راستی تعجب کرده بودیم که چطور نوروزی و هاشمیان و زارع و اینا تو لیست نیستن ...
که معلوم شد ...
نوروزی مچ پاش آسیب دیده، یه ماه دوره از میادین ... (بازم بدشانسی)
هاشمیان هم همچنان دستش مصدومه، انگشتش نمیذاره بازی کنه ...
زارع هم که بعد از تحریک هوادارا (بعد از تعویض) باید بره کمیته انضباطی باشگاه ... فعلاً مغضوب استیلیه (حق میدم به استیلی، حق سرمربیه که با بازیکن خاطیش، اونم تو اون شرایط خاص، برخورد کنه ... با اینکه به مازیار نیاز داریم، اما سنگ رو سنگ بند نمیشه اگه قرار باشه هر کی هر کار خواست بکنه ... دیگه حرف استیلی رو کسی نخواهد خوند) ...
نظرسنجی دیشب نود هم، به شخصه به گزینهی 1 رای دادم، چون منطقم اینو میگه که اگه تیم ضعیف بازی نکنه، تماشاگر دلیلی برای اعتراض نداره! حتی اگه خوب بازی کنیم و ببازیم هم تماشاگر نمیتونه این جوری اعتراض کنه ...
ضعیف بازی کردن تیم هم به همه برمیگرده، از تکتک بازیکنان که خوب بازی نکردن و اشتباهات فردی داشتن، تا سرمربی و مربیان که نتونستن تصمیمات مناسب رو در شرایط سخت اتخاذ کنن ...
البته صبر کم تماشاگران هم دخیل هست، اما خب بلیط چند هزار تومنی این حق رو براشون ایجاد میکنه که صبرشون کم باشه! به هر حال توقع از پرطرفدارترین تیم خیلی بالاست ... (و البته غیرمنطقی هم هست! چرا باید یه تیم همیشه برنده باشه؟! مگه لیورپول روی هاجسون نبود؟ مگه اوایل کار دالگیش نبود؟)
گزینهی آخر رو هم، کاملاً رد میکنم ... ما اگه کمیتهی فنی رو به رسمیت شناختیم، باید نظرش رو هم به رسمیت بشناسیم ... البته اینکه 12 ساعت به دایی وقت بدن، یا جوابش رو رد دعوت تلقی کنن درست نبوده، اما حق بدیم بهشون، دایی و کاشانی آبشون تو یه جوب نمیرفت، مدیریت رو هم سازمان تعیین میکرد ... پس با اون شرایط، منطقیترین کار اعلام این بود که شرایط دایی قابل احراز نیست ... مجمع باید هیات مدیره تشکیل بده، که اونم نداده ! خب دایی هم در غیر این صورت برنمیگشت ... در نتیجه گزینهی دوم که استیلی بود انتخاب شد!
استیلی هم از بهترینهای پرسپولیس بوده، کسی در این شکی نداره ! کارنامهاش هم در حد اول کار دایی یا قطبی خوب هست !!ضعفهاش هم با بودن زومدیک قابل رفع و رجوعه ...
اما مشکل ما چیز دیگه است ...
کمکم دارم ایمان میارم به حرف کریمی ...
امیدوارم امشب بازی خوبی ببینیم ...
با توجه به گرمای هوا، انتظار خودم تساویه ! اما باید ببریم ...
ترکیب هم هنوز مشخص نیست ...
شاید میثاق دروازهبان باشه ... ظاهراً امشب آقازمانی فیکس خواهد بود ...