تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 100 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه اصلا مشکل از یه جای دیگه ست
    شخص اول مملکت با اینترنت مخالفه
    مجلس قانون کرده که اینترنت در وضعیتی بمونه که نشه به راحتی باهاش ویدئوی آنلاین و در واقع شبکه های ماهواره ای دید
    و تا وقتی همچین تفکر و قانونی وجود داره از دست من و شما و زیر ساخت و آی اس پی و ... کاری بر نمیاد
    می دونین که حتی اگه 70 میلیون جمعیت کشور نظرشون یه چیز باشه و نظر اون یه چیز دیگه باشه، نظرش به 70 میلیون ارجحیت داره. به همین می گن انعطاف پذیری
    دیگه خیلی سیاسی شد. اما منظور از باز کردن چشم همینه
    اگه قرار به ایجاد تغییره باید مشکل رو از جای دیگه حل کرد
    الان چه تغییری به وجود اومد که باعث دل خوشی باشه؟ همون دوستی که از این طرح گرفته گفت که تو نمایندگی شاتل بهش گفتن شما اولین نفری هستی که اومدی از این طرح بگیری
    و بی قانونی و هرت بودن رو ببین تا کجا که کلا یه مشترک دارن ولی سرعتش رو همون 1.6 نگه داشتن که نکنه بره جایی تعریف کنه بقیه هم بیان سمت این سرویس
    مشکل و بد بختی ما خیلی ریشه ای تر از این حرف هاست. یه فشار میاری از 2 جا بهت فشار میارن. شاتل این مدلی داره طرح رو به گند می کشه از اون طرفم شبانه رو عملا غیر قابل استفاده کرده. طمع پول گرفته شون نمی دونن چه کار کنن

2. 4 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

بله دوست عزیز حرفهای شما همه درسته
    خواسته باشیم بحث کنیم تاپیک منحرف میشه چون دلیل همکاری نکردن و نداشتن امید برای گرفتن حق مربوط به اینترنت نیست و این کمترین و کوچکترین حقی هست که ما باید بگیریم و چون مسائل 30یا30 میشه نمیشه گفت
    من تو این تاپیک زیاد بحث نکردم و نمی کنم همون اوایل هم گفتم تا زمانی که شما خواسته باشی حقت رو از سازمان تنظیم بگیری وضع همینه دزد و خون خوارهای اصلی مخابرات و همین سازمان هستند راست میگن خیلی دلشون برای منو شما سوخته بزارن اینترنت رو بخش خصوصی وارد کنه اونوقت اگه کم فروشی شد کیفیت بد بود برو سازمان تنظیم شکایت کن
    در سود سرشاری که شرکتهای pap میگیرن شکی نیست چون اگه نداشت دیوانه نبودن که بیاد خودشون رو با مخابرات درگیر کنن و یه نکته دیگه اشتراک 1 به 10 ماله امروز دیروز نیست 1.5 ساله شایدم بیشتر بخش نامه شده به شرکتها این شرکتها بودن که به خاطر سود بیشتر عمل نمی کردند
    در کل دوست عزیز ببین کجا زندگی میکنی و با چه تفکراتی طرف هستی وقتی سرعت 128 رو اعمال کردن شدیدترین نقد ها رو روزنامه ها زدن تو سایتها نوشتن تو مجلات چاپ کردن ولی برداشته نشد اینم مثل همون
    اشتراک 1به 10 نه عزیز اشتراک 1 به حداکثر 10 و این قانون در مورد همه نوع سرویس اشتراکی نافذ هست حتی همین حجمی ها هم که الان ارایه میدهند! و مختص سرویس نامحدود سازمان تنظیم نمیشه!!

