رکورد من 1150 هست.اینقدرام سخت نیستا
هدشات کنید 20 امتیاز میده. خیلی راحت میشه امتیاز گرفت
رکورد من 1150 هست.اینقدرام سخت نیستا
هدشات کنید 20 امتیاز میده. خیلی راحت میشه امتیاز گرفت
سمت راست محل تیراندازی یه اتاق هست که صاحب اسلحه فروشی بعضی وقتا می ره اونجا..برو توی اتاق..هم از کانال راه داره هم پنجره...مرده رو بکش...بعد می تونی درب گاو صندوق توی اتاق رو باز کنی..کلید اونجاست..ور دار برو اسلحه ات رو بگیر...بعد از در اسلحه فروشی خارج شو
از Point Shooting زیاد استفاده کن ... هدشات کن 20 امتیاز بگیر بهت غریزه میده بعد میتونی PointShooting کنی ...
از Point Shooting هر چی بیشتر استفاده کنی بهتره.
اصلا دوستان بیایید امتیازاتون را تو اون مرحله بگید. و البته اسلحه ای که استفاده کردید. ببینیم کی چیکارس
امتیاز که از 470 بیشتر نمیشد ؟
بیشتر میشد میرفت مرحله بعد دیگه
من رو pursit و هارد بازی کردم اون مرحله خیلی باحاله![]()
مرحله بعد کجا بود! آخرش که تموم میشد زمانت امتیازت را نشونت میداد. ثبت نمیشد جایی اما نشون میداد. همون میشد امتیاز نهایی شما دیگه. مال من به 1150 هم رسیده. حالا شما بگید چند بوده
روی حالت Purist الان چندباری امتحان کردم نهایتا شدم 641. البته با کلت های خودم
Last edited by silent-assassin; 27-12-2012 at 22:35.
بچه ها من یه جا گیر کردم...
من اول مرحله ی night fight گیر کردم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟همون جایی که یارو پشت یه در میگه این در فایتراست نمی زاره وارد بشم
در ضمن چقدر دیگه از بازی مونده؟
سه چهارم بازی رو رفتی ... از اونجا نباید بری. یه راه دیگه داره ... یادمه داشتم مخفی کاری اون دور تا دورش دور میزدمتا راهو پیدا کردم ... یادم نمیاد
من به 485 رسیدم که مرحله رو بردممرحله بعد کجا بود! آخرش که تموم میشد زمانت امتیازت را نشونت میداد. ثبت نمیشد جایی اما نشون میداد. همون میشد امتیاز نهایی شما دیگه. مال من به 1150 هم رسیده. حالا شما بگید چند بوده
روی حالت Purist الان چندباری امتحان کردم نهایتا شدم 641. البته با کلت های خودمالبته روو pursit
سلام من این بازیرو رو لپتاب نصب کردم چون کارت گرافیکم پایین هست مشکل فریم داشتم رو دسکتاپ نصب کردم بدون هیچ افت فریمی با همون تنضیمات بازی ران شد ولی یک مشکلی دارم که منو ها کامل نمایش داده نمیشه نشانه اسلحه دیده نمشیه نوع سلاح انتخابی که پایین هست اونم نیست درایور کارت گرافیک رو هم اپدیت کردم ati radean hd 3600 هست اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
خب از کجا باید برم؟؟؟هیچ راهی پیدا نمی کنمز اونجا نباید بری. یه راه دیگه داره ... یادمه داشتم مخفی کاری اون دور تا دورش دور میزدمتا راهو پیدا کردم ... یادم نمیاد
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)