سامیلیک.... آقا این لپ تاپ ما قبل از صفحه استارت آپ ویندوز توی صفحه سیاه چند دقیقه گیرمیکنه...دیگه اعصاب خورد کن شده،واسه همین همیشه رو هایبرنت میزارمش،همه کارم کردم ولی درست نشد
کسی به این مشکل بر خورده ؟؟؟
سامیلیک.... آقا این لپ تاپ ما قبل از صفحه استارت آپ ویندوز توی صفحه سیاه چند دقیقه گیرمیکنه...دیگه اعصاب خورد کن شده،واسه همین همیشه رو هایبرنت میزارمش،همه کارم کردم ولی درست نشد
کسی به این مشکل بر خورده ؟؟؟
اونجا مکانی هستش که سیستم شما هارد رو باید انتخاب کنه و همینطور درایو ویندوز رو برای بالا اوردن ویندوز
دقت داشته باشید که شما باید هاردتون اگه بدسمتور داره با برنامه های مرتبط مانند HDD REGENERATOR وانارو از بین ببرید
برای تصریح در انتخاب هارد شما وارد تنظیمات بایوس خودتون بشید و از اونجا 1ST BOOT DEVICE رو روی هارد خودتون تنظیم کنید
کار بعدی که لازم هست شما انجام بدید اینه که شما SET SATA DEVICE AS رو روی AHCI یا موارد مشابه تنظیم کنید و اونو روی حالت IDE قرار دید البته این مورد چندان هم تاثیر گذار نیست
مورد بعدی اینه که ویندوز شما روی کدوم درایو قرار داره چون سیستم اول درایو C بعد D و .... رو چک میکنه
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
التبته نکته ی دیگه ای که اهمیت داره چون شما دارید میگید چند دقیقه طول میکشه توصیه من به شما اینه :
بایوس خودتونو حتما به اخرین ورژن آپدیت کنید
ممنون،آخه من قبلا همه این مواردو تست کرده بودم ولی جواب نداده بود،زمانش هم متغیر هستش.... ولی در مورد بدسکتور هنوز این مورد رو بررسی نکردم،وامیدوارم این مورد نباشه...
تو سایت های خارجی هم خیلی گشتم،اونجا هم کسی به نتیجه نرسیده بود
من در هنگام نصب درایور جدید بلوتوث با این پیغام روبهرو میشم چی کار باید بکنم؟
there is a problem with this windows installer package
windows 7 64 bit
Last edited by cabire92; 19-03-2012 at 16:53.
شما دوسته عزیز از یه دیسک ویندوز دیگه استفاده کنید
دقت کنید که ویندوز مورد نظر مناسب برای لپ تاپ باشه
دسترسی به سی دی ویندوز ندارم.چون ایران و خونم نیستم.ولی اینترنت پر سرعت دارم.اگر از طریق اینترنت بشه مشکل را حل کرد ممنون میشم.
با تشکر
salam bacheha man xpsl502 daram kart tv nadare va full nist 6 mahe kharidamesh 1.400 hala mikham beforoshamesh tamize tamize saleme salem cheghad bedameshobe khobe?
دوسته عزیز من جوابم با شما نبوددسترسی به سی دی ویندوز ندارم.چون ایران و خونم نیستم.ولی اینترنت پر سرعت دارم.اگر از طریق اینترنت بشه مشکل را حل کرد ممنون میشم.
با تشکر
من فک میکنم درایورتون مشکل داره و شما باید نسخه مناسب ویندوز 7 رو پیدا کنید
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
لطفا فارسی بنویسیدsalam bacheha man xpsl502 daram kart tv nadare va full nist 6 mahe kharidamesh 1.400 hala mikham beforoshamesh tamize tamize saleme salem cheghad bedameshobe khobe?
شما باید اول ببینید قیمت نو اون دستگاه چقدر هستش
با سلام درایو لپ تاپ من توسط سیستم شناخته نمیشه
منظورتونو از اینکه میگید درایور توسط سیستم شناسایی نمیشه رو متوجه نمیشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)