اگر قانون 128 با اون همه نقد اجرایی شد و با داشتن مخالفتهای زیاد
    این قانون رو چرا کاربر ها دلشون نمیخواد اجرایی بشه؟؟؟
    مشکل ما زیر ساخت و واردات پهنای باند نیست!! مشکل کسب بیشترین سود از کمترین منابع هست همین

4. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستانی که با دلی بسیار شیدا به آینده ی این طرح به شدت امیدوار بودن و شکم هارو واسه یه تغییر قابل تامل در وضعیت اینترنت کشور صابون زده بودن الان کجان؟
    این همه بحث و استدلال که این طرح خوبه و باید ازش پشتیبانی کرد و سرعت از 1.6 بالاتر خواهد بود پس چی شد؟ الان دیگه می شه بریم از این طرح بگیریم و شبانه روز با سرعت و پینگ مناسب دانلود کنیم؟
    قصد رو کم کنی ندارم اما امیدوارم چشم ها یه کم بیشتر به واقعیات کشور باز شده باشه که تا وقتی یه نفر کلا با اینترنت مخالفه امکان بهبود و رسیدن به حداقل استانداردهای بین المللی وجود نداره
    حالا باز بیا زیر پوستی فحش بده و اظهار فضل کن آقای عقل کل نابغه!
    من یکیشون...
    خیلی هم امیدوار بودم و مطئن هم بودم به نفع همه است
    ولی اول به این نکته توجه کن :من الان از ایرانسل سرویس میگیرم سرویس دو مگ نا محدود همین جوری دارم برا خودم دانلود میکنم و سرعت خوبی هم دارم از پینگ هم راضیم ......90 درصد مواقع سرعت دانلود بالای 200KBps هست و ضریب شیرینگ این سرویس هم 8

خوب حالا یه مقایسه بکن با سرویس های CRA که با ضریب شیرینگ 10 ارایه میشه چرا اونا اینقدر کیفیتشون پایینه؟؟ خوب معلومه چون سود کمتری نسبت به سرویس های محدود دارن و شرکت های PAP هم با کم کردن کیفیت این سرویس ها کاربرا رو مجبور به استفاده از سرویس های کنن

البته این کارشون از قبل پیشبینی میشد و میدونستیم سر کیفیت این سروس ها هم باید بجنگیم ولی چرا خیلیا از موافقین دیگه پیگیر این بحث نشدن؟ خوب من از طرف خودم میتونم بگم چون خسته شدم از بحث های بینتیجه توی این تاپیک .....وقتی خودم سرویس خوبی دارم و راضی هستم چرا باید کلی وقت و انرژی صرف این کنم که بقیه رو قانع کنم برای حقشون بجنگن؟؟؟ اونم وقت و انرژیی که میتونست صرف سرو کله زدن با مسئولین تنظیم مقررات و یا پارس آفلاین لعنتی بشه......
    خیلی راحت به خودم گفتم اصلا به من چه و رفتم پی کارم....

یا کسی که اولین بار این بحث شکایت رو پیش کشید (آقا مسعود ) خودش یه سرویس خیلی خوب داره و به گفته خودش توی بازی سنتر تا چند وقت دیگه هم حتی سرویس بهتری میگیره چون با مدیر شرکتی که ازش سرویس میگیره آشناست .......ایشون هم کلی اینجا حرص خورد و بعضی وقتا هم توهین شنید و بعد هم یه روز تو بازی سنتر اعلام کرد که "اصلا به من چه ....هر کاری دوست دارید بکنید و من دیگه ت واین تاپیک پست نمیدم" و رفت پی زندیگیش

عزیز فکر میکنی ما چقدر انرژی داریم که هم اینجا بحث کنیم و هم با تنظیم مقررات سرو کله بزنیم؟؟

من که خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که هر ملتی تنها شایستگی همون شرایطی رو داره که توش زندگی میکنه و نه بیشتر یا به بیان دیگه :خلایق هرچه لایق

اگر اینترنتمون گرونه یا پینگش بالاست یا بدون توضیح سایتا فیلتر میشن و پورتها بسته میشن و آدم از کارو زندگی میفته و کسی هم جوابگو نیست برا اینه که لیاقت مردم ما فعلن همین اینترنتی هست که دارن و نه بیشتر

6. 7 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هنوز جای شکر باقیه که محدود ها حذف نشدن
    وگرنه همه ناچارا باید با این وضعیت طرح های جدید کنار میومدن
    دلت خوشه کامران جان!!!
    احتمالا از وضعیت شاتل خبر داری که دانلود شبانه رو محدود کرده و کاربرا دارن قراردادشون رو فسخ میکنن
    امروز یکی از یوزر های همین فوروم توی تاپیک شاتل ماجرای فسخ کردنش رو نوشته و چون کارشناس شاتل سعی نکرده از فسخ قرار داد منصرفش کنه از این به اصطلاح کارشناس پرسیده:
    تا حالا چند نفر فسخ كردند كه فسخ كردن من براي شما عادي شده؟
    جواب طرف درنوع خودش جالبه:
    گفت تعداد رو نمي تونم به شما بگم،فقط مي تونم بگه كه فقط افرادي كه مثل شما دانلود شبانه انجام مي دادند فسخ كردند و 6000 كاربر ديگه ما دازيم كه اصلا دانلود شبانه انجام نمي دهند!!!!!!!!!!!!

خوب واضحه که شاتل داره یوزرهای پر مصرفش رو فراری میده و سعی میکنه کم مصرفا رو راضی نگه داره(با افزایش پهنای باند هر کاربرمثلا 128 توی روز با سرعت 200 کیلوبایت دانلود میکنه) دلیلش هم اینه که با این کار پهنای باند کمتری از زیرساخت میخره بدون اینکه کیفیت کم بشه

البته شاتل همیشه یه ISP پیشرو بوده........حالا صبر کن تا بقیه هم به مزایای این روش و سودی که براشون داره پی ببرن ......اونوقته که برای چند گیگ دانلود در ماه باید سرویس ددیکیت بخرید.....خوش باشید

8. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

من یکیشون...
    خیلی هم امیدوار بودم و مطئن هم بودم به نفع همه است
    ولی اول به این نکته توجه کن :من الان از ایرانسل سرویس میگیرم سرویس دو مگ نا محدود همین جوری دارم برا خودم دانلود میکنم و سرعت خوبی هم دارم از پینگ هم راضیم ......90 درصد مواقع سرعت دانلود بالای 200KBps هست و ضریب شیرینگ این سرویس هم 8

خوب حالا یه مقایسه بکن با سرویس های CRA که با ضریب شیرینگ 10 ارایه میشه چرا اونا اینقدر کیفیتشون پایینه؟؟ خوب معلومه چون سود کمتری نسبت به سرویس های محدود دارن و شرکت های PAP هم با کم کردن کیفیت این سرویس ها کاربرا رو مجبور به استفاده از سرویس های کنن

البته این کارشون از قبل پیشبینی میشد و میدونستیم سر کیفیت این سروس ها هم باید بجنگیم ولی چرا خیلیا از موافقین دیگه پیگیر این بحث نشدن؟ خوب من از طرف خودم میتونم بگم چون خسته شدم از بحث های بینتیجه توی این تاپیک .....وقتی خودم سرویس خوبی دارم و راضی هستم چرا باید کلی وقت و انرژی صرف این کنم که بقیه رو قانع کنم برای حقشون بجنگن؟؟؟ اونم وقت و انرژیی که میتونست صرف سرو کله زدن با مسئولین تنظیم مقررات و یا پارس آفلاین لعنتی بشه......
    خیلی راحت به خودم گفتم اصلا به من چه و رفتم پی کارم....

یا کسی که اولین بار این بحث شکایت رو پیش کشید (آقا مسعود ) خودش یه سرویس خیلی خوب داره و به گفته خودش توی بازی سنتر تا چند وقت دیگه هم حتی سرویس بهتری میگیره چون با مدیر شرکتی که ازش سرویس میگیره آشناست .......ایشون هم کلی اینجا حرص خورد و بعضی وقتا هم توهین شنید و بعد هم یه روز تو بازی سنتر اعلام کرد که "اصلا به من چه ....هر کاری دوست دارید بکنید و من دیگه ت واین تاپیک پست نمیدم" و رفت پی زندیگیش

عزیز فکر میکنی ما چقدر انرژی داریم که هم اینجا بحث کنیم و هم با تنظیم مقررات سرو کله بزنیم؟؟

من که خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که هر ملتی تنها شایستگی همون شرایطی رو داره که توش زندگی میکنه و نه بیشتر یا به بیان دیگه :خلایق هرچه لایق

