تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 111 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

واقعا بعد از حدود 40 50 بار دیدم واقعا نمیتونم اینجا رو رد کنم .. با هزار زور زحمت همرو کشتم خودمو ربات موندیم ربات رو هم که کشتم دیدم این لامصب کله نورانی دوباره رفت زندش کرد .. چوری میشه اینجا رو رد کرد >؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

واقعا بعد از حدود 40 50 بار دیدم واقعا نمیتونم اینجا رو رد کنم .. با هزار زور زحمت همرو کشتم خودمو ربات موندیم ربات رو هم که کشتم دیدم این لامصب کله نورانی دوباره رفت زندش کرد .. چوری میشه اینجا رو رد کرد >؟

خوب هدف اصلی همین مجسمه هست!!... برو توی نخ خودش

3. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کیا آرگول رو بازی کردن؟

بالاخره با حذف چند دی ال سی مشکل ساز و ریختن تایتل آپدیت تونستم آرگول رو بازی کنم زیاد جالب نیست یه ماموریت فرعیه یه ماموریت اصلی. چیز خاصی نداره نه اچیومنتی نه ارتباطی با کمپین داره یه چیز معمولیه حقیقتا

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شرمنده اگه میشه این چیزایی رو که گفتی با شکل و شمایل برای من توضیح بده من اصلا به اسم نمیشناسم ... من واققعا خون کم میارم ... این necromancer و harbinger کجا هستن ؟ و اون خون دزدی ها رو از کجا میشه گیر اورد
    یه سوال دیگه .. یه جا بود پیش همون آهنگر زن . یه جا مثل ایمیل بود من همرو اوکی کردم الان تو جدولم یه مشت شمشیر اضاف شده ولی قرمز رنگ و نمیشه برداشتتشون ....اصلا اونا چی هستن چرا نمیشه ورشداشت.

ویراش ... فهمیدم اون دوتا کجاست ... سوالم اینه که چطوری میتونم اسکیل پوینت هامو زیاد کنم ؟ از کجا میشه گیر اورد ... چون فقط دوسه تا آزاد کردم
    هر لولی که میگیری یه skill point هم میگیری . البته بعضی جاها به عنوان جایزه بهت skill point اضافه هم میده که بعدا خودت میبینی . اون سلاح قرمزها مربوط میشه به DLC هایی که گرفتی و جزو بازی حساب نمیشه . به نظرم از اونا استفاده نکن چون بازی بی مزه میشه و اسون میشه .
    من فقط میگرفتمشون و میفروختمشون و طلا میزدم به جیب . سعی کن اسلحه سنگین هم برداری . توی لباس هات خیلی به defense اهمیت نده و پارامترهای دیگه رو بچسب . از جمله critical chance و critical damage و strength . توی سلاح هات هم اون نارنجی ها رو میتونی قوی کنی .
    بهشون سلاح های دیگه رو میخورونی و خاصیت اون سلاح ها رو میگیرن . با اونا میتونی سلاح های کشتار جمعی درست کنی

الان نگاه کردم دیدم برای اسلحه قرمز ها 5 ولی لول من 4 هستش ... چطوری میتونم لول رو زیاد کنم؟ اسکیل پوینت ها چی ؟ کجا هستن ؟

این مجسمه ها رو اینطوری بزن . اونا همیشه یه زره دورشون هست که نمیزاره بزنیشون . اولش که میان بیرون زره ندارن اما بعدش زره دار میشن . برو زیرشون یه کم وایستا . بعد واسه اینکه بهت شلیک کنن زرهشون میره سریع همون جا با تفنگ بهتره بزنیشون یا با سلاح دیگه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

هر لولی که میگیری یه skill point هم میگیری . البته بعضی جاها به عنوان جایزه بهت skill point اضافه هم میده که بعدا خودت میبینی . اون سلاح قرمزها مربوط میشه به DLC هایی که گرفتی و جزو بازی حساب نمیشه . به نظرم از اونا استفاده نکن چون بازی بی مزه میشه و اسون میشه .
    من فقط میگرفتمشون و میفروختمشون و طلا میزدم به جیب . سعی کن اسلحه سنگین هم برداری . توی لباس هات خیلی به defense اهمیت نده و پارامترهای دیگه رو بچسب . از جمله critical chance و critical damage و strength . توی سلاح هات هم اون نارنجی ها رو میتونی قوی کنی .
    بهشون سلاح های دیگه رو میخورونی و خاصیت اون سلاح ها رو میگیرن . با اونا میتونی سلاح های کشتار جمعی درست کنی

این مجسمه ها رو اینطوری بزن . اونا همیشه یه زره دورشون هست که نمیزاره بزنیشون . اولش که میان بیرون زره ندارن اما بعدش زره دار میشن . برو زیرشون یه کم وایستا . بعد واسه اینکه بهت شلیک کنن زرهشون میره سریع همون جا با تفنگ بهتره بزنیشون یا با سلاح دیگه .

من به شما خسته نباشی میگم ... باور کن شما یه چیزی میگی عجیب و غریب ... من دارم رو حالت سخت بازی میکنم ... اصلا این ریزه میزه ها امون نمیدن که من اون مجسمه ه رو بزنم .. من اون ریزه پیزه ها رو بکشم هنر کردم بعد شما میگی بپر هوا اونو بزن .. با تلاش های بسازی که کردم فقط تونستم دوباره بپرم هوا بهش ضربه بزنم . این ریزه پیزه ها مگه میزارن ... اگه میشه اون اسلحه هایی که میگی بازی رو آسون میکنه رو بگو چطوری باید گرفت چون بازی زیادی برام سخت شده ..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته این انمی ها در مقابل پیستول خیلی آسیب پذیرن اگه بتونی چند تا شلیک کنی از بین می رن دیگه نیازی به نزدیک شدن بهشون نیس

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

من به شما خسته نباشی میگم ... باور کن شما یه چیزی میگی عجیب و غریب ... من دارم رو حالت سخت بازی میکنم ... اصلا این ریزه میزه ها امون نمیدن که من اون مجسمه ه رو بزنم .. من اون ریزه پیزه ها رو بکشم هنر کردم بعد شما میگی بپر هوا اونو بزن .. با تلاش های بسازی که کردم فقط تونستم دوباره بپرم هوا بهش ضربه بزنم . این ریزه پیزه ها مگه میزارن ... اگه میشه اون اسلحه هایی که میگی بازی رو آسون میکنه رو بگو چطوری باید گرفت چون بازی زیادی برام سخت شده ..
    دوست من این همه پشت بازی سازا بد بیراه گفتی حالا میگی لول 4 هستی!!! سعی کن با انجام ماموریت هی فرعی یکم لولت رو بالا ببری.و یه اسلحه خوب واسه خودت درست کن.
    بابا یکم تمرین کن وگرنه بری جلوتر باید بیخیال بازی بشی ها!!!برسی به دیپوزیت کینگ چی میگی؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دوست من این همه پشت بازی سازا بد بیراه گفتی حالا میگی لول 4 هستی!!! سعی کن با انجام ماموریت هی فرعی یکم لولت رو بالا ببری.و یه اسلحه خوب واسه خودت درست کن.
    بابا یکم تمرین کن وگرنه بری جلوتر باید بیخیال بازی بشی ها!!!برسی به دیپوزیت کینگ چی میگی؟؟؟
    خوب مشکل منم همینه که میدونم از بازی همه چیزشو نفهمیدم... با اینکه علاقه نشون میدم و انگلیسهاشو میخونم حرفاشونو هم گوش میدم ولی خوب من از این مراحل فرعی چیزی ندیدم کجا هستن ؟ من که مشکلی ندارم شما بگو کجاست ما انجام میدیم ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

روی مبارزاتت یکم کار کن،سعی کن کانتر اتک رو خوب یاد بگیری که رو انمی های بزرگ به درد میخوره.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

روی مبارزاتت یکم کار کن،سعی کن کانتر اتک رو خوب یاد بگیری که رو انمی های بزرگ به درد میخوره.
    آها یعنی باید یا جنگ و حرکات های عجیب و غریبی که در میارم سطح خودمو بالا ببرم ؟ یعنی از 4 تا 5 چقدر فاصله هستش ؟ کجا میشه فهمیدم که چقدر مونده از 4 به 5 بره و اون سلاح ها آزاد بشه ...
    چون مطمئنم اینطوری نمیتونم اونجا رو رد کنم حداقل باید این ریزه میزه هارو بکشم و اون ربات فقط بمونه و سر حوصله اون کله نورانی رو بکشم ...
    یه چیز دیگه : تو لیست روی سلاع های متفاوت که میرم اعدادی رو نشون میده که سیز رنگ به معنای بالا بردن قدرت و یا قرمز رنگ به معنای پایین بردن ... ولی یه چیز عجیبی که داره اینه مثلا الان یه عدد 43 که باشه بوقتی میرم روی یه اسلحه با اینکه میزنه عدد ، 128 خواهد شد ولی قرمزه یا مثلا میرم روی اسلحه دیگه میزنه مثلا 63 با رنگ سبز . منظورشو متوجه نمیشم، اون که 128 خوب بیشتره ، چرا باید قرمز رنگ باشه و اون که 63 باید سبز ؟

اگه میشه اون عدد 6 بغل سکه ها بگید چیه ؟ الان وسط بازی میشه با سکه ها چیزی خرید ؟ نیرویی قدرتی ؟ شمشیری؟گاز اشک اوری

Last edited by mahyarSAMSUNG; 12-10-2012 at 19:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •