مخابرات استان تهران سرعت هاش واقعیه . یعنی هر اشتراکی میگیری تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلودت .
پس قانونا باید این جوری باشه .
256/8=32
512/8=64
سرعت دانلود 256 حدود 29 الی 32 هست . باز بسته به منطقه سرعت هایه مقدار متفاوته . ولی سرعت ثابت همون 29 هست .
مخابرات استان تهران سرعت هاش واقعیه . یعنی هر اشتراکی میگیری تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلودت .
پس قانونا باید این جوری باشه .
256/8=32
512/8=64
سرعت دانلود 256 حدود 29 الی 32 هست . باز بسته به منطقه سرعت هایه مقدار متفاوته . ولی سرعت ثابت همون 29 هست .
ایول. نا محدود هم که هست ...یه سوال دیگه فردا برم ثبت نام کنم, تقریبا چقدر طول میکشه تا وصل کنن؟
آره نامحدوده
حداکثر تا دو روز دیگه وصل میشه
به خاطر مسائلی مثل نویز و فاصله از مرکز مخابراتی و ... معمولا 10٪-8٪ کمتر از ظرفیت خط هست (مثلاً سرویس 256 که قاعدتاً باید سرعتی معادل 32 کیلوبایت بر ثانیه داشته باشه، حدود 29.5 کیلوبایت بر ثانیه سرعت داره.)
حالا شما برو ببین پورت خالی گیرت میاد بعد انقدر خوشحال باش!
[برای من یه روزه وصل شد.]
Last edited by mohsen_rkh; 22-09-2011 at 15:13.
برای من 3 ساعت بعدش وصل شد . (حدود ساعت 10 الی 11 صبح رفتم )
معمولا همون روزی که درخواست میدی فعال میشه . دیگه خیلی دیر بشه 2 روزه .
کاملاً تأیید میشه. من هم صبح 11:00 درخواست دادم، بعد از ظهر، ساعت 16:00 مودم رو روشن کردم دیدم خطم رانژه هست.
دلیلش هم اینه که مثل شرکت های خصوصی، نامه نگاری (کاغذ بازی) های بین ISP و مرکز مخابراتی وجود نداره و همه چی بین خودشون هست.
تقریبا همینکه که گفتیچون امروز از من 1 تعهد گرفتن که از چیز پی ان استفاده نکنم سرعتم 2 باره درست شد
البته من تو 1 سایت سیاسی 2نظر سنجی شرکت کردم این بلا سرم امد
![]()
میگم اطلاعات کاملی داری ها.
این مهندس نجابت رو از کجا پیداش کردید ؟ نکنه همکار هستید ؟
کاملا درسته خیلی سریع انجام میدن
راستی این لینک اهدای عضو رو هیچ وقت از امضات حذف نکن کار فوق الاده ای هست![]()
سلام رفقا
کسی اینجا از مرکز نصرالهی خبر داره که پورت خالی داره یا نه!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)