اگر اینترنتمون گرونه یا پینگش بالاست یا بدون توضیح سایتا فیلتر میشن و پورتها بسته میشن و آدم از کارو زندگی میفته و کسی هم جوابگو نیست برا اینه که لیاقت مردم ما فعلن همین اینترنتی هست که دارن و نه بیشتر
    تو اوایل این تایپک چون خبر ها حاکی از این بود که اینترنت محدود ها حذف میشن که این باعث میشد بعضی ها اینترنتشون بهتر بشه و بعضی ها هم اینترنتشون بدتر بشه (طبق همین طرح )
    خب پس مخالفت یه چیزه کاملا طبیعی هست و دفاع هر کسی از شرایط خودش یکی از واضح ترین حقوق هاست
    و همین قضیه به صورت خیلی بزرگ تر هم تو جوامع پیشرفته هست !!!

در ثانی من چندین بار تو اون یکی تایپک گفتم میتونن به بهانه همین ضریب 1 به 10 سرعت ها رو خیلی کم کنن و خیلی از نقایص این طرح رو دوستان دیگه هم گفته بودند ((باز طبق همون طرح ))

اما موافقین ها نمیدونم چرا انتظار داشتن که معجزه رخ بده !

خود سازمان میاد میگه که فرضا سرعت دانلود 128 بین 1.6 تا 16 کیلوبایت خواهد بود
    اما اینها میگفتن که رقابت میشه و و حتی واسه 128 میان سرعت های 256 یا 512 میبندن

فعلا تا حالا((بعد از 1 ماه شروع)) که مشخص شده بحث های موافق های این طرح بیهوده بود
    و عملا این طرح بزرگ شکست خورده
    Last edited by kamran987456; 18-10-2011 at 00:20.

10. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اشتراک 1به 10 نه عزیز اشتراک 1 به حداکثر 10 و این قانون در مورد همه نوع سرویس اشتراکی نافذ هست حتی همین حجمی ها هم که الان ارایه میدهند! و مختص سرویس نامحدود سازمان تنظیم نمیشه!!

اگر قانون 128 با اون همه نقد اجرایی شد و با داشتن مخالفتهای زیاد
    این قانون رو چرا کاربر ها دلشون نمیخواد اجرایی بشه؟؟؟
    مشکل ما زیر ساخت و واردات پهنای باند نیست!! مشکل کسب بیشترین سود از کمترین منابع هست همین
    میگم که عزیز دلیل نخواستن از جای دیگه است و گرنه کی بدش میاد نا محدود داشته باشه با قیمت معقول و سرعت عالی وقتی شما هیچ کدوم از قولهایی که بهت دادن عملی نکردن وقتی میگن میزان رای ملت هست ولی در عمل نیست و هزار چیز دیگه که داریم هر روز با پوست و استخونمون لمس میکنیم دلیل اینه اعتماد نیست
    شما واقعا مطمئنی دلیل این کار برای احترام به کاربر بوده؟
    من و کل اونایی که مخالف بودن دلیلشون به این خاطر بود که امیدی به بهتر شدن نداشتیم و الانم نداریم چون تا خودشون نخواسته باشن به اعتراض من و شما گوش نمیدن چون بر نامه شون رو ریختن
    اوایل تاپیک یکی از دوستان می گفت اول نامحدود کنیم بعد برای سرعت اعتراض میکنیم خب بسم الله اعتراض کنید نتیجه که گرفتید من خاک پای همه شما هر چی بد و بیراه بود بگید سرعت رو همچین کردن اصلا دلت نمی خواد بیایی نت همه اینترنت که وب گردی نیست 500 مگ می خوای دانلود کنی14 ساعت باید صبر کنی
    چقدر مگه وقت و انرژی داریم که بخوایم صرف اعتراضی کنیم که میدونیم جواب نمیده
    اتفاقا یکی از بزرگترین مشکلات ما که اینترنت بی کیفیت و گران داریم انحصاری بودن هست این دیگه احتیاج به هیج دلیل و مدرکی نداره اصلا مخابرات ما حق ورود به حیطه Adsl رو نباید داشته باشه چون بقیه شرکتها توان رقابت باهاش رو ندارن
    همین ایرانسل رو چقدر پشت خط نگه داشتن تا همراه اول تونست gprs رو راه اندازی کنه یا mms رو
    در کل دلیل مخالفتها همین بود و گرنه همه کاربر اینترنت هستیم و این طرح هم عالی بود ولی در صورتی که سرعت و کیفیت در کنارش تضمین میشد

12. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

نامحدود كه يه سري ها گرفتن مي گن افتضاحه

يه كاري مي كنند كسي طرفشم نره

14. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

به هر حال نظر هر کسی محترمه و هر کسی میتونه به هر سلیقه ای که داره به زندگی خودش ادامه بده.
    حرف من از به سخره گرفتن شعور مخاطب هست
    برای من یه پیامک اومده که فروش ویژه ADSL طرح پاییز مودم رایگان شرکت فلان

زنگ زدم اپراتور با چنان شوقی در مورد سرویس توضیح داد که فکر میکردی برای اولین بار تو ایران داره ارایه میشه!
    بعد از کلی سوال چیزی که دستگیرم شد این بود پول مودم رو نمیگیرند ولی در عوض پول نصب و راه اندازی میگیرند و بعد گفتم من خودم نصب میکنم مشکلی ندارم گفته شد که مودمها رایگان نیست فقط با تخفیف ارایه میشه و بعد از حساب و کتاب با خودشون با قیمت سروی های خودشون معلوم شد که نه تخفیفی تو قیمت مودم ارایه میشه و نه در قیمت سرویس ها!

به نظر شما این توهین به شعور مردم نیست؟؟ وقتی پرسیدم فکر نمیکنید تبلیغ با این عنوان درست نیست جواب ساده بود همه که مثل شما فکر نمیکنند!!! خدا حافظی کردم و قطع کردم

حالا در مورد اینترنت نا محدود هم همین طوره یکی فکر میکنه اگر اینترنت نامحدود بشه من که پول نداشتم ترافیک بخرم میافتم به دانلود کردن! و حق اون ور ضایع میکنم!
    یکی دیگر نشته ببینه کی میافته جلو و حق اون رو بگیره تا براش نوکری بکنه! یکی هم با غرور از بد بودن سرویس ها داد سخن داره
    و بعدی پیش بینی میکنه که همین سرویس ها نا محدود رو باید سرمه چسم کنیم و گرنه باید تا چند وقت دیگه سرویس ویژه برای دانلود بگیریم و دیگری هم کار رو به مجلس و دولت ارجاع میده!

جند نفر از مخالفین وقت گذاشتن برای 5 دقیقه شکایت خودشون رو تو سایت سازمان ثبت کنند؟؟ شما فکر کن بدون نتیجه است اما چند نفر این کار رو انجام داده اند ؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

100%توهین به شعور مخاطب هست از این طرحها زیاد داشتیم طرف اومده تبلیغ زده 256 ماهیانه 5 تومن ولی برای هر گیگ اضافه 10 تومن می گرفت از این طرحها امثال ما نمی گیرن چون میدونیم چه خبره ولی یه فرد عادی که تعدادشون بیشتره و تازه دارن وارد دنیای نت میشن با کله استقبال می کنن
    حالا شاید تعدادی در مورد نامحدود اینطور فکر کنن ولی دلیل کلی همونی بود که گفتم نبود اعتماد من تو این کشور زندگی میکنم پس میدونم مسئولینش چطوری هست ما یه کار یا طرح با برنامه نداشتیم فلان مسئول شب خواب دیده صبح بخشنامه کرده که اجرا کنن بدون کارشناسی کردن
    دلیل شخصی بنده که این بود

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثل اینکه واقعا چشم بعضی ها بسته
    صد بار خود من گفتم موافق نامحدود شدنم اما با توجه به بعضی نکات می دونم این طرح به هیچ وجه اون چیزی که راضی کننده باشه نخواهد بود
    من می گم مشکل از کجاست باز میاد می گه ما رفتیم با کجا بحث کردیم و زحمت کشیدیم و حرص خوردیم
    اول بفهم مانع پیشرفت اینترنت چیه بعد ببین می تونی حلش کنی بعد اگه راهی که قدرتش به اندازه ی 71 میلیون نفر بود پیدا کردی بیا بگو من خودم تا آخرش باهاتم
    یا شایدم اعتقاد داری که همچین خبری نیست و کلا همه چی آرومه و جمع گل و بلبل و سنبل جمعه

18. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •