قیمت گالاکسی 7.7 16 گیگ حدود 1.200 بدون گارانتی
داداس نمیتونی یه قیمت بگی تازه اون گلکسی رو نمیگم گلکسی تب پی 1000 رو میگم فقط یه عدد بگین الان چنده ؟
منم پی 1000 هزار رو گفتم دیگه!!
باز گرون شده گوشی انگار!!!![]()
ببخشید من با شما نبودم با آقای massab2011 بودم آخه ایشون گلکسی 7.7 رو گفت بعدش من فقط از شما یه عد میخوام فقط قیمتشو بگین
عزیز الان خوده فروشنده ها هم نمی دونن چه جوری قیمت میدن!!
دوباره قیمتا عجیب قریب شده انگار!!!
ولی تا قبل از امروز قیمتش از 500 بود تا 600!!
سلام واقعا ممنونم ازت اگه 600 تا 650 باشه که حتما میگیرم امروز رفتم از یه مغازه تو گرگان قیمت گرفتم 16 گیگش 1 تومن بود مرده دید من بچه ام خالی بست تا سرم کلاه بره یه لحظه نا امید شدم وقتی دیدم 1 تومنه ولی الان شما گفتین 500 تا 600 خیلی عالیه حتی تا 650 هم باشه میگیرم
قیمتش که تا دیروز 600 بود!
امروز رو نمیدونم!
ولی بیشتر شده!
من همین الان میخوام کامپیوترم رو خاموش کنم برم ولیعصر و علاعدین یه قیمت بگیرم!
اونم دیدم قیمت میگیرم!
یکم کم پیدا میشه!
گرامی تقریبا تمام محصولات تبلتی و دیجیتال تو چین تولید میشه
منظورتونو از این تبلت چینی ها متوجه نمیشم
اون گوشی کپی ها هم اگه منظورتون باشه چندین درجه داره که بازم نسبت به قیمت باید بسنجید...
این تبلت هم دوستم تو چین میخواد بیاره که 120 میارزه...
شما 4 تا سایت معتبر و نام ببر ابتدا ، شما اصلا تبلت رو ندیدید دقیقا و اظهار نظر کردید!!
من دیدم افراد بیسواد زیاده ، کمریند همت رو بستم و خودم رفتم از این سایت هایی که میگید بررسی کردم...
جدیدن پول مفت زیاد شده گویا پول برند میدن مردم به جای محصول...
بعدم شما سازمان استانداردی که شرکت ها رو درجه بندی میکنید...
شما جنس رو از جنس تشخیص بده ، خیلی جنس چینی داریم ...
شما ادب و کلامتونو بالا ببرید ، من هم چشم ظرفیتم رو سعی میکنم بالاتر ببرم و از نظر دوستانی که اصلا اطلاع ندارم تشکر ویژه میکنم...
باز هم ممنون از نظرتون گرامی بسی لطف کردید (ادب چیز خوبیه ، هرچه بیشتر ، بهتر)
خیلی ممنونم از آقای mamsana که فیمتشو بهم گفتن بعدش میشه بگین امروز چند شده ؟ ببخشید من میخوام پولمو تا عید جمع کنم و تبلت پی 1000 رو بگیرم آیا تبلت ها هم در عید گران میشوند ؟
کسی نبود بگه ؟
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
ببخشید الان این تبلت که 500 یا 600 تومنه چه فرقی با گوشی خودم که ویواز است داره تازه ویواز 300 تومنه لطفا فرقشو بگین این سوال مامانم بود که گفت چه فرقی داره لطفا بگین چه فرقی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)