نمیدونم کدومو باید برم ممنون _____
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)