نه مشکلی نیست تازه شدی مثل ما![]()
نه مشکلی نیست تازه شدی مثل ما![]()
داره نصب میشه ، تا دقایقی دیگر من هم اضافه میشومقرش بده .. آهاا .... بیا بیا بیا ....
خوب دوستان بازی نصب شد این راکتور چیه ؟ یه راهنمایی کنین بابا ، میرم تو سایت از کجای سایت اصلی بازی باید این رو رفت
پینگ یاهو هم خوب شد
راکتور تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بری میزنه تو چشم!
اما مشکل اینجاست که برای بازی باید تو فیس بوک اکانت داده باشی و از اون طریق وارد بشی
که یقینا نیاز به چیز پی ان داری
البته قدیمیها نیاز ندارند ولی جدیدا باید اینطوری وارد بشی متاسفانه!
گمان من اینه چیز پی ان فقط برای ورود کافی باشه و بعدش بتونی اون رو قطع کنی و بعد به ادامه بازی بپردازی
که البته مکانیزم خودش رو داره
اون لینکی که گرفتی reactor توش نیست؟
Last edited by smohsen; 28-01-2012 at 11:32.
بچه ها از capsul vocherha تو کپسول شاپ استفاده کنید تا نپریدن
![]()
منو دیدی که بیام توی روم های عادی با پینگ 800 بازی کنم
من فقط تو co -op ها یا تنها با این پینگ بازی می کنم که البته الان مشکل رو با عوض کردن dns حل کردم و الان پینگ رو بین 200 تا 400 رسوندم
تو بازی علی گفت روش رو بزارم تو اینجا اینم روش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باسه اینکه بهتر جواب بده من بر اساس سایت هایی که تو ie دیدم ( که تنها همان سایت بازی است و نه چیز دیگر-همه از مرورگر های دیگر استفاده می کنن و ie رو هم فقط باسه ijji استفاده کردم )ping رو بر اساس dns های مختلف چک می کنه و بهترین رو می ده.![]()
می گم بچه ها بهتر نیست پست اول یک اپدیت بشه ( با تغییراتی که تو سیستم ثبت نام پیش امده و مواردی رفع مشکل که تو پست های مختلف پراکنده شده می گم؟)
الان 86 صفحه رفتیم جلو هنوز مطالب راهنمای پست اول اپدیت نشده......
اینم یک مجموعه عکس که من تو بازی گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره سر فرصت یه حالی بهش میدم ولی الان سرم شلوغ هست![]()
سلام بر همگی
من به یک مشکلی بر خوردم . وقتی روی فایل reactor کلیک می کنم و صفحه رکتور باز می شود ولی چیزی رو لود نمی کنه لیست ارور های رکتور رو از منو help چک کردم هر چی نوشته بود یا به عقلم می رسید انجام دادم ولی باز نمی شه که نمی شه .
آیا می تونم با X fire بازی رو اجرا کنم ؟ یا راهی برای درست کردن رکتور وجود داره .![]()
با چیز پی ان احتمالا مشکل نخواهی داشت
یک راهشم اینه که از طریق مرورگر بازی رو اجرا کنی
یعنی بری سایت ijji و از اونجا استارت گیم رو بزنی
ابدیت جدید در تاریخ 02/14/2012 که میشه 1390/11/25 که 5 روز دیگه هست و کلا یه mode جدید اضافه کرده که البته با مپ جدید و چندتا تفنگ جدید:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)