داداش بدبختی همینجاس که من خودم پوکر بلدم نیستم
شما بلدی بگو :|:|:|:|:|:|
داداش بدبختی همینجاس که من خودم پوکر بلدم نیستم
شما بلدی بگو :|:|:|:|:|:|
پوکر که بلد نیستم خوشمم نمیاد
اینجا که کبوتر ول میکنن کجای نقشه هست؟؟
ویرایش :
پیداش کردم ، به لعنت خدا نمی ارزید :|
بازم به پرتاب چاقوی خودمون :|
Last edited by Mohammad Yek110; 17-01-2013 at 18:11.
والا منم زیاد بلد نیستم.ولی مثل اینکه کارت هات باید با کارت های روی میز یکی باشن.اگه مثلا یکی از کارت هات با یکی از کارت های روی میز یکی باشه میشه One pair اگه دو تا کارتت با کارت های میز یکی باشه میشه Two Pair.یا اگه کارتت بالا باشه میشه High Card.
از بین Two Pair و One Pair هم Two Pair برنده میشه.ولی نمیدونم High Card این دوتا رو شکست میده یا نه.اگه به کارت هاتون مطمئنین Chip هاتون رو بزارین وسط و شرط رو بالاتر ببرید.اگر نه Check کنین.یعنی پولی نزاری وسط و ببینی کارت هایی که روی میز میزارن چطوره.بعد دوره بعد که نوبتتون میشه Chip هاتون رو بزارید وسط.به همه ی Chip هایی که شرط می بندن بازیکن ها میگن Pot.برنده کل Pot رو میبره.
خودمم ایناشو فهمیدم.دیگه بقیش با خودتون![]()
پوکر بلدی؟ با سلام و صلوات و کلی نذر و نیاز! اون مرحله فرعی را بردم!فقط فهمیدم شاه داری برنده میشی! همین! بلدی یه کم آموزش بدی؟
پ.ن: توی این بازی پول بی رازش ترین چیز هست! واقعا ارزش نداره وقت برای پول جمع کردن گذاشت
خوب شما که حالشو نداری art money pro یا cheat engine بزن پولتو بالا ببر
ولی بازم فک نکنم خوب باشه
چون کیف پولت جا نداره برا همینم دیگه نمیتونی شکار کنی![]()
نه. من خودم عشق جمع کردن کالکتیبل ها هستم. میگم توی این بازی کلا پول بی ارزش ترین چیز هست. تنها کاربردش گرفتن اتچمنت های اسلحه ها هست که اونم همینطوری توی بازی بچرخید جمع میشه.
سلام دوستان یه سوال دیگه دیگه داشتم من نمیدونم بازی من اینجوریه یا کلا اینه که من وقتی مپ(نقشه )رو باز میکنم ناقصه نمیدونم باید چیکار کنم؟؟![]()
نه داداش اون مشکل بازی نیست
برای همه همینجوریه
شما برای اینکه بتونی نقشه رو معلوم کنی باید بری بالای اون دکلا بعدش کاری که میگه رو بکنی
اصن این کار جز مراحله
شما چه جوری متوجه نشدی ؟![]()
Join Citra یا Save Friends ??![]()
داداش گلم من شک کردم که نکنه نسخه بازی من مشکلداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)