تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 130 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1291

نام تاپيک: تاپیک بازی کم حجم teeworlds با سرور قدرمتمند ایرانی

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

مشکل برطرف شد.باید تیک Compatible Version رو بر میداشتم.
    به نظرم بزرگترین مشکل این کلاینت عوض شدن emotion ها و شکلک هاست!دیگه همه نوشته شدن!قبلیا خیلی بهتر بودن + واقعا درک نمیکنم چرا یه نفر باید بیاد از emotion ئه jiks استفاده کنه!اصلا معنی نمیده که تو بازی باشه!

2. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ((lost))'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز نیازی نیست شما با emotion های شخص دیگه ای بازی کنی حتی میتونی فلش موس رو هم که اسم جیکس روشه عوض کنی .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوبه بعضی وقتا به جای غر غر وشکایت کردن بشینیم کمی فکر کنیم و مشکل خودمونو حل کنیم .
    نمیدونم شایدم برخی دوست دارن فقط پست بزارن و بازی هارو به حاشیه بکشن .
    HaDi
    Last edited by ((lost)); 12-09-2012 at 14:59.

4. این کاربر از ((lost)) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چطوری می شه این Jiksی که بغل نشانه گر موس رو برداشت!؟

6. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

غرغر و شکایت؟!
    عزیزم شما یه ذره دقت بکنی میبینی که من اتفاقا علاقه ای به حاشیه کشیدن موضوع ها ندارم و خیلی وقتا شده که تو خیلی تاپیکا پستایی که کاملا توهین به من بوده رو ندید گرفتم که به حاشیه نره تاپیک.
    مشکل ما ایرانیا همینه!!!!تا یه نفر انتقاد میکنه بهش میگیم غرغر و شکایت!حرفی که من زدم برای پایین اوردن ارزش کار جیکس نبود و نیست و خیلی هم ازش متشکرم که این کلاینت رو ساخته و فقط ایرادات رو گفتم تا بهتر بشه!حالا نمیدونم چرا شما داری جوش میزنی سر این موضوع!درضمن حرف شما مثل اینه که یکی بیاد بگه چرا تو بازی اسکایریم مثلا فلان باگ ها هستن و نباید باشن بعد یکی دیگه بیاد بگه چرا غرغر میکنی؟!برو خودت یه فیکس برای بازی بساز باگ ها رو برطرف کن!!!!!
    من هیچ چیزی از ادیت teeworlds بلد نیستم چرا دروغ بگم؟!؟!؟!و نمیتونم مشکلاتم در این زمینه رو خودم حل کنم چون بلد نیستم و هیچم از این بابت خجالت نمیکشم!
    اینم بهت بگم که کسی که یه ایرادی در برنامه یا کار دوستش ببینه و بهش نگه مشکلاتشو در اصل به دوستش خیانت کرده نه لطف!
    ای کاش روزی بیاد که فرق بین انتقاد و غرغر و شکایت رو بفهمیم و یه خرده فقط یه خرده نقطه جوشمون رو بالا ببریم!

شما هم بهتره خودت قبل از پست دادن و تهمت زدن به بقیه یه ذره فکر کنی
    _______
    به هر حال خیلی ممنونم بابت لینکی که دادی.

8. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این چه باگیه!! اومدم login شدم رفتم داخل بازی 5مین بعدش دوباره login شدم میگه you're not member :| :|

دوست عزیز نیازی نیست شما با emotion های شخص دیگه ای بازی کنی حتی میتونی فلش موس رو هم که اسم جیکس روشه عوض کنی .
    خوبه بعضی وقتا به جای غر غر وشکایت کردن بشینیم کمی فکر کنیم و مشکل خودمونو حل کنیم .
    نمیدونم شایدم برخی دوست دارن فقط پست بزارن و بازی هارو به حاشیه بکشن .
    HaDi
    اگه این غرغر و شکایت پس انتقاد چیه

10. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

IloveU میگم که اسمتو عوض نکردی؟آخه من یه بار ممبرم کردن اسممو عوض کردم یهو از Member بودن در اومدم!

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

IloveU میگم که اسمتو عوض نکردی؟آخه من یه بار ممبرم کردن اسممو عوض کردم یهو از Member بودن در اومدم!
    راستش من با یه اسم دیگه register کردم ... اولین بار با اسم register شدم لاگین شد .. بعد اسم رو عوض کردم رفتم تو سرور unmember شدم!!

13. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شما داری اشکالات دوستتو میگیری بهش میگی ؟ پس چرا اومدی جایی که جیکس اصلا سر نمیزنه داری پشتش میگی ؟ مگه بازی سایت نداره مگه جیکس ایدی نداره ؟
    الانم من رفتم یه سر به 10 صفحه پیش انداختم همش دارین شکایت میکنین از اینو از اون البته به من هیچ ربطی نداره .
    این چیزی هم که گفتم صرفا برای راهنمایی خود شما و بقیه بود . فکر نمیکنم مسئله رو شخصی کرده باشم که شما بخوایین اینطوری عصاب خودتونو خرد کنید .
    در ضمن کسی که اینجا جوش اورده فکر نکنم من باشم .

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این چه باگیه!! اومدم login شدم رفتم داخل بازی 5مین بعدش دوباره login شدم میگه you're not member :| :|

اگه این غرغر و شکایت پس انتقاد چیه
    انتقاد اینه که رو در رو به مسئولا مشکلتو بگی مثل اینجا
    اگه همه بخوان هر جا دوست داشتن انتقاد کنن و به گوش مسئولا نرسه فکر نکنم دیگه انتقاد باشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بهت اطمینان میدم که اعصابم یه ذره هم خرد نیست!من مدت کوتاهیه که به تی برگشتم و 10 صفحه پیش اصلا من این تاپیک رو نگاهم نمیکردم.بابت اون لینکی که دادید خیلی ممنونم و قبلا هم ازتون تشکر کردم.

من نظرمو مودبانه و بدون بی احترامی گفتم و نظر هر کسی محترمه پس لطفا دیگه روند تاپیک رو خراب نکنید و به حاشیه نکشیدش و اگه هر گونه حرفی دارید توی پروفایل در خدمتتونم.

Iloveu-ALL جان همون طور که گفتم اگه اسمتو عوض کنی بار بعدی Unmember هستی منم اینطوری شدم.با یه اسم که Member شدی دیگه نباید عوضش کنی.مثل سایتای عادی که نمیشه نام کاربریتو عوض کنی.

درضمن همین چیزا رو توی بازی به مسئولش(جیکس) هم گفتم و اونم گفتش که من اینا رو یادگاری میذارم و دلیلش چیز دیگه ای نیست و خیلی دوستانه صحبت کردیم!(اولش ناراحت شد و فکر کرد دارم توهینی چیزی میکنم ولی ازش تشکرم کردم و فقط اینا رو گفتم و خودشم گفت درسته حرفات ولی من مثل بقیه یا شرکتا نیستم و با هدف اونا نساختم و دور همی بوده)
    Last edited by Arrowtic; 12-09-2012 at 17:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •